- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
canim.albumumde ve galina beni izlersen gorebiliyorsunAy yok göremedim resimleri. İnşallah istediğin gibi olmuştur. Bir tanıdığım da estetik ameliyatı oldu ve yaklaşık 1 ay boyunca çok şiş vardı. O yüzden tam belli olmuyordu. Senin de daha şişlik vardır kesin.
canim begendinmi gercekten cok.mutlu.oldum :)) cok tesekkur ederimAyyy super olmuş.
Gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle sağlıkla nefes al inşallah.canim begendinmi gercekten cok.mutlu.oldum :)) cok tesekkur ederim
amin canim cok tesekur ederimGerçekten çok güzel olmuş. Güle güle sağlıkla nefes al inşallah.
gordun mu canim burnumuCanım hangi hastanede oldun
tesekurler canim samsnda devlet hstanesinde oldumEvet cok güzel olmuş canım
kbb yada plastik olayini bende cok dusundum ama kbb ci tomografi cekti nefes alamadigim icin ve sikınti oldugunu soyledi ameliyta sart dedi bende tamamm su kemerde gitsin lutfen diye rica ettim ameliyattan bi saat onced3 azcik ucunu kalldirin doktor beyy nolurrrr dedimEstetik cerrahmı kbb dr.mu yaptı sorma amacım bnmde sağlık problemlerim cıktı nefes alamadıgım için ameliyat olmam gerektiği söylendi yarın plastik cerrahtan randevu aldım bnm bulundugum bölgedeki hast.cok kapsamlı olmadıgı için burada kbb doktoru ben estetik yapamam dedi bende arastırıyorum hangi hast.hangi dr.en uygun fiyata yapar maddi durumum fazla olmadıgı için devlette istiyorum zaten burun eti deviasyon olucak ama olmusken şekilde değişsin
bulursun canim insTşk ederim canım benim güle güle sağlıklı kullan burnunu inş bende bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?