3 haftada 15 kilo verip citir olucam :))

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
35
İstanbul
arkadaslar artik canima tak etti bu kilolar.yarindan itibaren diyete basliyorum. aksama kadar hersey yolunda sonra aksam yemeginde herseyi yiyorum bana da yazik ama sabahtan itibaren yediklerime dikkat ediyoum sonra bu olucak is mi Allah askina 😔😔 .arkadaslar 3 haftada 15 kilo vericem bu sefer kesin kararim☺yarindan itibaren basliyorum.benimle bu yolda arkadas olmak isteyenleri beklerim 😜😜
boy:155 cm
kilo:61.3 kg
yas:15
hedeflenen kilo:45-46

Haftada 5 kilo mu? Ölürsün.

Olur mu öyle şey, yaş daha 15... 40 yaşında olsan da değişmez, 1 haftada 5 kilo verilmez, az ye, haftada 1 kilo ver yeter, o kadar kolay mı sanıyorsun? Hem çatlayana kadar aç durdun 5 kiloyu verdin diyelim 1 haftada geri alırsın zaten...

Düşün: Ben neyi fazla yiyorum? Onları azalt, ekmekti, çikolataydı vs. azalt, verirsin zaten... Abla tavsiyesi :34:

Haftada 5 kilo mu? Ölürsün.

Olur mu öyle şey, yaş daha 15... 40 yaşında olsan da değişmez, 1 haftada 5 kilo verilmez, az ye, haftada 1 kilo ver yeter, o kadar kolay mı sanıyorsun? Hem çatlayana kadar aç durdun 5 kiloyu verdin diyelim 1 haftada geri alırsın zaten...

Düşün: Ben neyi fazla yiyorum? Onları azalt, ekmekti, çikolataydı vs. azalt, verirsin zaten... Abla tavsiyesi :34:
ben zaten abur cuburu kesince haftada 3-4 kilo rahat veriyorum normalde de hic su icmem su icmek aklimin ucuna gelmez su icerek ve yuruyusle zayiflarim diye dusunuyorum bakalim gorucez gelismeleri yazarim :)

arkadaslar artik canima tak etti bu kilolar.yarindan itibaren diyete basliyorum. aksama kadar hersey yolunda sonra aksam yemeginde herseyi yiyorum bana da yazik ama sabahtan itibaren yediklerime dikkat ediyoum sonra bu olucak is mi Allah askina 😔😔 .arkadaslar 3 haftada 15 kilo vericem bu sefer kesin kararim☺yarindan itibaren basliyorum.benimle bu yolda arkadas olmak isteyenleri beklerim 😜😜
boy:155 cm
kilo:61.3 kg
yas:15
hedeflenen kilo:45-46

aydacim minik kusum nasil da belli 15 yasinda oldugun :1: senden tam 17 yas buyuk birisi olarak haftada 5 kg verilir mi diye soruyorum. ha tum hafta ac kalirsan verirsin ama ya sonrasi? sagligin ne durumda olacak kusum dusunsene.. sen saglikli beslen ayda 3 kg ver..5 ayda gitsin o kilolar ama sagligindan olma tamam mi?

Back
X