- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
sana da sorarım o zamanBende o kadar çok var ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da sorarım o zamanBende o kadar çok var ki![]()
Aynen ya etsiz falan çeşit çeşit pilav yapsanız seneye işime yararDüz pirinç pilavı![]()
Aklıma geldi bileAynen ya etsiz falan çeşit çeşit pilav yapsanız seneye işime yarar![]()
Ama bunda 1. olanı yapabilir mi bilmemanlasam nolcak you kapar gene baş tarifi![]()
bak işte onda çok pis planım varDüz pirinç pilavı![]()
Nana kim ki zatensana da sorarım o zaman![]()
Kuş mu kondurucanbak işte onda çok pis planım var![]()
Benimde öyle şehir şehir gezdik:)Çevremde hep farklı kültürlerden insanlar oldu:)Çoğu yöreden biliyorum:)Bende o kadar çok var ki![]()
hayırlısı be gülümBizde çeşit çok:)Ama buluruz merak etme:)Ama bilmediğin değilde sevmediğin yerden gelecek:)
ehehehehehhe bende o işKuş mu kondurucan![]()
Bizim de zamanında dedeler şehir şehir gezmiş.. ee hataya da gelin gelince işteBenimde öyle şehir şehir gezdik:)Çevremde hep farklı kültürlerden insanlar oldu:)Çoğu yöreden biliyorum:)
biz şuan tam olarak hangi kategoriyi konuşuyoruzAma bunda 1. olanı yapabilir mi bilmem![]()
sana da sorarım tamamNana kim ki zaten![]()
Ben kendim gezdim ve yemeğin başkentinde kalıncaBizim de zamanında dedeler şehir şehir gezmiş.. ee hataya da gelin gelince işte![]()
Amaç kafanızı bulandırmak onuda yaptımbiz şuan tam olarak hangi kategoriyi konuşuyoruz![]()
Mercimek çorbasısana da sorarım tamam![]()
kızı da verdik izmire tüh beee :)Ben kendim gezdim ve yemeğin başkentinde kalınca![]()
benim bulam bulam bulandı da birazcıkAmaç kafanızı bulandırmak onuda yaptım![]()
Ver canım güzel şehir ,kültürlerini çok seviyorum:)Her konuda:)kızı da verdik izmire tüh beee :)
küçüğü antepe mi versem napsam![]()