Merhaba Kızlar bir çogunuz benim sorunlarımı az çok biliyor.bir zamanlar vajınısmus,bir zamanlar görümce derken sorunlar bittiimi,bitmiyor..size küçük sorularım olacak,görüşleriniz benim için önemli...
1- Ben 8 aylık evliyim ve görümcemden yana sıkıntılıyım biliyosunuz,az biraz mesafe koysamda hiç görüşmeme gibi bir şansım yok malesef.kendimde birşey farkettim eşim işten gelince telefonunu kurcalıyorum bazen.görümcemi aramış görünce sinirlerim bozuluyor.evet yanlış bişey farkındayım sonuçta eşimin ablası karışma hakkım yok.ama sırf o aramışmı diye bakıyorum resmen...bencilce bişey,ama ona karşı o kadar nefret varki içimde kendimi frenleyemiyorum nasıl yenebilirim bu duyguyu?
2-Eşimde bende çalışıyoruz.eşim iyi maaş alıyor ama benim iyi aldıgım söylenemez.kredi borcumuz var ayda 1.500e yakın oraya ödüyor eşim.faturalarıda o ödüyor.hesaplayınca maaşından yine para kalıyor bayaa.ben istiyorumki kesemiz ortak olsun bende para vereyim ihtiyaçları beraber karşılayalım.o benden para istemiyordu.zaten az alıyorsun sen kendıne harca diyordu.bir kaç aydır benden 1.000 TL istiyor.tamam vereyim ne yapacaksın diyorum.cevap yok.borcumu var yokmu bilemiyorum.habire internetten saçma sapan alışveriş yapıp duruyor.intermettem alışveriş yaptıgına göre parası var diyorum.e varsa neden benden istiyor.neden istiyorsun desem surat yapacak biliyorum.arada kaldım,nasıl düşüneceğim bilmiyorum.
3-Vajınısmus sorunum vardı.mart ayında şükür yendim.yenmeden önce bile eşim daha istekliydi bana karşı.yeni evlilerde normal ilişki arası nedir bilmiyorum.bizimki normalmi onuda bilmiyorum 4-5 günde bir yada haftada bir.bu konuyu buraya yazmaktnda ayrıca utanıyorum zaten ama siz daha bilgilisiniz.sorunumu yendım ama sadece o sorunu yendım bu konuyla ilgili sıkıntılarım bitmiş değil.onu bir kenara bıraktım sadece normal ilişki sıklıgını soruyorum size kızlar...
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...