- 1 Ekim 2022
- 236
- 194
- 23
- Konu Sahibi Madam maria
-
Seninkide hayırlı olsun canım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı evlatlar olsun bakalım ne olacak bebişMerhaba hayırlı olsun gebeliginiz.Benimde 3/4 haftalik sanırım gebelik.Rabbim gönlünüze göre verir inşallah saglikla gelsin minikler
Amin inşallah canım benimde bir kızım var bendecok merak ediyorum önce sağlıklı olsun hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni nasip etsin Rabbim inşallahSeninkide hayırlı olsun canım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı evlatlar olsun bakalım ne olacak bebiş
Allah bağışlasın inşallahAmin inşallah canım benimde bir kızım var bendecok merak ediyorum önce sağlıklı olsun hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni nasip etsin Rabbim inşallah
Hahah şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım bugün öğrenicem rabbim hayırlı evlat versinMerhaba cinsiyeti ne bebeginizin? Oglan mi?
Ogrendiniz miHahah şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım bugün öğrenicem rabbim hayırlı evlat versin
Ben de merak ettim öğrenince yazarsınızHahah şuan hastanedeyim bekliyorum bakalım bugün öğrenicem rabbim hayırlı evlat versin
Yaaaa erkeğe benzetti ama tam emin olamadı kordon olduğu içinBen de merak ettim öğrenince yazarsınız
Hayır bu erkek bebek isteyenlere karşı oluşturduğunuz zihniyet nedir bende onu anlamadım 3 tane kızım var kuldan değil allahtan istiyorum nasılsa kız istemek ayıp değilse erkek bebek istemekte ayıp değildir başım göğe ermicek kızım da ermediği gibibu erkek bebek sevdalılığı ne anlayamadım bi türlü . umarım erkektir bebeğiniz başınız da göğe değer.
Hadi insallah önce sağlıklı olsun gerisi de dileğiniz kabul olsun:)Yaaaa erkeğe benzetti ama tam emin olamadı kordon olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?