- 8 Nisan 2017
- 57.591
- 310.767
- 698
Sen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yaniOna denk gelmiyorum hic :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yaniOna denk gelmiyorum hic :)
Aynen iyi oldu:)İnşallah guzel oldu iyi geldi valla![]()
Trendyol.gittigidiyor geneldeSen alışverişi nerden yapıyorsun ben boya almıştım o kadar heveslenip ama sonuç böyle oldu yani![]()
annem terziymiş eskiden :)
kız sorulmayı bekleme dümdük dal benim gibiBeni zaten soran yk ama buralardaym![]()
Ben gitti.... Dan 3 kere alışveriş yaptım orası genelde yurtiçi ile çalışıyorTrendyol.gittigidiyor genelde
aha aradığım üyeSen dikisi nerden ogrendin :) ben modelistim dikis kalip cok iyi bilriim ama biraktim evde dikis islerini :)
annemin paff tı.hemde 250 programlı :)Sen biliyomusun dikis? Dikis makinasi singerdir benim singer yillardir kullaniyorum bir kere bile bozulmadi canim :)
Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamisannem terziymiş eskiden :)
evde dikiş makinası ve sandık sandık kumaş vardı.benim de çok merakım vardı 12 yaşında falanım.ama sorup öğrenmek bünyeme ters
akşamları anamı teyzeme yollayıp makinanın başına geçerdim :) güzel dikebilirsem anneme gösterirdim.dikemezsem kumaşı yumuşturur sokak başındaki çöpe atardım.eğer makinayı bozduysam hiç ellememiş gibi kutusuna koyardım
anneme baka baka öğrendim yani :) büyüdükçe sordum gösterdi falan.evlenirken makinasını bana verdi.deneye yanıla çocuklara kıyafet diktim.sonra derken kendime falan :)
önceki sene dikiş kursuna gittim.çok iyi oldu pratik kazandım,kalıpla çalışmayı öğrendim. şuan dikemem dediğim bişey yok :)
başka soru![]()
Teşekkür ederim canım ben iyiyim de küçük kızım biraz rahatsız. Bütün gün hastane işleriyle uğraştım. 10 cc idrar almak içinNasıl gidiyor işler nasılsın :))
donla başladım hemşom ben de kariyerimeSende mi biliyorsun ben bilmiyorum ama annemin Singer vardı küçükken bebeklerime kıyafet dikmeye çalışırdım
Büyüyünce don kesmeyi öğrendim bir kere kendi donumu diktim dahasini bilmem![]()
Ben de çok istiyorum. En azından evdeki işler için bilmek şart.Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis
Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
nevoşcum balım çiçeğimSofralar hızla geliyor 9. sofra geldiAma diğer yarışmada daha 7 oldu
![]()
Geçmiş olsun ya nesi varTeşekkür ederim canım ben iyiyim de küçük kızım biraz rahatsız. Bütün gün hastane işleriyle uğraştım. 10 cc idrar almak için![]()
Vay be kariyere sağlam bir adım atmışım da haberim yokmuşdonla başladım hemşom ben de kariyerime
devam et![]()
Miladi tabi kinevoşcum balım çiçeğim
fairy yarışmasını miladi takvime göre mi kapatacaksın hicri mi
hicri 14 ü geçti de![]()
Enfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.Geçmiş olsun ya nesi var![]()
tek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)Ellerine sağlık o zaman benim anneme de babam makina almış ama annem 4 çocuktan zaman bulamamis
Ben de görüp öğrenemedim yani :)) bundan sonra da ogrenemem sanırım :)) dikis kursu gercekten çok etkili :))
Ağrıyan yada acıyan yerini göstermiyor mu derdini anlatamiyor miEnfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.