Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben transfere kadar gidemedigim icin tam bi fikirde bulunamayacagim.ama benimkiler iyi bolunmedigiiçin hatta hücre sayısı az olduğu için transfer iptal olmuştu .eğer embirilog transfer diyorsa kaliteleri iyidir.benceKızlar Pazartesi günü yumurta topladılar. 2 tane yumurtam toplanmıştı. Bugün aradılar biri 2 hücreye, diğeri 3 hücreye bölünmüş. Ya yarın ya da cuma günü transfer edebiliriz dediler. Sizce nasıl? Bu hücre sayısı artabilir mi yarına kadar?
Ay inşallah canım ya. İnternette şansın düşük olduğu yazıyor.canim ben transfere kadar gidemedigim icin tam bi fikirde bulunamayacagim.ama benimkiler iyi bolunmedigiiçin hatta hücre sayısı az olduğu için transfer iptal olmuştu .eğer embirilog transfer diyorsa kaliteleri iyidir.bence
canim ben transfere kadar gidemedigim icin tam bi fikirde bulunamayacagim.ama benimkiler iyi bolunmedigiiçin hatta hücre sayısı az olduğu için transfer iptal olmuştu .eğer embirilog transfer diyorsa kaliteleri iyidir.benceKızlar Pazartesi günü yumurta topladılar. 2 tane yumurtam toplanmıştı. Bugün aradılar biri 2 hücreye, diğeri 3 hücreye bölünmüş. Ya yarın ya da cuma günü transfer edebiliriz dediler. Sizce nasıl? Bu hücre sayısı artabilir mi yarına kadar?
Merhaba hiç korkma kaliteliyse embryolar transferin olur.Bundan 4 sene önce bende 2. Gün 2 tane biri 2 hücreli digeri 4 hücreli embryo transferi olmuştum ve kızıma hamile kalmıştım.Çok şükür saglıkla dünyaya geldi.2 haftaönce 2. Çocuk için transferim gerçekleşti yine 2. Gün 2 embryo 4 ve 6 hücrelilerdi.Yarım saat sonra sonuçu ögrenicem birazdan işallah bugün test günüm .Rabbim ol dedikten sonra hücre sayısı hiç önemli degil bence.İyi düşünelim herşey iyi olsun.Kızlar Pazartesi günü yumurta topladılar. 2 tane yumurtam toplanmıştı. Bugün aradılar biri 2 hücreye, diğeri 3 hücreye bölünmüş. Ya yarın ya da cuma günü transfer edebiliriz dediler. Sizce nasıl? Bu hücre sayısı artabilir mi yarına kadar?
İnşallah iyi haber alırsınızMerhaba hiç korkma kaliteliyse embryolar transferin olur.Bundan 4 sene önce bende 2. Gün 2 tane biri 2 hücreli digeri 4 hücreli embryo transferi olmuştum ve kızıma hamile kalmıştım.Çok şükür saglıkla dünyaya geldi.2 haftaönce 2. Çocuk için transferim gerçekleşti yine 2. Gün 2 embryo 4 ve 6 hücrelilerdi.Yarım saat sonra sonuçu ögrenicem birazdan işallah bugün test günüm .Rabbim ol dedikten sonra hücre sayısı hiç önemli degil bence.İyi düşünelim herşey iyi olsun.
Azönce aldım canım sonucum pozitif çıkmışİnşallah iyi haber alırsınız
Ayy çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım. Benim için de dua edermisinAzönce aldım canım sonucum pozitif çıkmış
Tabiki hergün ediyorum zaten ben senin ve bizim gibilerin bu yolda neler çektiklerini çok iyi biliyorum.Rabbim hiçbirimizin kucagını boş bırakmadın işallah.Ayy çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım. Benim için de dua edermisin
Amin canım. Bir iğne vurunuyorum kalçadan, nasıl ağrı yapıyor kalçalarıma anlatamam valla.,ne oturtabiliyorum, ne yatabiliyorum. Transferi nasıl olucam diye düşünüyorumTabiki hergün ediyorum zaten ben senin ve bizim gibilerin bu yolda neler çektiklerini çok iyi biliyorum.Rabbim hiçbirimizin kucagını boş bırakmadın işallah.
Canım sen transfere giderken fitil takmışmıydın? Ben normalde günde 3 kere fitil takıyorum. Transferim öğlende olacak. Taksam mı acabaTabiki hergün ediyorum zaten ben senin ve bizim gibilerin bu yolda neler çektiklerini çok iyi biliyorum.Rabbim hiçbirimizin kucagını boş bırakmadın işallah.
Ben yurt dışında yaşıyorum.Dr transferden önce fitil almamamı söylemişti transfer sonrası almamamı istedi bende öyle yaptım.Bundada aynısını yaptım günde 2 defaalıyorum bende zaten.Canım sen transfere giderken fitil takmışmıydın? Ben normalde günde 3 kere fitil takıyorum. Transferim öğlende olacak. Taksam mı acaba
İnşallah görürler arkadaşım. Pozitif düşün pozitif olsunKızlar 4 yumurtam toplanmişti. Hepsi de döllendi. Fakat 4. Günde yani bugun 2 tanesinin gelişimi durmuş gibi gözüküyor dediler tam belli değilmişacaba yarını yani 5. Günü görürler mi
Çok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için. Fakat netice negatif oldu maalesef . Nasip kısmet değilmiş çok üzgünümSevgili poyrazya inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ya ameliyatınızın öncesinde konusmustuk mutlu haberlerle görüşmek dileğiyle allah gönlünuzun muradını versin bu mübarek ayda
Çok üzüldüm canım elden birşey gelmiyor rabbim yazmadıkça zamanı var demek ki nolur umutlarımızı kaybetmeyelim bizim bebislerimiz çok nazlı demek kiÇok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için. Fakat netice negatif oldu maalesef . Nasip kısmet değilmiş çok üzgünüm
Hiç canını sıkma canım. Benim embriyolar 5. Günü görür mü acaba derken 5. Gün transfer günümde ( 2 gün önce) zona geçirdigim anlaşıldı transferim iptal oldu. Çok üzüldüm fakat vardir bundada bir hayır dedim. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah sanaÇok teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için. Fakat netice negatif oldu maalesef . Nasip kısmet değilmiş çok üzgünüm