3.kez yeniden klomen+ovitrelle..ilaçların yanında bitkisel neler yapsak??

pino09

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
82
29
18
43
iyi geceler arkadaşlar..yeni bir konu açmak istedim çünkü yeniden tedaviye başlıyorum ve bildiklerimizi birbirimize yeniden anlatabiliriz..
haydi bakalım hayırlısı..

iyi geceler arkadaşlar..yeni bir konu açmak istedim çünkü yeniden tedaviye başlıyorum ve bildiklerimizi birbirimize yeniden anlatabiliriz..
haydi bakalım hayırlısı..
Canım ben incir kürüne başladım hayırlısı inş bugün de doktora gideceğim bakalım ne diyecek

yapmayın ya bende bir umut bu ay başladım klomene... sonuç alamayan arkadaşlar pco var mı sizlerde?

Selam bebde ucuncu deneyimimde olumsuzu gordum simdi s napcaksin?
Valla ben suan adet olmayı bekliyorum canım. Bi ümit belki geç döllenme falan olmuştur belki diye. Ama doktorumu değiştirmeyi, ancak oncesinde bir sure ara vermeyi düşünüyorum. Bana 3. Denemede de olmazsa rahim filmi çekelim dedi. Benim anlamadığım olay su, en basından gereken tetkikler neden yapılmıyor? Parasında pulunda değilim. Yaşadığım manevi çöküntüyü maddiyatim telafi etmiyor. Üzülüyoruz hepimiz.

yapmayın ya bende bir umut bu ay başladım klomene... sonuç alamayan arkadaşlar pco var mı sizlerde?
Evet bende pco tanisi konanlardanim maalesef. Klomen güzel sonuc veriyor aslında ama doktorların bazıları cok uğraşmak istemiyor açıkcası. En basında yapılması gereken bir takım testler var bunların hiçbiri benden istenmedi mesela. Sen ümidini yitirme nolur... Çünkü gercekten cok güzel sonuc alanlar var hatta cogul gebelik yaşayanlar var. Allah gönlümüze göre versin inşallah...

İnşallah canım inşallah!! benim bu klomeni ilk kullanışım henüz ilaç yeni bitti bakalım ama mutlaka olumlu sonuçlar alırsak paylaşalım Allah yardım edecek inşallah..

Arkadaşlar 4-5 cm civarında çikolata kistim var ve aynı zamanda yumurta çatlama sorunumda var.Bu ay dr klomen verecekti.Adetliyken çağırmıştı fakat bugün gittim yumurtalar gelişmeye başlamış bu şekilde klomene başlayamayız etkili sonuç vermez yasmin doğum kontrol hapı kullan bu ay önümüzdeki ay adetin 5. günü gel klomen öle başlayalım olmazsa ameliyat gerekebilir dedi.Varmı benzer durum yaşayan bebek istiyorum ama doğum kontrol ilacı kullanacam ne bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…