- Konu Sahibi sueda_ebrar
-
Bugun konturolumuz vardi ve bebegimin erkek oldugunu ogrendik cok mutluyuz canim yavrularim
Bugun konturolumuz vardi ve bebegimin erkek oldugunu ogrendik cok mutluyuz canim yavrularim
hayirli olsun canim cok sevindim :)
Slm kizlar arkadaslar ozel mesaj yazan kizlar var ben cavap yazmak istedim ama malesef gitmedi burdan bazi farkliliklari yazmak istiyorum...bu bebegimi sag kasigimda ama cogunluk ssag karin boslugumda hissettim halada orda hissediyorum kasik agrilarim batmalarim kizlarimda cok olurdu bunda hic olmadi vucudumun killari ekseri cogaldi tatliyi kizlarimda cok yedim bunda tam tersitatlidan tiksindim aciya ve eksiye aserdim halada oyleyim en coikda duamda rabbimden icimdeki istegimi soyledim cok dua ettim ve okudum sonsuz sukurler olsun zaten ruyalarimda bile erkek cocugumun olcagini goruyordum
Amin insallah hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?