- 8 Nisan 2017
- 57.575
- 310.625
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat yürüdük sonra sitede oturduk.Kardeşimde geldi:)yürüyebildiniz mi![]()
Bizim var evde yapıyoruz.Uzun süre kuaföre gitmeyiz.Eşimi ben traş ediyorum:)Tras makinasi siparis ettik zaten eşim bile bundan sonra evde olacağım diyor :))Nevreste
Eşim arabayla gidiyor.Otobüse binmesini istemiyorum.Buralarda yürüdük ondan:)benim kız cama yapışık gezdi
aaa arabaaa
aaa insanlaarr
aa çiçekleerrr![]()
![]()
Aynen kimse farketmiyoro koku beni de mahvediyor nevoşum
ama benden başkası duymadı hiç gel sarılalım:)
Avm siz olmazAvmye götüren bile vardır:)
Beni unutma nevroş, bende cuma akşamı çekeceğim benide bekleyinYok canım daha bugün ile beraber 3 iftar var:)
Ben sana yanlış bilgi vermişim özür dilerimBeni unutma nevroş, bende cuma akşamı çekeceğim benide bekleyin![]()
Yarışmacıları kaçırıyordunBen sana yanlış bilgi vermişim özür dilerimben cuma yi yarın sanıyorum :/
buhar bende de oldu
bizde çıktık bugün 2 saat arabayla.hiç markete falan sokmadım kızı. nevresim istiyordu birkaç mağazaya baktık,gayet tenhaydı.ama beğenemedi hanımefendi :) çiçekli böcekli istemezmiş.
siyah ve füme kumaş aldık,dikicem artık :)
Birinci olmak için mi yapıyorum yoksaYarışmacıları kaçırıyordun![]()
OlabilirBirinci olmak için mi yapıyorum yoksa![]()
Mağaza dolanacağız ne biletiTiyatro mu sinema mı hangisine bilet alalım![]()
En acil ihtiyaçFuşya stilettom yok almam lazım mutlaka çıkalım![]()
Kız çöp atmaya bile gitmiyorumEn acil ihtiyaççöp atmaya giderken giyersin
![]()
Hihihi fuşya sitilettosu bile yok hihihi, bende var , ben sadece mağaza mağaza dolaşacağım bedavaFuşya stilettom yok almam lazım mutlaka çıkalım![]()
Bende vallaKız çöp atmaya bile gitmiyorum![]()