- 10 Temmuz 2024
- 35
- 4
- 3
- 28
- Konu Sahibi melekseriy
-
Sevgilin hayır diyemiyor mu? Hiç normal gelmedi bu durum bana elin sevgilisi niye seninkine yazıyor? Bu cesareti nerden buluyor? Ben olsam sevgiline çok güvenmezdim.Arkadaşlar ya erkek arkadaşımın bi arkadaşının sevgilisi var o kız sürekli benimkine yazıyor gece 12de alkollü arıyor, gün içinde yazıyor, dükkanına gidiyor vs borç alıyor benimkinden vs nasıl kurtulucaz bu kızdan ya
Oha çok doğru yaSevgilin kurtulmaya çalışacak rahatsızsa. Arkadaşının sevgilisi değil bizzat kendi sevgilisi olmasın da
nerde nasıl davranıcağımı biliyorum diyor ben yazmıyorum o yazıyır borcu var bana diyor bekliyorum diyor ay ofSevgilin müsama gösteriyor demekki oda yüz buluyor sevgilin dert edinmiyor borc almasına yazmasına gece yarılarında sen niye dert ediniyorsun
Kızın borcu varmış onu vermesini bekliyomuşSevgilin hayır diyemiyor mu? Hiç normal gelmedi bu durum bana elin sevgilisi niye seninkine yazıyor? Bu cesareti nerden buluyor? Ben olsam sevgiline çok güvenmezdim.
Sorun kızda değil, sevgilinde. Ne münasebet bunları yapabiliyor, demek ki sevgilin yüz veriyor kıza.Arkadaşlar ya erkek arkadaşımın bi arkadaşının sevgilisi var o kız sürekli benimkine yazıyor gece 12de alkollü arıyor, gün içinde yazıyor, dükkanına gidiyor vs borç alıyor benimkinden vs nasıl kurtulucaz bu kızdan ya
Güya uzak durucak ama ne bileyim yaSen değil sevgilin kurtulmaya çalışacak yüz vermesin bir daha gelmez demek ki yüz buluyor...
Konu sahibine bir aydinlanma geldi, yaş kaç 12-13 mü???Oha çok doğru ya
Arkadaşıyla konuşmuyorlar işte kız hala benimkinin yanına geliyor ama saçma sapanNe kadar da hayırsever bir adam, arkadaşının sevgilisine borç falan veriyor. arkadaşı ne diyor bu samimiyetlerine? Hani arkadaşının sevgilisi ya?
E adamın sevgilisiyle takılırsa tabi konuşmazlar. Siz farkında bile değilsiniz ama ikinizin aynı anda idare ediliyor olma ihtimali oldukça yüksek. Kim arkadaşının (hatta eski arkadaşının) sevgilisine borç para verir? Hayır kurumu mu bu adam?Arkadaşıyla konuşmuyorlar işte kız hala benimkinin yanına geliyor ama saçma sapan
Ya gerçekten çok güvendim ben ona iyi niyetle yaklaşıyor kız arıyor yazıyor diye düşündüm ama kızın borcu vermesini bekkiyormuşuz kız zaten uzaklaşırmış zamanla bana öyle diyor ne kadar aptalım bi de diyor yüzük aldım sanaE adamın sevgilisiyle takılırsa tabi konuşmazlar. Siz farkında bile değilsiniz ama ikinizin aynı anda idare ediliyor olma ihtimali oldukça yüksek. Kim arkadaşının (hatta eski arkadaşının) sevgilisine borç para verir? Hayır kurumu mu bu adam?
O kadar aptalım ki ben hala ona inanmaya çalışıyorum bana yüzük aldığını söylüyor evlenme teklifi edicek ama içime sinmeyen şeyler var allahım ne zorKonu sahibine bir aydinlanma geldi, yaş kaç 12-13 mü???
Adam sizi ayakta uyutuyor haberiniz yok,kimse duygusal bir şey hissetmediği ya da bir şeyler yaşamadığı kimseye bu kadar müsamaha göstermez.Guzel oynamışlar,siz de oturup seyretmişsiniz saf saf.......
Zor falan değil,oturun burda yanlış evlilik yapıp hayatını yok eden kadınları okuyun,az çok sizin gibi gerçekleri görüp görmemiş gibi yaptıkları, gerçeklerle yuzlesip kendilerine başka yol cizmedikleri için nasıl kahrolduklarını okuyun,adam sizi çok özür dilerim " geri zekalı " yerine koymuş dalga geçiyor,sizde hâlâ evlenme teklifi diyorsunuz.Evlenince sizi eve koyar,temizlik,yemek, çocuk, anasına hizmet,dışarda bu kızla gezer eğlenir.Yok olmaz derseniz yaşayın görün.......O kadar aptalım ki ben hala ona inanmaya çalışıyorum bana yüzük aldığını söylüyor evlenme teklifi edicek ama içime sinmeyen şeyler var allahım ne zor
Ya aslında gerçekten ilişkimiz de hiç bir problem yok aylardır o kız dışında böyle kolayca bitirmek istemiyorum çok haklısınız amaZor falan değil,oturun burda yanlış evlilik yapıp hayatını yok eden kadınları okuyun,az çok sizin gibi gerçekleri görüp görmemiş gibi yaptıkları, gerçeklerle yuzlesip kendilerine başka yol cizmedikleri için nasıl kahrolduklarını okuyun,adam sizi çok özür dilerim " geri zekalı " yerine koymuş dalga geçiyor,sizde hâlâ evlenme teklifi diyorsunuz.Evlenince sizi eve koyar,temizlik,yemek, çocuk, anasına hizmet,dışarda bu kızla gezer eğlenir.Yok olmaz derseniz yaşayın görün.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?