- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
ya böyle yapmasan ne eğlencesi kalır ki zatenSofrada şansın olur canım takılıyorum hepinizi gaza getiriyorumBenim oyunlarıma gelmeyin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya böyle yapmasan ne eğlencesi kalır ki zatenSofrada şansın olur canım takılıyorum hepinizi gaza getiriyorumBenim oyunlarıma gelmeyin
![]()
Aynen gaza geliyorsunuzya böyle yapmasan ne eğlencesi kalır ki zaten![]()
Sen kal, senin gururun sebooon var, bende gururda kalmadıbeni de götür![]()
hay bide o var dimi başımda
Neresi az, bunun kasesi var, servis tabagi, kasigi catali pecetesi bardağı, sürahisi al sana masa doldu taştıAma kalabalık sofraya iki az![]()
İnan hepsinin sofra bomba fairy gibi değilhay bide o var dimi başımda
halat ucu istiyorum nevoş![]()
o sebonun allah cezasını versin bizi birbirimize düşürdüChescake ile 3 oldun ve ikinci ile aranda 2 oy vardı:)Sebo olmasa 1. bile olabilirdin:)
Allah'tan iki çeşit yapmışımEğer 2 çeşitten fazla varsa israfcı diye karalamaya başlarız oh canıma değsin![]()
Bir daha kimse alamazo sebonun allah cezasını versin bizi birbirimize düşürdü![]()
Allah'tanAllah'tan iki çeşit yapmışım![]()
Chescake ile 3 oldun ve ikinci ile aranda 2 oy vardı:)Sebo olmasa 1. bile olabilirdin:)
ben kaçak kat çıkıp sado diye kakalarım canfebeBir daha kimse alamaz1 yıl vermem
![]()
Olur olur , oylamaya sunsak sen ve canfeb hariç hepimiz kabul ederizOnlar boş olunca olmaz![]()
Yok canım söylemedim hani sürpriz olacaktı nereden öğrenmişler
yürü be nana
Bekle nevros, istersem nasıl ilk sıraya oynuyorum onu göstereceğim haftaya![]()