3 kere görülen adet ve testlerin negatif çıkmasından sonra hamilelik ihtimali var mıdır?

Seherseher03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
33
3
1
34
Lütfen bana fikir verin.. evli değilim ve tam bi ilişki yaşamadım aslında sadece ama ben takıntılı biriyim ve 3 aydır hayatı kendime zindan ettim. Bu yaşanan olaydan 9 gün sonra regl oldum bu reglden 27 gün sonra bir regl daha oldum ve içim rahat etmedi gittim beta hcg yaptırdım ama hastaneye gidemedim laboratuvarda yaptırdım negatif çıktı. Sonra ki ay tekrar regl oldum bu ara iki tane idrar testi yaptım onlar da negatif çıktı. Üçüncü olduğum regl bitince yine idrar testi yaptım o da negatifti. Bir de ilişkiden 7 hafta sonra karından ultrasonla bakıldı doktor sorun yok dedi ama hamilelik korkumu söylemedim. hamile olsam 7 haftada karından görünür müydü? Şimdi 4. Reglimi olmam lazım gögüslerim acıyor ama karnımı görseniz hamile gibi şişti çok korkuyorum hamile olmaktan sizce bu mümkün mü?
 
Madem korkudan öleceksiniz sonuçları size ağır gelecek neden bu şekilde davranıyorsun e benim güzel kardeşim.
Şimdi burada sana ne deseler inanacak misin o kadar teste tahlile inanmamışsın da burdaki insanlara hamilesin dese inanacak mısın?
 
Ben sadece fikir almak için soruyorum böyle bi şeyin imkanı var mı diye.. ve burada her şeyi anlatmak istemediğim için böyle yazdım.
Madem korkudan öleceksiniz sonuçları size ağır gelecek neden bu şekilde davranıyorsun e benim güzel kardeşim.
Şimdi burada sana ne deseler inanacak misin o kadar teste tahlile inanmamışsın da burdaki insanlara hamilesin dese inanacak mısın?
 
Bence siz kısa sürede bir psikologa görünüp bu takıntınızdan kurtulun çünkü böyle birşeyin olmayacağını adınız kadar eminsiniz ki sizde biliyorsunuz.
Sadece kendinize eziyet ediyorsunuz ya da böyle olmasını cok istiyorsunuz ki takıntı haline getirmişsiniz bu durumu.
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
 
Back
X