Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Şaka yapıyorum ya bizimkilerde öyle çağırmadan çok gelmez ama mesela birini cagiriyorsun hop hepsi beraber gelmiş oluyor hiç tek aileagirlayamadim en az 12kisilik sofra:)
Kayinaileden bahsediyosaniz o konuda ben sansliyim he biz gideriz ben ara sira cagirirm ama guzel sofra kurarim kayinpederim bayılır ama oraya gittigmizdede yemeklerin birkacini ben yapiyrm tabi :)

Bizimde hepsi birlikte geliyor toplam 18 kişi oluyoruz.Annemlerde 11 oluyoruz:)Ondan çeşit çok yapılıyor.Giderken tatlıda yaparız.Onlarda bana getirir:)
abla siz davetlerde resmen manga oluyormuşsunuz kazan kazan yemek yapmak lazım

abla siz davetlerde resmen manga oluyormuşsunuz kazan kazan yemek yapmak lazım
Öyle canım benim tencerem 13 kilo falan onunla kiraz yaprağı yapmıştım büyük bir leğen ile patlıcan tavaBir tencre dolma,ıspanaklı gözlemeEn son geldiklerinde:)

Kayinaileden bahsediyosaniz o konuda ben sansliyim he biz gideriz ben ara sira cagirirm ama guzel sofra kurarim kayinpederim bayılır ama oraya gittigmizdede yemeklerin birkacini ben yapiyrm tabi :)
Gittiğim yerde salata yaparım en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…