3 Küçük Soru-n...

1-Malesef eşlerin ailesi atsan atılmıyo satsan satılmıyo eşlerimizde bizim ailemize bayılmıyo olabilir. Bi tanıdığım bana sen tek çocuksun aileninde durumu var kimi kimsesi olmayan bi eş bul rahat et demişti ve bu bana çok saçma geldi nerden bulcam öyle çöpsüz üzümü yuvadan çocukmu alıyoruz hem öyle adamında psikolojisi bozuk olur aile görmemiş falan... Bugün düşününce evet ailesi olmayan biri çok cazip ama benim ailem olmasaydı allah korusun herkesin ailesi kendine kıymetli. Bende eltime kaynıma hatta kv ve kb hiçbirine bayılmıyorum çok kırıldığım şeyler var başka bi aile olsa gözümün içine bakarlardı ama kısmet olmadı eşim gördüğü anladığı halde tabiki alakasını kesmedi bende görüşme diyemem herşeyi yutup kendimde görüşüyorum çok samimi candan davranmasamda gidip gelme var yani napalım Allaha havale etcez...

2-Herkesin parası kendine diyemem ailesiniz sonuçta ama neden istediğini sormak hakkın cevap vermiyosa sende para vermezsin zorla alcak değil heralde güzel bi konuşma yapın önceden verdiğim halde istemiyorum dedin şimdi neden istiyosun vereyim ama nereye gittiğini bileyim bilmediğim borcumuzmu var diye sorabilirsin yani sormaktanda korkmamalı insan karı kocasınız sonuçta eşler arasında çekinme olmamalı.

3-Yeni gelinin havlusu kuru kalmaz derler:) ilk zamanlar sık oluyor tabi ben eşimin öğlen yemeğinden feragat edip eve geldiğini bilirim hey gidi günler şimdi 9 aydır tık yok gebelik işi bozdu iki evhamlı basiretimiz bağlandı:) Ama yaklaşık 3 yıldır evliyim ilk aylardan sonra azalma oluyo haftada 3-4'tü bizim o da bebek için çalışmaktan aslında istek pek olmasada yaptığımız oluyodu:)
Bence senin isteksiz olmandan dolayı acı çektiğini düşünerek pek yanaşmıyodur karşılıklı istek olmadan zevkide olmuyo açıkcası eğer istiyosan eşini teşvik edebilirsin sen yanaş şansını dene geri çevirmez büyük ihtimalle. Çevirirsede iş yoğunluğu vs bazı sıkıntıları yorgunluğu olabilir bunuda konuşarak halledebilirsiniz.

Açıkcası eşlerle konuşulabilcek konular önce eşle konuşulup düzelmiyosa burda bize sorulmalı diye düşünüyorum çünkü hayat ikinizin biz ne kadar bilebilirizki eşine benden alacağın parayı napcaksın neden aramızda soğukluk var falan diye konuşmazsanız biz nasıl fikir verebilirizki?

eşimle daha önce konuuştum para mevzuunu ne yapıyorsun maaşını dedim.anlattı. krediye faturaya gidiyor büyük kısmı,her hafta geziyoruz hemen hemen az para harcamıyoruz.büyük market alışverişine ben yapıyorum,harçlıgım kalıyor.demişti.haklı burdan bakınca.ama arada ekstra işlerde yapıyor ordanda para kalıyor.demekki onuda giyime kuşama yatırıyor.ben her ay birbirimize söyleyelim paylaşalım istiyorum.bağırıyor daha ne söyliyeyim biliyorsun zaten diyor.

biliyosunuz kayınbabamlar köye gitmişlerdi.ev yapmak için.cuma günü eşimi aramış kayınbabam param bitti gönder demiş..ablasıyla eşim tel.de konuşurken ögrendim...kredi ödediğimizi bildigi halde..tabıı eşim bana söylemedi bunu.her zaman maddi konuları söylemediği gibi.ertesi gün görümcem benı aradı..annesı bişey istemiş ondan,oda bana al eniştemden gönderirsinz dedi(eniştesine yakın oturdugumuz için) tamam dedim.başka bşey lazımmı acaba dedim.babam para istemiş bide kendınızı zorlamayın çok dedim kardeşimede dedi.ondan duydum tabı.akşam eşime sordum baban paramı ıstedi diye.evet dedi emekli oldu babası toplu para alma günü gelmemiş.parası varmışta harcamak istememiş eşimden istemiş.eşimde bende yok çok gönderemem en fazla bin gönderirim demiş.tabı kızmış sesınden anlamş eşim.ben nerden alcam evin kredisini yollıcam dedi.bende dedmki maaş kartımda 500 var.onu veriyim dedim.tamam dedi ona.bugün çektik verdim parayı.acaba doğrumu yaptım.kayınbabamın parası oldugu halde verdim.vermesem eşim kendını kötü hissedecekti erkek evladı var yollamıyor diye üzülecekti.kafam karıştı..:18:

biliyosunuz kayınbabamlar köye gitmişlerdi.ev yapmak için.cuma günü eşimi aramış kayınbabam param bitti gönder demiş..ablasıyla eşim tel.de konuşurken ögrendim...kredi ödediğimizi bildigi halde..tabıı eşim bana söylemedi bunu.her zaman maddi konuları söylemediği gibi.ertesi gün görümcem benı aradı..annesı bişey istemiş ondan,oda bana al eniştemden gönderirsinz dedi(eniştesine yakın oturdugumuz için) tamam dedim.başka bşey lazımmı acaba dedim.babam para istemiş bide kendınızı zorlamayın çok dedim kardeşimede dedi.ondan duydum tabı.akşam eşime sordum baban paramı ıstedi diye.evet dedi emekli oldu babası toplu para alma günü gelmemiş.parası varmışta harcamak istememiş eşimden istemiş.eşimde bende yok çok gönderemem en fazla bin gönderirim demiş.tabı kızmış sesınden anlamş eşim.ben nerden alcam evin kredisini yollıcam dedi.bende dedmki maaş kartımda 500 var.onu veriyim dedim.tamam dedi ona.bugün çektik verdim parayı.acaba doğrumu yaptım.kayınbabamın parası oldugu halde verdim.vermesem eşim kendını kötü hissedecekti erkek evladı var yollamıyor diye üzülecekti.kafam karıştı..:18:

bence siz para vermekle iyi bir davranışta bulunmuşsunuz bu sayede eşiniz size daha açık olacaktır para konusunda ve önemli olan eşinizin incinmemesi bence.bu arada bende 8 ay önce vajinismusu yendim sizede geçmiş olsun.

bence siz para vermekle iyi bir davranışta bulunmuşsunuz bu sayede eşiniz size daha açık olacaktır para konusunda ve önemli olan eşinizin incinmemesi bence.bu arada bende 8 ay önce vajinismusu yendim sizede geçmiş olsun.

dün falan bana o kadar iyi davranıyorkı eşim.öpüyor sarılıyor durduk yere.acaba para vermemlemi alakalı.çok teşekkür ederim canım allah kımsenın başına vermesın vajınısmus gibi bi sorun.

evet erkekler yanında olan ve ona destek veren kadınlara daha bir hayran oluyorlar dilerim herşey gönlünce olur bide ilişki sıklığını kafana takma zamanla herşey yoluna giriyor :16:

1-Görümcenizi kafanıza takmamaya çalışın ve telefonu kurcalamayın yoksa daha çok kafanıza takarsınız.
2-Evlilikte ''ben'' yoktur ''biz'' vardır.Soracaksınız tabiiki,merak ediyorsanız neden sormayasınızki?Eşiniz o sizin,herşeyi rahatça konuşabilmelisiniz.
3-Çoğu arkadaşım herkese göre değişir demiş fakat uzamanlar haftada 2-3 idealdir diyorlar.Herşeyin fazlasıda azıda zarar,ortası karardır.Haftada 1 kezden ayda 4 kere normal değildir.Yumurtlama dönemini tutturup hamile kalma olasılığınız bile çok düşük oluyor.

Back
X