3. Kattan basamak basamak inmek

Neyse artik.bahane etmeyim diyordum ama olmayacak.bu regl doneminde kural falan yoook.

Yaaanniii.
Mercimek corbasi.offf bol limonlu ve pul biberlii.
Semizotu da cok guzeldii.hem icinde pirinç falan yoktu.sade yapmistim bu sefer.
Somates falan.
Uzum,kavun,elma,mandalina,kucuk bir muz.
Ben dün diyetisyene gittim .Aksam yemeginden sonra sadece bir porsiyon meyve veriyor.İki mandalina mesela ya da bir ortaboy seftali mesela.

Merhaba A Aydebal
Tartildin mi ? Umarım güzel bir sonuç alirsin. Bu hafta sadece 300 gram vermişim diyeti bozmamama rağmen :-)
Yarin şok diyetteyim

Ben dün diyetisyene gittim .Aksam yemeginden sonra sadece bir porsiyon meyve veriyor.İki mandalina mesela ya da bir ortaboy seftali mesela.
İnş.faydali olur sizin icin diyetisyen.ben beceremiyorum.
Evt. Meyve bir porsiyonda kaldigi surece zarari cok cok az ama ben çekirdek kasesine dalar gibi daliyorum meyveye.bitmeden kalkmam misali.

Merhaba A Aydebal
Tartildin mi ? Umarım güzel bir sonuç alirsin. Bu hafta sadece 300 gram vermişim diyeti bozmamama rağmen :-)
Yarin şok diyetteyim
Öğlene doğru tartiliyorum ben.sabahlari tartida daha fazla cikiyorum.kahvalti sonrasi yiyeceğim öğunden once tartilinca daha dusuk oluyor sabah ilk kiloma gore.
Gerci bu hafta hic umudum yok.fazla kacirdim.birde regl haftasiydi.tam bir tazmanya canavariydim.umudum pazartesinden itibaren onumuzdeki cumaya sevinebilmek.
Siz iyisiniz.300gr.vermişsiniz bile.eksidesiniz.zaten kilonuza gore cok iyi 300gr.

IMG_20180914_135043_021.webp
Yani..en azindan almamisim.100 gr. a bile sevindim.
Önumuzdeki cuma ya hedefim hala 77.

Ufaklik uyutmafi tum gece.simdi o uyurken ben sersem gibi dolasip isleri halletmeye calisiyorum.
Neymis efendim 16. Ay atagi varmis.azi dişleri patliyormus.bla..bla..bla..

Amannnn boşver gitsinnn.
Kilo vermek istemiyorum.
Niye istemedigim birseye zorluyorum kendimi.
Peki günlük burda dursun.canim istedikce ugrarim.
Kilo verme havasina girince tekrar baslarim.
Sanirim onumuzdeki bahara kadar istek falan gelmez.
Aslinda bu sene 70 olmayi istiyordum.
Seneye de 60-50 aralarinda birakacaktim.
Şuan 78.8.
Hade kaçtim benn

Bir kaç öğunde çok aşiriya kacip birinde vicdan yapiyorum.
Ee eskisi gibi yuruyuşte yapamiyorum bu aralar... Sonuç simdilik almasamda artişlar baslar yakinda.
Bir lahana bir de ayva belki beni biraz daha tetikler.heveslenirim yeniden.
Zaten bazi sorunlar var bu aralar.coguda onlarin stresine yiyeceklere saldiriyorum.
Sanirim ekonomik kriz bize de uğrayacak.
Yani etkilenmem ben,idare ederim,gelir gecer diyordum ama her açidan saldiriya gecince zorlayacak gibi.
Olduğu yere kadar artik.sağlik ve aile huzurum a dokunmasin da.

Back
X