Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo Transferinden Kaç Gün Sonra Kese Görüldü? 🌸
Merhaba dün kan verdim değerim 873 olmuş hoca Pazartesi gel keseye bakalım dedi ama cumartesi başka bir Dr a gideceğim. Antalya'ya gitme durumumuz var. Betan3000 lerde olur diye tahmin ediyorum inşallah kese görünür. Siz ne durumdasınız?
Merhaba dün kan verdim değerim 873 olmuş hoca Pazartesi gel keseye bakalım dedi ama cumartesi başka bir Dr a gideceğim. Antalya'ya gitme durumumuz var. Betan3000 lerde olur diye tahmin ediyorum inşallah kese görünür. Siz ne durumdasınız?
6. Haftadan önce ultrasonda kese göründü mü? Beni de doktorum tam 6+0 da kontrole çağırdı. Transferden 22 gün sonra yani. Başta düşük görünüp sonradan yükselen bir beta hcg değerim var. Sadece keseyi değil bebeği de görmek için ileri bir tarih verdiğini düşünüyorum
6. Haftadan önce ultrasonda kese göründü mü? Beni de doktorum tam 6+0 da kontrole çağırdı. Transferden 22 gün sonra yani. Başta düşük görünüp sonradan yükselen bir beta hcg değerim var. Sadece keseyi değil bebeği de görmek için ileri bir tarih verdiğini düşünüyorum
Kese görmeye gitmedim dusuklerim oldu tüp bebekle bu 8nci denememdi lekelenmem vardı sürekli ultrasona girmek istemedim zaten ilaç vs tedbirimizi alıyorduk. Ben direk hem bebeği hem keseyi gördüm 6 haftayı geçiyordu sonra 8nci haftada gittim filan derken bekledik evet süreç zor ama ben artık oluruna birakmistim değerlerim de iyi artıyordu içime kuşku dusyrmemeye çalıştım rahat olmaya çalıştım.
Kese görmeye gitmedim dusuklerim oldu tüp bebekle bu 8nci denememdi lekelenmem vardı sürekli ultrasona girmek istemedim zaten ilaç vs tedbirimizi alıyorduk. Ben direk hem bebeği hem keseyi gördüm 6 haftayı geçiyordu sonra 8nci haftada gittim filan derken bekledik evet süreç zor ama ben artık oluruna birakmistim değerlerim de iyi artıyordu içime kuşku dusyrmemeye çalıştım rahat olmaya çalıştım.
Beta değeri arttıkça bulantı ya da uyku hali başladı mı? Bende kendimi dinlememeye çalışıyorum, arada kasık ağrılarım var.
Benimde ikinci denemem ilki negatifti. Çok şükür Allahım bana bağışladı bebeğimi
Bende bütün ilaçlarıma devam ediyorum zaten
Beta değeri arttıkça bulantı ya da uyku hali başladı mı? Bende kendimi dinlememeye çalışıyorum, arada kasık ağrılarım var.
Benimde ikinci denemem ilki negatifti. Çok şükür Allahım bana bağışladı bebeğimi
Bende bütün ilaçlarıma devam ediyorum zaten
Benm bulantılarım 7nci haftada başlıyor bazısının erken başlar bebek oluşmaya başlayınca başlıyor 4 buçuk ay sürdü ağzımın tadı çok kötüydü bazı hamileliğimde kusmam çoktu. Ağız tadı kötülüğü de ayrı bı zor ne yesen zehir gibi
Annelerim merhaba bende bişey sormak istiyorum . 23 hazıran da transfer oldum beta 10. Gün 134 12. Gün 292 ve 15. Gün 943 çıktı
Ben şuan kaç günlük gebeyim sizce ? Yanı anlamadım bir site 4+5 diyor biri 6+5 diyor anlayamadım doktorum da 18 temmuzda gidebilirsin kontrole dedi ama daha hiç ultrason yaptırmadım ama merak ediyorum kaç haftalığım diye
Açık kırmızı renk mi canım? Kalçadan iğne verdi mi Doktor'un? Kanama çok can sıkıyor. Benim de oldu halen kendime gelemedim wc ye her gidişim korku dolu. Rabbim tez zamanda şifa versin sağlıkla gelsin bebişin
Açık kırmızı renk mi canım? Kalçadan iğne verdi mi Doktor'un? Kanama çok can sıkıyor. Benim de oldu halen kendime gelemedim wc ye her gidişim korku dolu. Rabbim tez zamanda şifa versin sağlıkla gelsin bebişin
Merhaba Hanımlar, transfer günümü saymazsak bugün 5. Günüm. İlk günler biraz sırt ve bel ağrısı hisseder gibi oldum böyle çok hafif karıncalanma şeklinde. Ama bunun haricinde bir belirtim yok açıkçası. Göğüs hassasiyeti normalde de yaşamam regl öncesi filan. Şimdi de yok. Kasık ağrısı da gece belli belirsiz oldu belki de psikolojik tabii bilmiyorum. Normalde bugün veya bu ara tutunma oluyormuş galiba. 21'inde test vericem. Bu belirti işleri kafamı kurcalıyor yani.