- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
tüh beee bu da tutmadıMiladi tabi ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüh beee bu da tutmadıMiladi tabi ki![]()
Ben Co k seviyordim da bilmiyorum diye gelişmiyordu başımda öğretecek yoktek bişey söylim mi dikiş aşkla yapılır :)
gerçekten hevesli değilsen 40 takla da atsan öğrenemezsin.ama aşıksan iğne deliğinden dikersin :)
geçmiş olsunEnfeksiyon var sanırım. Sürekli ağlıyor.
nana kimkiHemende 6 sayfa konuşmuşlar, sonrada nana niye buraya yazmıyor
Nana yavaş, nana mıymıy![]()
Gösteriyor. O yüzden idrar tahlili istedi doktor.Ağrıyan yada acıyan yerini göstermiyor mu derdini anlatamiyor mi![]()
Vayy kalip bilgisi karsiliginda oymu diyorsunaha aradığım üye![]()
![]()
![]()
nevoş oyumu değiştirebilir miyim![]()
Bak bak minik hanım birde kendine kadın diyor, daha dikişi bilmiyor, ezuuuuhhh
geç değil başlayabilirsin :)Ben Co k seviyordim da bilmiyorum diye gelişmiyordu başımda öğretecek yok
Kadın kaç kere vereyim dedi makinayı akilliyim ya almadım![]()
Pfaff en iyisi ama cok pahali ev icin singerin ortalama modelleri gayet yetiyor :)annemin paff tı.hemde 250 programlı :)
tabi ben içine ettim
şimdi a101 singerim var![]()
aynen kız altın değerinde o kalıplarVayy kalip bilgisi karsiliginda oymu diyorsun![]()
Elde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misinBak bak minik hanım birde kendine kadın diyor, daha dikişi bilmiyor, ezuuuuhhh![]()
o bozduğum makina şuan 15 bin civarındaPfaff en iyisi ama cok pahali ev icin singerin ortalama modelleri gayet yetiyor :)
Nana kim mi?nana kimki![]()
![]()
alim bi yörük çorabı kışın iyi olurElde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin![]()
Oyle valla duzeltemedigim bir ceket kalibi yuzunden gunlerce uykusuz kalmistim hey gidi gunleraynen kız altın değerinde o kalıplar![]()
![]()
![]()
Tembel kadınElde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin![]()
nana bu bölümün prensesiNana kim mi?
Bakınız nana ben
- Konuları kaçıran
- Ağır kanlı
- Biraz mıy mıy
- Biraz üşengeç
- Birazda herşeyi kaçıran
![]()
Bizim burda ismek kursuna bir donem gitsen hem kalip okumayi hem makineleri hem dikis tekniklerini ogrenirsin :) kalip derken hazir kaliplari alip kumasi kesmeyi yani:)Elde makina dikişi biliyorum ama kalipmis etekmis bluzmus dikemem don dikiyorum başa çorap oruyorum ister misin![]()
Oyyy seninkini burgulu yapayımalim bi yörük çorabı kışın iyi olur![]()