- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın ya ne var sonra gelip bizim baklavayı beğenmezsinönce bi tane yap da![]()
![]()
15mayis sanırımAyy merak ettim ne zmn başlıyordu?
ay hadi inşallahYaparsın ya ne var sonra gelip bizim baklavayı beğenmezsin![]()
Benim menü bugün uygun değildi :)Kiraz yaprağı sarması vardı:)Yemeğimi düşündüm bakalım malzememi de alsan yapıcam inş![]()
Ne zaman başlıyoruzay hadi inşallah![]()
bak seboda başlangıç doğum günümdü15mayis sanırım
Bak işte bende böyle şeylere takılırımbak seboda başlangıç doğum günümdü
bunda da evlilik yıldönümü
mesac var bencesen çekil boşuna heveslenme![]()
dün sarma sararkem seni düşündüm:)Benim menü bugün uygun değildi :)Kiraz yaprağı sarması vardı:)
valla bende :)Bak işte bende böyle şeylere takılırım![]()
Alıştım sonuncu olmaya gönder gelsinbak seboda başlangıç doğum günümdü
bunda da evlilik yıldönümü
mesac var bencesen çekil boşuna heveslenme![]()
daha var bayrama yaNe zaman başlıyoruz![]()
gönderttimAlıştım sonuncu olmaya gönder gelsin![]()
Dunde oyleydi zaten gelmedi bugun demek yapin arkadasar niye yapmiyosunuzÇok değil canım henüz 5 yada 6 oldu![]()
Keşke resim çekseydim minik minik bir sürü vardıdün sarma sararkem seni düşündüm:)
manyak bu kadın kiraz yaprağı sarılır mı cık cık cık diye diye sardım kulakların çınladı mı![]()
Bugün bir tane geldi gece yine gelecek diye duyum geldiDunde oyleydi zaten gelmedi bugun demek yapin arkadasar niye yapmiyosunuz![]()
Yani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?deynepnaz fasulye o uğraşmaz ama diğerleri geldi:)
Sayı takıntılarım varvalla bende :)
Evet öyle dedim, öyle değilse labne sofranı yolla inanayımYani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?![]()
ellerine sağlıkKeşke resim çekseydim minik minik bir sürü vardı
Ama tadı yetiyor![]()