Doğuma Hazırlık 3 hafta sonra dogum yapacagim 3 isim arasinda kaldim KIZLAR YARDIM :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
kismetse bir oglum olacak 3 isimde kararsiz kaldim EYMEN 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym :40:YUSA Tarihlerde, Peygamber olduğu rivayet edilen Yûşa b. Nün:40:HUZEYFE Peygamber efendimizin sır katibinin adI sirdasi en yakini sahabe ismidir NE DIYOSUNUZ KIZLAR:26:

huzeyfe bence çok güzel.çok rastlanan bi isim de değil yani değişik gelir kulağa.sadece kullanışlı bir isim olurmu bilemiyorum

söylenişi çok zor bir isim ilerde okul hayatında çok zorluk çeker bence dini bir isim istiyosanız ali ömer yusuf mehmet ahmet gibi isimler her zaman daha hoş gelir bana...ama söylediğiniz isimler içinde en hoşu eymen bence...

öncelikle hayırlı olsun canım darısı hayırlı sekılde bızlerın basına :3:

Bence EYMEN ismi cok güzel ve farklı :)

EyMen !!! dini bi isim istiyorsan Çağrı da cok hoş bence. Tibet de guzel bak :) ay bn daha cok kafa karstrdm galvbaa:))

eymen bence de.
ben yasin i de çok beğeniyorum
Allah hayırlı doğumlar versin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Eymenle sanki ingilizce dersinde veya yurddisinda dalga gecilcek gibi. Hey man! diyince Naber adamim diyosun.
Cok benziyor, yinede siz bilirsiniz :)

bak hayırlı diyor en dogrusu eymen bende isterım hayırlı bir evlat dua etbenımiçinde insallah saglıkla kucagına alırsın..

ben isim seçerken hep taklite musait mi diye bakarım hep.... eymen ismine eymen meymen diyenler olabilir.. ya da beymen gibi şeyler..ama Arapçaşı aslında Ayman olan bu isim çok güzel bence...Huzeyfa da çok Havalı bir isim, büyüdüğü zzaman ilg çekici olucaktır ama inşallah ilk okulda felan zurafa(züreyfa çocuklar böyle diyor genelde) ya felana döndürmezler, Yusa ismi bunların içinde en masumu geldi :) birşeyler türemiyor gibi.. o yüzden Oyumu Yusa'dan yana kullanıyorum 2. alternatif Huzeyfa, riskli ama eymenden daha karizmatik geldi ;)

kafam cok karisti ama herkez genelde eymen dedigine gore sanirim eymen olacak kizlar hakkinizi helal edin allah razi olsun yuce rabbim hayirlisiyla dogmasini nasip etsin ins sizi seviyorummmmmmmmmmm

kafam cok karisti ama herkez genelde eymen dedigine gore sanirim eymen olacak kizlar hakkinizi helal edin allah razi olsun yuce rabbim hayirlisiyla dogmasini nasip etsin ins sizi seviyorummmmmmmmmmm

hayirlisiyla saglikla dogar insallah benim oglumunda adi eymen eyup daha 6 aylik ismiyle uzun omurler yasarlar insallah cok guzel anlami olan bir isim

Back
X