- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
bu ameliyati olmayi cok istiyordum ve cok sukur hala inanamiyorum 3 haftadir yeni burnusumla geziyorum cok mutluyum lutfen korkmayin ve sizde rahatsizsaniz burnunuzdan bu ameliyati olun arkadaslar..ben oncelikle nefes probleminden gittim burun deligimin biri nerdeyse hic yoktu kikirdak kaymasindan kapanmisti deviasyon falan ayni zamanda kemerinxe duzeltmilmesini istemsitim ama benim bes kurus vercek durumum yoktu devlette baya bi ugrastim olmak icin 3 buck ay bekledim falan ve bekledime deģdi..şoyle istiyorum boyle istiyorum diye uzun uzun konusamadim doktorumla hep saniyler icinde konusup cikmak zorunda kaldim odasindan hep korktum ya istedigim.gibi olmassa diye ama cok sukur doktorumun ellerine saglik eskisinden cok cok iyi oldu bence ucu az daha kalkik olabilirdi ama olsun bunada sukur ucret de odemedim oyüzden pek anlatamadim ne istedigimi ...resimler albümde arkdaslar eski yeni olarak ekledim yorumlarini merak ediyorum lutfen takip edin sanirim o sekilde gorunebiliyor resimler ve lutgen resimleri goren arkafaslar buraya da yorum yazsn cok.merak ediyorum.yorumlari
Son düzenleme: