- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm biz en baştan tahmin etmiştik dimi. Çok zor bir durum. Anladığım kadarıyla sen bu evliliğin bitmesini istemiyorsun. Haklısın insan karşı taraf değişince birden duygularını değiştiremez. Şuan bu şekilde düşünmen normal. Ama zamanla sevgin nefrete de dönüşücek. Benim eşimde beni aldattı affettim. 2 yıl geçti ama hala ona bakarken içim acıyor affedememişim, affedemem de.. Bu gün devam etse bile bu yaran hiç geçmiyecek. Öte taraftan kızın için keşke yuvan yıkılmmamış olsa. Ama adam o kadından vazgeçmekte istemiyor. Yerinde olsam babasına haber verirdim o kadını. Çünkü babasının öyle bir kadını gelini olarak kabul edeceğini sanmam. Bu seferde onu bırak diye baskı yapabilir. Hatta onu bırakması için sana dönmesini bile isteyebilir.
Sevgili javelin.Yaşadığın şu süreç senin için gerçekten çok zor bir süreç.Öncelikle duyguların konusunda sabır diliyorum.Eşinin hayatında başka birinin olması ve bundan daha önemlisi ailesinin senin hakkında tutumları bu evliliğin bittiğini,bitmese bile sizi rahat bırakmayacaklarının göstergesi.
İşin içinde sevgi olunca ne kadar acı çektiğini sadece tahmin edebiliyorum.Ama şu an çok akılllı ve mantıklı davranma zamanı.Şu an duygularının etkisiyle çok şeyi görmezden gelip yok sayarsan,ileride yaşayacağın pişmanlık çok daha kötü olacak..
Eşinin kolay boşanmasınıa izin verme.
Görümcem 3 ay öne boşandı.sanki boşanmayı isteyen görümcemiş gibi bizim aleyhimize olan bir boşanma süreci oldu.Adam önce baskasını seviyorum ayrılalım diyor,bir tartışma sonu.Bizimki evi terk ediyor.Boşanacacağım diyor.Sonra iş boşanma aşmasında gelince damat be sana yalan söylemiştim.sadece evliği yürütemiyorum,evililik bana göre değil deyip görümcemi kandırıyor..Amacı sorusuz boşanmak.Bizde işi bilmeyen,aile dostu dediğimiz bir avukat tutuyoruz.Anlaşmalı boşanma olduğu için hemen gün alııyor.15 gün içinde.
mahkeye bende gittim.Dilekçeyi görünce tepem attı.orda ortalığı karıştırdım.Güya avukatımız var.Anlaşma madderlerinde yazmışlar:herkes kendi ücretini öder ,Görümcem içinde MAddi ,manevi tüm tazminat haklarımdan vazgeçiyorum diye yazmışlar.dedim bu böyle olmaz.avukatlarla tartıştım.En sonunda görümcem"abla bitsin bir an önce" dedi.mahkeme oldu.
mahkemeden sonra belli temyiz süreleri varmış.bu süreler boyunca damat görümcemi mesajlarla gözünü boyuyor.karar açıklanırsa bir an önce tayin isteyeceğim diye..(ki memurlarda boşanma sebebi ile mazaret tayini kalıkmış,bizde bilmiyoruz)görümcem bir güzel temyiz haklarından da vazgeçiyor.bize söylemen.1 ay içinde boşanma kesinleşti.
Boşanmanın kesinleşmesinden 3 gün sonra vatandaşın annesi ile sevgiilisi sarmaş dolaş foto çekip face koyuyorlar.ki bu kadın zaten görümcemi istememişti ve düşün oğullları boşanıyor.hangi aile çocuğunu yanlız bırakır.bunun ne anası,ne babası,ne de kardeşi çıkıp geliyor arayıp sormuyorlar.Eşimin zoru ile gelip kayınvalidemlere konuşmaya geliyor.söylediği lafta "gençler karar vermiş bize saygı duymak düşer"..eve eşya almaya gittiğimizde (ki özel eşyanına dışında çeyizinin bile yarısın evde bıraktı görümcem)ojeler,kremler salona dizilmişti.
İşte foto olayında sonra görümceme,eşime asıl o zaman koydu acısı.biz ne yaptık diye..O yüzden ne hakkın varsa fazlasıyla al..şimdi görümcem o kadar kötü hissediyorki kendini.haklıda ,çok kolay bitti herşey..
Sevgili javelin.Yaşadığın şu süreç senin için gerçekten çok zor bir süreç.Öncelikle duyguların konusunda sabır diliyorum.Eşinin hayatında başka birinin olması ve bundan daha önemlisi ailesinin senin hakkında tutumları bu evliliğin bittiğini,bitmese bile sizi rahat bırakmayacaklarının göstergesi.
İşin içinde sevgi olunca ne kadar acı çektiğini sadece tahmin edebiliyorum.Ama şu an çok akılllı ve mantıklı davranma zamanı.Şu an duygularının etkisiyle çok şeyi görmezden gelip yok sayarsan,ileride yaşayacağın pişmanlık çok daha kötü olacak..
Eşinin kolay boşanmasınıa izin verme.
Görümcem 3 ay öne boşandı.sanki boşanmayı isteyen görümcemiş gibi bizim aleyhimize olan bir boşanma süreci oldu.Adam önce baskasını seviyorum ayrılalım diyor,bir tartışma sonu.Bizimki evi terk ediyor.Boşanacacağım diyor.Sonra iş boşanma aşmasında gelince damat be sana yalan söylemiştim.sadece evliği yürütemiyorum,evililik bana göre değil deyip görümcemi kandırıyor..Amacı sorusuz boşanmak.Bizde işi bilmeyen,aile dostu dediğimiz bir avukat tutuyoruz.Anlaşmalı boşanma olduğu için hemen gün alııyor.15 gün içinde.
mahkeye bende gittim.Dilekçeyi görünce tepem attı.orda ortalığı karıştırdım.Güya avukatımız var.Anlaşma madderlerinde yazmışlar:herkes kendi ücretini öder ,Görümcem içinde MAddi ,manevi tüm tazminat haklarımdan vazgeçiyorum diye yazmışlar.dedim bu böyle olmaz.avukatlarla tartıştım.En sonunda görümcem"abla bitsin bir an önce" dedi.mahkeme oldu.
mahkemeden sonra belli temyiz süreleri varmış.bu süreler boyunca damat görümcemi mesajlarla gözünü boyuyor.karar açıklanırsa bir an önce tayin isteyeceğim diye..(ki memurlarda boşanma sebebi ile mazaret tayini kalıkmış,bizde bilmiyoruz)görümcem bir güzel temyiz haklarından da vazgeçiyor.bize söylemen.1 ay içinde boşanma kesinleşti.
Boşanmanın kesinleşmesinden 3 gün sonra vatandaşın annesi ile sevgiilisi sarmaş dolaş foto çekip face koyuyorlar.ki bu kadın zaten görümcemi istememişti ve düşün oğullları boşanıyor.hangi aile çocuğunu yanlız bırakır.bunun ne anası,ne babası,ne de kardeşi çıkıp geliyor arayıp sormuyorlar.Eşimin zoru ile gelip kayınvalidemlere konuşmaya geliyor.söylediği lafta "gençler karar vermiş bize saygı duymak düşer"..eve eşya almaya gittiğimizde (ki özel eşyanına dışında çeyizinin bile yarısın evde bıraktı görümcem)ojeler,kremler salona dizilmişti.
İşte foto olayında sonra görümceme,eşime asıl o zaman koydu acısı.biz ne yaptık diye..O yüzden ne hakkın varsa fazlasıyla al..şimdi görümcem o kadar kötü hissediyorki kendini.haklıda ,çok kolay bitti herşey..
sakın dönmeyin çünkü sizi o kız için terketmesini asla unutmayacaksınız. barışırsanız hep yanınızdan pazara bile gitse acaba aldattı mı şüphesine kapıalcaksınız. her telefonla konuştuğunda kiminle konuşuyor şüphesine kapılacaksınız. böyle yaşanmaz arkadaşım o yüzden sakın barışmayın. zaten ailesini bahane ettiği belli o kız ile olabilmek için hatta ailesinide siz karşı doldurmuştur yok benle kavga ediyor huzur vermiyor demiştir sonuçta kimse çocuğu üzülsün istemez aileside oğullarını üzüyorsun diye sana cephe almış bile olabilir ama ne yapıyorsa o kadın için yapıyor. mahkemene git dim dik dur ve onun seni daha fazla yaralamasına izin vermeden ona ihtiyacın olmadığı göstererek bu işi bitir. bırak o kadın senin minnet etmediğin yuvasını yıkan o adamla beraber olsun. çünkü bu adam başka birini buluncada onu bırakır. yuva yıkanın yuvası olmaz.
kararım kesin zaten,,şu saatten ondan bana koca olmaz,bütün kapılarımı kapadım ona
iş teklifleri gelmeye başladı bile onları değerlendiricm,işimi kurucam hakkımı son kuruşuna kadarda alıcam
bende ailesini bile onun doldurduğuna inanıyorum ama artık içim cız bile demiyor,3 ayda herşeyi bitirdi bende..
vee açmış davayı eşim...artık bitiyor galiba ...ben biran önce alacağımı alıp bitirmek istiyorum ama eminimki çokaz bişey verecek ve yeni bir hayat kurmamda hiç faydası olmayacak..zaten içim yanıyor o kzın yanına gidiyor biliyorum,onunla birlikte..2 ay düşündü,bekledi ama kız ortaya çıkınca hızlandırdı bu işi...
değermiydi 11 yıllık evliliği bitirmek için,çocuğunu bitirmek için ...ailesini belkide ikna için uğraştı ama ben kararın onda bittiğine inanıyorum,onlarada neler anlattı acaba ...çok üzülüyorum çokkk
neyapmalıyıl sizce direneyimmi gittiği yere kadar yoksa bitireyimmi..sonradan içimde keikeler kalmaması için..bunu yaşayanlar,tecrübesi olanlar akıl verin lütfen