3 HAFTALIK EVLİYİM HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI

Çocukları olup tecrübeli olabilirler bodozloma dalar gibi cevap yazıyorlar evliler ve çocukları var bide bu insanların öyle mi ne yazıkki o zaman o çocukları büyüten annelere böyle konuşan insanlar nasıl bir ebeveyn olur acaba düşünmek bile istemiyorum.
Ki kız evlenmiş etmiş eşinden tabikide çocuğu olucak ne erken ne geç neden pişman olsun???
Yine sizde yorum yapmak için yapmışsınız yazarken az o yargılamayı nasıl yaparken yazıyorsunuz ya birde biraz sağ tarafınızdan düşünüp yazın…
Anlamak için gerekli olan şeyin 1/3 kullanananlar anladı söylenmek istenen şeyi size tekrar yazamıcam

Ay şaka gibisiniz yorumlarda.
Yok çekemiyor yok boş yorum.
Sizi çekememek gibi bi durum asla söz konusu değil. Çünkü çocuk doğurmak yarışla olacak iş değil.

Aynı eve girmediğin sürece birini tanıyamassın.

Daha birbirine evliliğe alışmadan çocuk yapmak çokmu doğru?

Boşanma avukatıyım ve bu vakaların çoğu aşırı pisman olup boşanıyor.
Sonra mutsuz anne, mutsuz çocuk.

Yoksa isteyen istediği kadar yapsın bize ne.

Herneyse dediğim gibi bazı şeyleri düşünebilmek için mantık lazım.

Siz düşünmeden doğurmaya devam. Laf anlatılmaz size.

Ay şaka gibisiniz yorumlarda.
Yok çekemiyor yok boş yorum.
Sizi çekememek gibi bi durum asla söz konusu değil. Çünkü çocuk doğurmak yarışla olacak iş değil.

Aynı eve girmediğin sürece birini tanıyamassın.

Daha birbirine evliliğe alışmadan çocuk yapmak çokmu doğru?

Boşanma avukatıyım ve bu vakaların çoğu aşırı pisman olup boşanıyor.
Sonra mutsuz anne, mutsuz çocuk.

Yoksa isteyen istediği kadar yapsın bize ne.

Herneyse dediğim gibi bazı şeyleri düşünebilmek için mantık lazım.

Siz düşünmeden doğurmaya devam. Laf anlatılmaz size.
bakın haklısınız ama konuşma tarzınız çok yanlış. düşünmeden doğurmaya devam ne demek sorumluluk sahibi insanlarız. evliliğin ilk zamanlarında zor olur daha sonra düşünün gibi önerilerde bulunulabilir iyi dilekler edilebilir. Tabi insanın kalbi diline yansıyor

Kızlar merhaba,
evleneli 3 hafta oldu. Yumurtlama dönemim düğünümden 1 gün önceydi ilişkiye girdiğim gün düşük ihtimal diyor ama hiç korunmadık. Bir iki gündür kasık ağrım bel ağrım ve mide bulantım var hamile olabilir miyim ? adetime 3 gün var meraktan ölcemmmmmm
Merhaba hamile misin?

Kızlar merhaba,
evleneli 3 hafta oldu. Yumurtlama dönemim düğünümden 1 gün önceydi ilişkiye girdiğim gün düşük ihtimal diyor ama hiç korunmadık. Bir iki gündür kasık ağrım bel ağrım ve mide bulantım var hamile olabilir miyim ? adetime 3 gün var meraktan ölcemmmmmm
Hamilesisiniz peki sonuç ne

Hamile degilmiydin ne kadar olay çikmiş burda okuya okuya sona geldim😁
Her korunmayan hemen hamile kalacak diyede birşey yok adet gecince test yap.
25 yaşındasin evliliginden emin oldugun zamanlar yaparsin bebegini 30 yaşa gelince hamile kalmakda kadinlar zorlana biliyor malesef yani hormonlarla sorunlari olanlar yada eşinden kaynakli sorunlar.25 yaş araligi çoçuk duşunmek için tam vakitleri daha genç daha yuksek şans bana gore ama herkes boyle duşunmeye bilir tabi.Zaten kimse garanti edemezki 10yillik evlilikde bile çoçuk yapip sonra ayrilanlar var sorun yaşayanlar var ama hemen çoçugu olub mutlu devam edenlerde var yani çokda caninizi sıkmayın bu hayatda hepimizi yargiliyanda kiniyanda destekleyende olucak hayat boyle yarinimizinda garantisi yok 2 3 yil sonra ne olacagini kim bile bilir belki mutluyuzdur belkide degilizdir dimi..Umarim hersey gönlunce olsun.

Back
X