Amh 0.85 yaş 28

Amin inşallah🙏
Vitaminlerinizi aksatmayin kesinlikle
Ve bende ise yarayan birsey daha ne zaman yediklerime dikkat edip biraz kilo versem o zaman hamile kaldim
Hatta simdiki gebeligimde zayiflamaya calisiyordum ama hic aklima gelmemisti gebelik ihtimalim
kilo verme asamasinda vucudun direnci dusuyor sanirim hamilelik daha kolay oluyor boyle bir yazi da okumustum zamaninda
Vaktiniz varsa yuruyus yapin inşallah guzel haberlerinizi duyariz
Kilom çok yüksek zaten 😔 sağlıklı beslenmeye çabalarken kilolar da beni terkediyor çok şükür. Tavsiyeniz ve iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim. 😊

Benim ara kontrolde 7 yumurta m gözüktü umarım gelişir ve sağlıklı yumurtalar ciksr haftaya belli olacak bakalım.
İnşallah benimde 6 tanesi toplansı 5. Güne 2 tanesi ulaştı 5ba, birini transfer diğerini dondurduk. Ekstra 2 tane daha var dondurulmuş onlar 4 ve 3 kalitedeydiler sanırım.

Bu son tedavimde daha kaliteli oluştu. Kilo verdim ve son bir yıldır spor yapıyorum ve tatlı fastfood tüketmiyorum ona bağlıyorum.

İnşallah benimde 6 tanesi toplansı 5. Güne 2 tanesi ulaştı 5ba, birini transfer diğerini dondurduk. Ekstra 2 tane daha var dondurulmuş onlar 4 ve 3 kalitedeydiler sanırım.

Bu son tedavimde daha kaliteli oluştu. Kilo verdim ve son bir yıldır spor yapıyorum ve tatlı fastfood tüketmiyorum ona bağlıyorum.
Tavsiyem prp egsozom . Benim 7 yumurta görüntülendi inşallah iyi çıkarlar ne bileyim yıllarca uğraştım insallah bu defa olur .

Arkadaşlar amh değerim 0.85 çıktı yaşım 28. İki kere tüp bebek oldum ikisi de negatif çıktı. Yumurta kalitem düşükmüş. En son bende adetin 2. Günü bakıldığında sağda 9 solda 7 olmak üzere 16 tane folikül görünmüştü. Ama ilaca cevap veren 8 tane göründü bunlardan da 6 tanesi toplandı. Hatta ilk opuda 9 tane den 5 tanesi toplandı 3 ü olgun çıktı işleme alındı. Bu neden olabilir sadece amh ile ilgili mi yoksa doktor ve labaratuvarda etkili bana 2 kere 3. Gün 8 hücreli çift transfer yapıldı ama maalesef negatif oldu. İlki kimyasal olmuştu bu amh hakkında ne biliyorsunuz gelin konuşalım sizce tekrar baktırmama gerek var mı
16 yumurtan varsa AMH 0,89 az değil mi bence AMH yanlış senin

Arkadaşlar amh değerim 0.85 çıktı yaşım 28. İki kere tüp bebek oldum ikisi de negatif çıktı. Yumurta kalitem düşükmüş. En son bende adetin 2. Günü bakıldığında sağda 9 solda 7 olmak üzere 16 tane folikül görünmüştü. Ama ilaca cevap veren 8 tane göründü bunlardan da 6 tanesi toplandı. Hatta ilk opuda 9 tane den 5 tanesi toplandı 3 ü olgun çıktı işleme alındı. Bu neden olabilir sadece amh ile ilgili mi yoksa doktor ve labaratuvarda etkili bana 2 kere 3. Gün 8 hücreli çift transfer yapıldı ama maalesef negatif oldu. İlki kimyasal olmuştu bu amh hakkında ne biliyorsunuz gelin konuşalım sizce tekrar baktırmama gerek var mı
Benimde 0,8 çıkıp sonra 1,81 çıktı 17,18 tane sayıldı

Back
X