3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum artık

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
651
-80
48
31
Arkadaşım 2.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmayı bıraktık ve 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Değerlerimde bir sorun yok. Ama genetikte kan pıhtılaşması olabilir dendi. Eşimde ise morfoloji bozukluğu çıktı. Değeri 2. Şimdilik ikimizde de bir problem gözükmüyor ama nasip olmuyor. Bu durumda olup tedavi olan var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba. Morfoloji bozukluğu yani spermi bozuksa kimyasal gebeliğin sebebi budur. Döllenme oluyor ama asla hamile kalamıyorsunuz. Çok sıkıntılı. Yani Allahın işine haşa karışılmaz ama tüp bebek yapmanız yıpranmamanız ve daha fazla zaman geçmemesi açısından maddi durum varsa güzel bir seçenek

Tüp bebeğe henüz girişmek istemiyorum canım. Eşim ilaç kullanmaya başladı bir de böyle olup hamile kalabilen insanları duyunca hemen tüp bebeğe girişmek istemedim

Merbaha benim de 1 kürtaj 1 kimyasal gebeliğim oldu. Genetik test verdik pıhtılaşma çıktı. Şuan 7+3 haftalık gebeyim keseyi gördüğümüz gibi kan sulandırıcı oksapar iğne başlattı doktorum aynı zamanda ecopirin 150 ml kullanıyorum. Hala kalp atışlarını duyamadık geçen hafta gitmiştim pazartesi duyarız inşaAllah . Duyulmazsa baba da veya sen de genetik başka bir sıkıntı vardır ona bakarız dedi doktorum ama kan sulandırıcı kullandıktan sonra ilk defa 7. Haftaya gelip bebeğimi gördüm

Maşallah. Allahım hayırlısıyla sana tutundursun sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bende corasprin kullanmaya başladım eşimde genetik test verdi. Bir sorun çıkmıyor çok şükür. Gerisini de tevekkül edip Allaha bıraktım hayırlısıyla bana da nasip edecek inşallah :)

Merhabalar. Kimyasal gebeliklerinize çözüm bulabildiniz mi acaba

Merhabalar. Kimyasal gebeliği morfoloji bozukluğu ya da yumurta kalitesinin düşük olması etkiliyor. Bende eşimde bir süre yememize içmemize dikkat ediyoruz. Eşim ve ben takviye vitaminler aldık kilo verdik ve ben de kan pıhtılaşması olduğu için bir süre corasprin kullandım. Çözümü önce allahın izniyle sonra da aldığımız bu gibi şeylere dikkat ettik.

Bizde bunlara dikkat ediyoruz inşallah sağlıklı gebelik olur
Bende de kan pıhtılaşması çıktı coraspirin kullandım ama gebelik henüz oluşmadı
Siz gebe kalabildiniz mi acaba :)
Benim eşimin morfolojisi de %4 çıktı sıkıntı yok dedi doktor ama bilemedim.

Anladım bana özelden mesaj yazabilir misiniz lütfen. Kullandığım farklı bir ütün var ama reklam olur diye buradan yazamıyorum

Morfolojiniz de bencede sorun yok sayı ve hız iyiyse morfoloji sorun olmuyor 1 , 2 ile bile kalan bir çok kişi var .

Evet canık başka doktorlarada gittik sıkıntı yok dediler :)
Vakti zamanı var demekki bekliyoruz
Evet canım benim ilk çocuğum hemen oldu fakat ikinciyi kaç aydır deniyoruz olmadı bir kez kimyasal oldu . Artık kimyasal falan olmasında geç olsun sağlıklı olsun kafasındayım

Evet canım benim ilk çocuğum hemen oldu fakat ikinciyi kaç aydır deniyoruz olmadı bir kez kimyasal oldu . Artık kimyasal falan olmasında geç olsun sağlıklı olsun kafasındayım
Bende öyleyim canım :)
Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba bana özelden yazar msnz tekrar kimyasal olmaması için ne yapılmalı ben de yaşadım bir kez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…