3. Kez kayıp yaşamak istemiyorum

yasemincimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
913
1.462
33
32
Kızlar daha önce iki kaybım var. Şimdi sata göre 5 haftalık hamileyim. Progesteron 6,74 çıktı dış gebelik de düşük de olabilirmiş yükselmez mi progesteron kaç olmalı hiç bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi

Doktorum bana 10 un üzerinde olması gebelik ihtimalini güçlendirir demişti. Belki geç döllenmedir umudunuzu kaybetmeyin

Teşhis koyuldu canım kürtaj oldum düşmedi beta yeterince iğne oldum bugün 230 a düşmüş şükür 572 idi 🤲🏻🤲🏻 böylelikle biticek inşallah

Teşhis koyuldu canım kürtaj oldum düşmedi beta yeterince iğne oldum bugün 230 a düşmüş şükür 572 idi 🤲🏻🤲🏻 böylelikle biticek inşallah
Çok geçmiş olsun benim de iğneden 2 gün sonra 300 küsürdü ondan 2 gün sonra 100lere inmişti elhamdülillah. Pazartesi tekrar kontrolüm var düştükçe insanın içi rahatlıyo gerçekten

Çok geçmiş olsun benim de iğneden 2 gün sonra 300 küsürdü ondan 2 gün sonra 100lere inmişti elhamdülillah. Pazartesi tekrar kontrolüm var düştükçe insanın içi rahatlıyo gerçekten
Kesinlikle öyle canım.. insanın içinde kuşku endişe hep var düşene kadar. Hayalkırıklığı zaten hep oldu hüzünde

Back
X