Tesekkur ederim.inş.vazgecmem.biraz arabesk ruhluyum.azim yok.Insallah verirsiniz en kisa surede. Yeter ki vazgecmeyin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim.inş.vazgecmem.biraz arabesk ruhluyum.azim yok.Insallah verirsiniz en kisa surede. Yeter ki vazgecmeyin :)
Tebrik ederimm :)
Cok tesekkur ederim.Tebrik ederimm :)
Aşırı gaza getiriyor tartı, bende de ayni durum daha da zayiflayacagiz![]()
Ben de oyleyim aynen su an :)Cok tesekkur ederim.
Voovvv.sormayin,bu hizla sanki bir anda zahiflayacakmisim gibi hissediyorum.
Hatta haftaya hedefim 77 olsun.
Bu seferki kolay kilolardi.cunku yeni alinmisti.ama 78 alti biraz zor gider.cunku yillanmiş yağlar.
Evt yuruyus cok önemli.işin sırrı.Ben de oyleyim aynen su an :)
Benim de gelecek hafta ki hedefim 57 kilo, 2.9 gitmesi lazim ama veririm insallah yuruyus yaparsam.
Bu hafta dogru duzgun yuruyemedim size tavsiyem vaktiniz varsa her sabah ve aksam yuruyun sahane gidiyor.
Simdi odem attirici bir cay iciyorum size de tavsiye ederim halam bunu yaparak cok iyi kilo vermisti.
3 poset yesilcayi 3 bardak suda demledim.
Soguduktan sonra icine yarim limonu sıkıp kabuguyla icine attim ve 1 maden suyu kattim.
Siseye dolduruo ise getirdim tadi kotu ama mecbur![]()
Kabagi yiyemiyorum ben de maalesef.Evt yuruyus cok önemli.işin sırrı.
Yesil cayi bende iciyorum ama icine kekik ve taze zencefil katiyorum.maden suyunu da denemeli.
Kabak ta odem atyiriyor,ama tadi iyi degil tabi.
Aynen.tuhaf tadi ama cok acikinca yogurt,zerdecal,karabiber,pulbiber,limonla zorluyorum.Kabagi yiyemiyorum ben de maalesef.
Boş geliyor tadı :)
Tesekkur ederim.Bugün daha cok hareket etmeye calisin.Leslie var mesela evde yuruyus programi.Netten açıp onu yapin.Gayet kolay.