landarch bende 28 yaşındayım kan grubumuzda aynı ben 5 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin
çok sewinirim canm bende hafta içi mesai saatleri içinde müsaitim, canm biz son 6 aydır ovulasyon takibi yapıyoruz, 3 kez klomenle aşılama yapıldı.. artk tüp bebek diyor doktorum ama ben kararsızım
bende varım sebepsiz benimde,5 kez klomenle takip,2 igneli aşılama sonuç hüsran,şimdi tüp bebek yaptırmam gerekiyo ama öyle korkuyorum ki ya gene olmazsa diye,27 ay oldu olmayalı,5 yıldır evliyim
canm ben şimdi çıkmak zorundayım pazartesi sabahı buluşalım olur mu? yeni bir haftaya yenilenmiş bir şekilde girelim.. mucx..
kısmet işte canım neyapalım buda allahtan,sen tüp bebegi nerde yaptırdınbir kader arkadaşımız daha hoşgeldin canım bana da tüp yolu göründü ama ne cesaretim nede param var yaptırmaya.
kısmet işte canım neyapalım buda allahtan,sen tüp bebegi nerde yaptırdın
ya sebepsiz olması beni daha da korkutuyo,ya tüp bebek esnasında bazı olumsuzluklar çıkarsa diye,yumurtalar boş çıkabiliyomuş..bi cesaretimi toplasam yaptırcam
bende öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum ama doktorlar illa tüp bebek olumsuz olursa yapılır diyolar çok kararsızımeurofertil de yaptırdım benimde sebepsizdi o zamanlar tutmadı sonradan laparoskopi oldum sebepsiz olmadığımı öğrendim bence sende iyice araştırmadan tüp yaptırma ben çok pişman oldum yaptırdığıma
bende öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum ama doktorlar illa tüp bebek olumsuz olursa yapılır diyolar çok kararsızım
laparoskobide ne çıktı canım?il neresi,konya dada var euorofertil bende orayı yada gata düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?