3. Kattan basamak basamak inmek

Aydebal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
2.586
2.045
333
Mrb.
Şuan 3. Katin çati katindayim.
Zemin 49-40
1. Kat:59-50
2. Kat:69-60
3. Kat:79-70 kg(10 arli basamaklardan oluşan bu katlari yürüyerek inmem gerekiyor)
Artik sıkıldim oturmaktan.sosyalleşmek,aktif olmak istiyorum.
Son 45 gundur 78-82 arasinda bocaliyorum.
Şuan yine 81.5 lerdeyim.
Doguma 100 un ustunde gittim.94 le kilo vermeye karar verdim.5 aydir 12-16 kilo arasi verdim.
Şimdi niyetim acikmayi alişkanlik haline getirebilmek.
Öğrendiğimse cayi,kahveyi şekersiz icebilmek.aburcubura saldirmamak.öğünlerde az yiyebilmek.

Aslinda kilo vermek icin gerekenleri çok iyi biliyorum,öğrendim.sorun şu ki uygulamaya geçmek zor geliyor.
30 eylul de 75 gormek hedef olsun.
Gün icinde yiyeceklerimi onceden belirleyip sınırı aşmamaya çalisacağim.

Tabi ki olmadii.
Aksam menumu 16:30 yazdigim gibi yedim.
Sonra ev halkinin 17:00 daki aksam yemegini bitirmesiyle isler degisti.
Tencere dibinde kalan az kuruyu ben acken nasil dokebilirdim ki.
Kizin yedigi makarna da cok az kalmisti.ee yazik tabi,olurmu hic atmak.o da bitti sonucta.ustune ikide domates kestim.ufaklikla karsilikli yedik.
Simdi uzuntum ya sabaha heryeri kabarirsa.anasinin kizi,domatese yumuldu resmen.

İmdatt,neler oluyorrrr.
Kilo vermek icin actim konuyu.iştah patlamasi yaşiyorum resmen.
Az once yarim cavdar ekmegi ve kocaman iki kibrit buyuklugunde tereyagini,bir o kadar da peyniri bitirdim.resmen 200 gr.ekmegi bitirdim.yanindaki domates,zeytin onemini kaybetti.en azindan bal surmedim.cunku kasede bitmisti,usendim dokmeye.
Bir elma ve bir armutla kapattim kahvalti faslini.

O basamaklar inilecek.
Çikmak istiyorsan başka birseyde dene.zaten yillari adim adim cikiyorsun.bari kilolari indir.
Neyse ki iki gundur suren yeme ataklarim simdilik tartiya yansimamiş.bunda bugun yaptigim bir saatlik yuruyuste etkili oldu sanirim.
Olacak olacak inaniyorum.

Yaa olacak.açken saldir,ne varsa sil supur.sonra pişmanlik azalinca olacaaak de.tabi tabi.
Sanki sabah o peynirli,patatesli ve mercimekli borekleri götüren sen degildin.
Geceden iki tepsi börek actim.carsaf boregi.
Kahvaltida coguunu ben yedim.
Hava sicak.yuruyusde yapamadim.oylee oturuyom.tel.elde.bari ev isi yapsam.ama onca hamur dan sonra vucut taş gibi.kalkmiyor yerinden.

Aksam yemegi
5 de
Karabugday,kabak rendesi karisimi.pul biberli,zencefilli.iki yesil biber.1 armut

Az once,yulaf-sut karisimi.suan cay.
Aslinda ac degilim.sadece yemis olmak icin yiyorum gunlerdir.
Ve ne yazik ki ayni saldiri sigara icinde gecerli. Bir cikiyom balkona,arka arkaya 3-4 tane.
Nedir bu? Neyin acligi anlamadim.ev icinde bir sorun yok cok sukur.
Stres veya uzuntu yok. Hatta bu saldirilarim konuyu actigim gunun devaminda geldi.

Hala 81.5kg. Bu biraz moral oldu tabi.
Kahvalti
2 dlm cavdar
Az peynir
5 cizik zeytin
1 domates
2 yesil biber
Cay

Veee az once
Kahvalti sonrasi birsey yenmedi.
Kahve ve 2 lt su icildi.sabah 81.5 di.şimdi
IMG_20180903_145151_679.webp
Ahh becerebilsem,her resmi 1. Sayfada guncelleyecegim de.ögrenmek lazim işte.
Yapanlar liste tutanlar yaptigina gore oluyor demekki. Hiim hamilelik sayfasinda bir sorayim.soylerler heralde.

Aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et kavurma
1 kasik yesil fasulye
2 kasik yogurt
Kavun,uzum
Biraz salata
Birazdan cay

Aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et kavurma
1 kasik yesil fasulye
2 kasik yogurt
Kavun,uzum
Biraz salata
Birazdan cay
Acıkınca yemege saldirma isini bende cok yapiyorum ve bünyem cok zayif hemen halsizlesip bayilabiliyorum. Size tavsiyem aç kalmamaya calisin devamli su iciyorum midem dolu olsun diye ara ogun yiyorum mutlaka(meyve, kahve, yogurt) aksam 8 den sonra cok aciksamda bir sey yemiyorum ama kan şekerim dusmesin diye 7 gibi bi yogurt ya da yarim porsiyon meyve yiyorum yeterli geliyor. Tavsiye ederim

Acıkınca yemege saldirma isini bende cok yapiyorum ve bünyem cok zayif hemen halsizlesip bayilabiliyorum. Size tavsiyem aç kalmamaya calisin devamli su iciyorum midem dolu olsun diye ara ogun yiyorum mutlaka(meyve, kahve, yogurt) aksam 8 den sonra cok aciksamda bir sey yemiyorum ama kan şekerim dusmesin diye 7 gibi bi yogurt ya da yarim porsiyon meyve yiyorum yeterli geliyor. Tavsiye ederim
Teşekkur ederim.
Aksam yemeginden sonra sadece cay ve su iciyorum ilerleyen saatlerde.
Kahvalti sonrasi 3-4 gibi acikiyorum.o zaman yiyor sonra aksam yemegi yiyorum.
Haliyle son iki öğunun arasi cok yakin oluyor.
Bunu duzeltmem gerekiyor.sanirim öglen 1-2 gibi yersem aksam yemegi daha hafif gececek.

Teşekkur ederim.
Aksam yemeginden sonra sadece cay ve su iciyorum ilerleyen saatlerde.
Kahvalti sonrasi 3-4 gibi acikiyorum.o zaman yiyor sonra aksam yemegi yiyorum.
Haliyle son iki öğunun arasi cok yakin oluyor.
Bunu duzeltmem gerekiyor.sanirim öglen 1-2 gibi yersem aksam yemegi daha hafif gececek.
Evet kesinlikle.
Benim de oglen yemegi gibi bir aliskanligim yok maalesef cok calismama ve erken uyanmama ragmen 10 dan once kahvalti yapamiyorum 11 12 gibi yapardim normalde rve aksama kadar acikmis olur aksam cokca yerdim.
Simdi ogun aralarina yogurt meyve ve kahve sıkıştırıp akşamı da 6 gibi yiyorum cok acikmamis halde bitiriyorum gunu :)

Evet kesinlikle.
Benim de oglen yemegi gibi bir aliskanligim yok maalesef cok calismama ve erken uyanmama ragmen 10 dan once kahvalti yapamiyorum 11 12 gibi yapardim normalde rve aksama kadar acikmis olur aksam cokca yerdim.
Simdi ogun aralarina yogurt meyve ve kahve sıkıştırıp akşamı da 6 gibi yiyorum cok acikmamis halde bitiriyorum gunu :)
Supersiniz.siz isi cozmussunuz zaten.bu da kilolarinizin gitmesine yaramis.
Ben kahvalti yapmadan kendime gelemiyorum.cocukluktan kalma aliskanlik.arada bir daha cok pazar gunleri 10-11 gibi olur kahvalti.onun disinda tum ev halki 7:30-8:00 kahvaltisi biter.
Vermem gereken cok kilo var.bu aralar 1. Seviye ye indim obezlikte.

Sabah:
Normal kahvalti
Yaninda ekmek yok.findikla tamamladim
Baskuldeki goruntu.ac karnina 79.9 yani ucundan da olsa ucuncu katin ilk basamagina adim attim.(cunku dun paza gittim.cook yurudum,terledim,yoruldumm.)

Supersiniz.siz isi cozmussunuz zaten.bu da kilolarinizin gitmesine yaramis.
Ben kahvalti yapmadan kendime gelemiyorum.cocukluktan kalma aliskanlik.arada bir daha cok pazar gunleri 10-11 gibi olur kahvalti.onun disinda tum ev halki 7:30-8:00 kahvaltisi biter.
Vermem gereken cok kilo var.bu aralar 1. Seviye ye indim obezlikte.
Insallah verirsiniz en kisa surede. Yeter ki vazgecmeyin :)

Back
X