3 haftadir Instada storylerime bakiyor ama hala bana yazmadi ben yazsammi amaci ne sizce

Merhaba arkadaslar,

Instada storylerim acik ve 1 ay önce ilk kez storylerimin tümünü izlemisti. Hesabina baktim cok hosuma gitti hatta arkadasimin arkadasi onun arkadaslarini taniyor yani gercek biri fake hesap degil. Cok begendim kendisini. Hesabini iyice inceledim sevgilisi falan yok diye düsünüyorum. Simdi de 3 haftadir neredeyse her gün girip izliyor beni ama birkere bile begeni butonuna basmadi veya bana yazmadi... yani anlayamadim hoslaniyormu merakmi ediyor?
Ben bir adim atayim dedim belki cekiniyordur diye iki kez fotografini begendim ama hala yazmadi ama devamli izliyor hergün. Sizce ne düsünüyor olabilir? Cekingenliginden mi benden mi bir adim bekliyor ? Sadece merak mi anlayamadim. Düsünüyorum acaba yazsammi diye cünkü hosuma gitti ama öyle seylere hic cesaretim yok acaba o da mi öyle düsünüyor!? Ama en azindan fotografini begendim yani cesaret bulmaliydi bence.
Ne yapsamki? Rezil olmak istemiyorum:110:

:D

Bence işsiz ve önüne çıkan tüm storyleri izliyor :D

Beni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor
adınızı aratıp baktığını nerden bılıyorsunuz tamamen kendı için soruyorum 😀varsa bı yöntem öyle bizde bilelim

Evet bende düsündüm gizlemeyi ama hic ugrasmak istemiyorum. Eger isterse ozaman yazar artik takmicam
Uğraşacak ne var onda? On saniyenizi almaz. Zaten story neden herkese açık olur, onu da anlamam. Bence gizlerseniz adım atma sürecini hızlandırmış olursunuz. Artık çaresi kalmaz, istek yollar ya da mesaj yazar hoşlanıyorsa.

Şu story olayı çıktığından beri herkes baktı izledi hoşlanır beğeniyor durumlarına girmeye başladı bu kadar da anlam yüklemeyin lütfen benimkilere bilmediğim o kadar insan bakıyor ki yani denk gelmiştir bakmıştır zaten bakmaya başlayınca sırayla otomatik geçiyor ne çabuk hoşlanıyorsunuz birilerinden anlamak güç her bakanı takip edip yakışıklı ise hoşlanıyor musunuz? bu işler bu kadar kolay mı? inanın eğer hoşlansaydı illa yazardı birşey ya da beğeni yaptığınızda o da yapardı fırsat bu fırsat derdi bence çok ümide kapılmayın

Merhaba arkadaslar,

Instada storylerim acik ve 1 ay önce ilk kez storylerimin tümünü izlemisti. Hesabina baktim cok hosuma gitti hatta arkadasimin arkadasi onun arkadaslarini taniyor yani gercek biri fake hesap degil. Cok begendim kendisini. Hesabini iyice inceledim sevgilisi falan yok diye düsünüyorum. Simdi de 3 haftadir neredeyse her gün girip izliyor beni ama birkere bile begeni butonuna basmadi veya bana yazmadi... yani anlayamadim hoslaniyormu merakmi ediyor?
Ben bir adim atayim dedim belki cekiniyordur diye iki kez fotografini begendim ama hala yazmadi ama devamli izliyor hergün. Sizce ne düsünüyor olabilir? Cekingenliginden mi benden mi bir adim bekliyor ? Sadece merak mi anlayamadim. Düsünüyorum acaba yazsammi diye cünkü hosuma gitti ama öyle seylere hic cesaretim yok acaba o da mi öyle düsünüyor!? Ama en azindan fotografini begendim yani cesaret bulmaliydi bence.
Ne yapsamki? Rezil olmak istemiyorum:110:
Seni kırmak istemem ama türk erkekleri lavaboda instagram story izler :))))) Ciddiyim. Yani storyine bakıyor diye hoşlanıyor anlamına gelmez. hoşlansa belli eder.

Fotoğrafını beğenmişsiniz zaten istese bundan cesaret alıp yazardı.Daha ne yapıcaksınız ki ? Fazla anlam yüklemişsiniz bence bu duruma.Birşey yapmayın derim.

her story izleyen hoşlanıyordur diye bir şey yok bence çok anlam yükleyip çok beklenti içine girip hayal kurup bir şeyler beklemişsiniz ama gereksiz bir durum olmuş.

benimde bazı arkadaşlarım var.bır tane fotomu beğenmezler ama ot gibi ilk onlar bakar.geberecekler meraklarından. kıskançlıktan.kıskançççççlar.
bırde bende storı ızlerım ama sırf yukarıdaki kırmızı halka durmasın dıye.tık tık geçiyorum bakmadan.sevdiğim sevmediğim.slm çakarsa heyecan yap.sen hoşlanıyorsun o değil.o yüzden sana öyle geliyor.

Her gün veya günaşırı mı hikaye paylaşıyorsunuz? Eğer öyleyse bir süre ara verin belki merak edip yazar/ekler.

Arkadaş listenizde olmadan özellikle girip girip sizin hikayenize bakması tuhaf ama siz beğendi yaptıktan sonra adım atmaması bana sadece meraktan bakıyor gibi geldi.
Öyle ya da böyle ben kafa yoramazdım galiba, ilişkiye evrilse sonra başka başka esrarengiz hareketleri çıkacak böyle falan 😒 İçinizde kalmasın yazın ya da kendinizi gizleyerek merak edip etmeyeceğini görün.

Takip etse ne var story ne baktıysa dicemde adam takip etmediği halde bakıyor. Sizde onu takip etmiyorsunuz. Anlamadım bişey.

Her gün veya günaşırı mı hikaye paylaşıyorsunuz? Eğer öyleyse bir süre ara verin belki merak edip yazar/ekler.

Arkadaş listenizde olmadan özellikle girip girip sizin hikayenize bakması tuhaf ama siz beğendi yaptıktan sonra adım atmaması bana sadece meraktan bakıyor gibi geldi.
Öyle ya da böyle ben kafa yoramazdım galiba, ilişkiye evrilse sonra başka başka esrarengiz hareketleri çıkacak böyle falan 😒 İçinizde kalmasın yazın ya da kendinizi gizleyerek merak edip etmeyeceğini görün.
Evet hergün paylasiyordum simdi ara verdim. Ve beni takip etmiyor ortak arkadaslarimiz da yok ve cok asiri takipcimde yok genellikle tanidiklar sadece arada baska kisiler begeniyor veya ugruyor. Zaten dikkatimi ceken beni takip etmedigi halde benim adimi hergün aratip bakmasi ama sanirim sadece merak cünkü isteseydi yazardi begendigimden sonra ama zaten daha da takmak istemiyorum ben kendi kendime ümit etmisim :) böyle cevaplar almak iyi geldi

Takip etse ne var story ne baktıysa dicemde adam takip etmediği halde bakıyor. Sizde onu takip etmiyorsunuz. Anlamadım bişey.
Anliyorsunuz beni. Iste bende onu anlamadim. Takip etse zaten karsisina cikar ve bakar o zaman takmazdim okadar. Ama takip etmedigi halde hergün düzenli olarak adimi aratip bakmasi ama fotosunu begendigim halde adim da atmamasi tuhafima gitmisti zaten. Hani demekki bir merak var ama hoslanma yok diye aklim karismisti

Anliyorsunuz beni. Iste bende onu anlamadim. Takip etse zaten karsisina cikar ve bakar o zaman takmazdim okadar. Ama takip etmedigi halde hergün düzenli olarak adimi aratip bakmasi ama fotosunu begendigim halde adim da atmamasi tuhafima gitmisti zaten. Hani demekki bir merak var ama hoslanma yok diye aklim karismisti
Bence bir dönem storyleri ondan gizleyin. Bakalım bir adım atacak mı bakın. Eğer atmazsa tesadüf yada meraktır deyip geçersiniz.

Iste bende bunu düsünmüstüm ama onun düsüncesinden emin olamadim. Sonucta fotosunu begendim ama o begenmedi veya yazmadi sadece izliyor beni hergün aratip. Merakli bir insanmi ki sadece. Rezil olmakta istemiyorum. :oops:
hergün aratmıyor ortak tanıdıklar varsa instanızda ki öyle yazmışsınız zaten instada çıkıyor birininkini izlerken ardarda açılıyor storyler bi kere bakmışsada sürekli çıkar onda bende öyle alakalı alakasız bir sürü insanın storysini izlerken buluyorum kendimi yani hani beğeni atmasaydınız bir ihtimal ama şu durumda kesinlikle bir hissiyatı olmadığı net gibi çekingen olan bile o beğeniden sonra adım atardı çok zorlamayın unutun gitsin

Back
X