3 kız dan sonra erkek bebek istemek

Madam maria

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
236
194
23
Kızlar merhaba 30 yaşındayım 4. Gebeliğim 3 kızım var şuan 4 haftalık gebeyim Allah tüm isteyenlere Nasib etsin inşallah olanlarında bağışlasın hep Bi oğlum olsun istedim yalan yok ama allahtan her zaman sağlıklı hayırlı olsun diye istedim şimdi ise biraz merak içerisindeyim acaba kızmı diye düşünmeden edemiyorum acaba benim gibi olan varmı

Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz.Benimde 3/4 haftalik sanırım gebelik.Rabbim gönlünüze göre verir inşallah saglikla gelsin minikler

Seninkide hayırlı olsun canım eli ayağı düzgün olsun sağlıklı evlatlar olsun bakalım ne olacak bebiş
Amin inşallah canım benimde bir kızım var bendecok merak ediyorum önce sağlıklı olsun hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni nasip etsin Rabbim inşallah

Amin inşallah canım benimde bir kızım var bendecok merak ediyorum önce sağlıklı olsun hayırlısı olsun gönlümüzden geçeni nasip etsin Rabbim inşallah
Allah bağışlasın inşallah insan cennetin her iki meyvesindende tatmak istiyor Allah hayırlı evlatlar Nasib etsin

Gönlünüze göre hayırlı ve sağlıklı olsun evladınız inşallah

bu erkek bebek sevdalılığı ne anlayamadım bi türlü . umarım erkektir bebeğiniz başınız da göğe değer.

bu erkek bebek sevdalılığı ne anlayamadım bi türlü . umarım erkektir bebeğiniz başınız da göğe değer.
Hayır bu erkek bebek isteyenlere karşı oluşturduğunuz zihniyet nedir bende onu anlamadım 3 tane kızım var kuldan değil allahtan istiyorum nasılsa kız istemek ayıp değilse erkek bebek istemekte ayıp değildir başım göğe ermicek kızım da ermediği gibi

Yaaaa erkeğe benzetti ama tam emin olamadı kordon olduğu için
Hadi insallah önce sağlıklı olsun gerisi de dileğiniz kabul olsun:)
3 kızdan sonra erkek olmasını dilemek cok doğal.Bunu cinsiyet ayrımına falan nasıl bağladılar anlamadım..
Aynı sekilde 3 erkek olsaydı da kız isteyecektiniz.Kimse demeyecekti o zaman yok sevdalısı vs..
Anlamıyorum gercekten,bundan doğal ne olabilir yani…neyse yine de sağlıkla gelsin gerisi önemli değil

Ne güzel yazmışsınız gerçektende öyle kız isteyenlere bişey denmiyor erkek isteyince hemen ayrım inanın kızlarımın çok güzel hayatları var babalarının verdiği değeri anlatamam benden çok sahipleniyor hem benim babam erkek evladı yok diye annemin üstüne evlenmiş sizce ben ben bu ayrımcılığı yapacak insanmıyım neyse belki yazan arkadaşında düşüncesi budur umarım Bi dahakine bilmeden yargılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…