3 gündür kaynanamlardayım gitmek istiyorum😐

ya ben kendmi pısıırık zannederdim meger varmış baskaları da.. ya kbakmasında eşimde olsa terslese de kızsa da ben kendi evime giderdim kendm.. bşy derse de evim varken niye durup dururken kalıyorum derdim.. herseyım burada duzenm burada evime geldim ben yani baska yere gitmişim gibi söylenme derdim.. kıyafetlerim , fırçam , şampuanm burada rahat edemiyorum derdim.. çok üstüme gelirse de iyi o zaman git kal derdim ananın evinde . .

Böyle bir konuda Sizin de en az onun kadar söz hakkınız var. Otur yerine falan diyemez. Daha yeni evliyken bu kadar ipleri vermeyin eline. Çok cekersiniz sonra.

Ben sevgiliyken de nişanlıyken de aile evinde birlikte kaldım. Kayınvalidem asla odaya dalmadı. Yeni evliyim biz bir odada duruyorsak yatmak değil kastım gündüz oluyor kapı kapalı seslenir geriden, biz kapıyı açmadan asla girmez. Bunlar nasıl insanlar aklım almıyor. Eşiniz olacak hödüğü de çok aradınız mı? Annemin kıyafetini giy diyorsa gece de onun koynuna girsin. Ben tiksinirim iç çamaşırı filan var bir de. Ayy hamile olmanız tamamen uç. Bence yatın salona akşama kadar sancım var deyin. Uzatın bacaklarınızı da görsün beyefendi nasıl oluyormuş bekle beni diye karısını azarlamak. Uyuz herif. Sizde de suç var ama sen eşek olursan semer vuran çok olur derler biraz diş gösterin. Kalkın gidin evinize.

Yine kadınlar kulübünün meşhur konularından biri. Aile bağımlısı eş, sesi çıkmayan sinmiş bir kadın, evliliğin ilk ayında hamilelik. Önce biraz bekleseydiniz de evliliğiniz otursaydı. Ben size olacağı söyleyeyim de kendinizi hazırlayın şimdiden yarın bir gün birlikte yaşamaya başlayacaksınız veya kayınvalide kendi evi olmasına rağmen sizden çıkmayacak sizden temizlik, hizmet bekleyecekler. Siz de çocuğum küçük o yüzden boşanmıyorum yazacaksınız. Böyle susup herseye yapamam demeye devam ederseniz sonunuz bu

Bu aman eşim bana kızar, benimle küser, beni azarlar, benden soğur vs vs korkusu bir tek Türk kadınında var herhalde.
Sen bu adamı koca aldın kendine baba değil.
Neden bu kadar korkuyorsun azarlarsa azarlasın sen de azarla ağzın dilin yok mu, o bağırıyorsa sen de bağır
Ne yapacak bağırır çağırır, zaten fazlasını yaparsa boşanırsın sonuçta mutlu olmak için evlenmiyor mu insan
Evime gitmek için neden kocamdan izin alayım aklım yok mu benim diye düşünmüyor musun?
Bir de eğer karşılık verdiğinde adam boşanmak isterse anla ki seni hayat arkadaşı değil köle almış sen kendin seçeceksin bu dünyaya geliş amacını, kimse aman karşımdaki üzülüyor demez, sen kendin belirlersin sana nasıl davranılacağını.

Biraz dik dur, biraz ağırlığını koy evlilikte eşit rolleriniz; sanki o padişah sen hizmetkar gibi durmayı bırak.

Severek evlenmişsiniz birde sevmeden olsaydı nasıl muamele görürdünüz kim bilir.

Muhtemelen esiniz kendi olmadan dışarı çıkmanızı da izin vermiyordur. Kendi başınıza evinize gitmeye cesaret edemediğinize göre. Kızarsa kızar, kızmasından neden korkuyorsunuz?

Evlilik böyle birşey değil, baştan bu şekilde kabul ederseniz ömür boyu eşinizin ağzından çıkacak laflara göre hareket edersiniz.

ya bu tür başlık açanların da her bir çözüme bahaneleri var
minibüsle git dersin bozuk paralarıma kadar aldı der
otobüsle git dersin akbilim onda der
musluğu açık mı bıraktım diye bak dersin evimi 24 saat gözetleyen kameralar var oradan kontrol eder der
polis çağır dersin emniyet müdürü abisi çıkar
valla çok enteresan...
Aynısını düşündüm.
Sadece canı sıkılmış konu açmak istemiş konu sahibi.
Eşim kızarmış mışta.
Eşin neye kızıyor pardon ? Sıkıldın evine geri döndün oldu bitti !
Biz ne dersek diyelim adam 1 yıl kalacaksın dese bu hanımefendi kalır.
Çünkü kocalar kızdırılmamalı ,çok kıymetli ve özeller.

neden kendinizi bu kadar ezdiriyosunuz ki.mesela benim esimin ailesinin oturdugu yere hic birsekilde araba gitmiyor.ozel araba disinda tek basina gidemezsin.sizin oyle bi durumunuz yoksa kalkin gidin daha simdiden boyleyse bi kac yil sonrasini dusunemiyorum

Back
X