- 8 Nisan 2017
- 57.571
- 310.564
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DovseydinBende kardeşime üye ol dedim oldu velet bana oy vermedi![]()
EtiketleseneDovseydinkankim katilsin istiyorum o cok zevklidir susler pusler herseyi buraya kendini bi kaptirsa vazgecemez biliyorumda bi baslamasi lazim
![]()
Yok etiketlemiyim ben watsaptan baski yapiyorum zaten o burayi uzaktan takip ediyorEtiketleseneNevreste gazozlari getir bence
Dovseydin kısmını cvplamamisim ben genelde ablam i döverdim kız kardeşimle iyi anlaşırız![]()
Ben disari cikip pinar labne alana kadar kesin yarisma biterİftar sofrası tek resim:)
Masada pınar labne kutusu olacak:)
Cuma iftar sonrası bitiyor canım belki yetişirsin:)Ben disari cikip pinar labne alana kadar kesin yarisma biter![]()
aynı konuyu 5 dk önce konuştuk bizde :)Tras makinasi siparis ettik zaten eşim bile bundan sonra evde olacağım diyor :))Nevreste
iyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)1 saat yürüdük sonra sitede oturduk.Kardeşimde geldi:)
Hatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirimaynı konuyu 5 dk önce konuştuk bizde :)
bi daha gitmem berbere diyo :)
Aynen unutmamışız hava çok sıcak oruç zorluyor:)iyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)
oh ne güzel![]()
kumaşçıda hep düz desenler vardı ama renk renkKeşke o çiçekli böcekli kumaşı ben bulsam, bende dikeceğim , sade mavi ve gri kumaş bulabildim pamuklu![]()
Ben en son ne zaman saç kestirmeye kuaföre gittim hatırlamıyorum:)Hatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirimkafamı 3 e vurdursam
nasıl olur acaba
Sen böyle diyince aklıma geldi arkadaşımın oğlu 4 yaşında aşağı bahçeye inmisler iner inmez çocuk çime düşmüş ve kolu kırılmışiyi hadi yürümeyi unutmamışsınız :)
oh ne güzel![]()
Düz renkte güzel:)kumaşçıda hep düz desenler vardı ama renk renk
Ben evde kendim makas atıyorum aradaBen en son ne zaman saç kestirmeye kuaföre gittim hatırlamıyorum:)
Her şeyin hayırlısı:)Sen böyle diyince aklıma geldi arkadaşımın oğlu 4 yaşında aşağı bahçeye inmisler iner inmez çocuk çime düşmüş ve kolu kırılmış
Oda çocuğu için yürümeyi unuttu galiba diyordu![]()
kız allah seni ben de dedim öyleHatta bu psikoloji ile kendimi bile onlara emanet edebilirimkafamı 3 e vurdursam
nasıl olur acaba
Geç kaldın iki ay önce yapsaydınBen evde kendim makas atıyorum aradakaşimi falan cizsemmi acaba aklıma geldi hem içimde kaldı heves
![]()