bi kaç gün daha geçsin yaptırıcamBence kan tahlili yaptırın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç gün daha geçsin yaptırıcamBence kan tahlili yaptırın![]()
Çok merak ettim lütfen haber edin olur muubi kaç gün daha geçsin yaptırıcam
ederim tabiii :)Çok merak ettim lütfen haber edin olur muu![]()
merhaba ben sanırım hamileyim benim testler yine koyu çıktı ovülasyon testleri aklıma takıldı akşam test yaptım ilk 5 dk da böyle çıkto adetime 1 2 gün barBana da haber verin inşallah gönlünüzde ki gibi olsun
merhaba ben sanırım hamileyim benim testler yine koyu çıktı ovülasyon testleri aklıma takıldı akşam test yaptım ilk 5 dk da böyle çıkto adetime 1 2 gün barÇok merak ettim lütfen haber edin olur muu![]()
Ayy bence de hanilesinmerhaba ben sanırım hamileyim benim testler yine koyu çıktı ovülasyon testleri aklıma takıldı akşam test yaptım ilk 5 dk da böyle çıkto adetime 1 2 gün bar
Ay hayırlı olsın çok mutlu oldum.kızlar kan verdim
ya benim o kadar çok belirtim oldu kiAy hayırlı olsın çok mutlu oldum.
Ne gibi belirtilerin vardı. Ovulasyon testiyle öğrenmiş oldun demi artık sen. Bana da bilgi verir msiis
Benim yumurtlama geçeli 5 gün oldu bakalım daha bi belirti yok ama benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı ilk defa çenemde iki tane sivilce çıktıya benim o kadar çok belirtim oldu kikasıklarım ağrımaya başladı hatta eğildikçe iğne batıyodu resmen mideme aşırı kramplar giriyodu bulantıyla beraber bacaklarım çok ağrıdı bir de çok sivilcem çıktı
Hayırlı olsunmerhaba ben sanırım hamileyim benim testler yine koyu çıktı ovülasyon testleri aklıma takıldı akşam test yaptım ilk 5 dk da böyle çıkto adetime 1 2 gün bar