Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma buBu 3. Degil miydi , kafam aynen böyle![]()
Yok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma bu![]()
o zaman kesin böreklerYok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor![]()
Neymiş bu 4 ya bana uyar mı acaba sofralı olmasın çok yorucuYok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor![]()
Ya ipucu versem çakarsın neyse anlamayın son günler:)o zaman kesin börekler
bimden alsak omuyo mu yufkayı
ah korona sen olmasan anamı çağırıp yaptırırdım![]()
ha sen onu da biliyorsunBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye![]()
Yöreselde olur:)Ben bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye![]()
Ya ben ya ben, daha yapmadan mortingen, daha bu moralle pazara neyim gidip tarif yapacağım, şeytan diyor yumurta kır yeter3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma bu![]()
Hayır yaptığını söylüyor bilmiyor:)ha sen onu da biliyorsun
iyi geceleeeeerrrrrrr
anlamamak da eğlenceliYa ipucu versem çakarsın neyse anlamayın son günler:)
Sana uyabilir:)Neymiş bu 4 ya bana uyar mı acaba sofralı olmasın çok yorucu
Neyi bilyorum giha sen onu da biliyorsun
iyi geceleeeeerrrrrrr
Aynen eğlenin diye yapıyorumanlamamak da eğlenceli![]()
totem yap kız belki tutarYa ben ya ben, daha yapmadan mortingen, daha bu moralle pazara neyim gidip tarif yapacağım, şeytan diyor yumurta kır yeter![]()
Bu ipin ucu kopmuş. Başka yok muSana uyabilir:)
4. kategoriden bahsediyorsun zannettiNeyi bilyorum gi![]()
ee diyon ya kategori yemek hazırNeyi bilyorum gi![]()
Pilâvlarda mi , et yemeginde miBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye![]()