3 lü arkadaş ilişkisi

fazla muhabbet tez ayrılık getirir lafı bende hep doğrulanmıştır her zaman arkadaş kazığı yemişimdir

Ben bazi yerlerde diger arkadaslara katilmiyorum.
Sizi aralarina bu kadar cok almak istediklerine emin misiniz? Bu insanlar belli ki uzun suredir yakin arkadaslar, yedikleri ictikleri ayri gitmeye cinsten. Ve bu kadar gorusup telefonlasmak iclerinden geliyor. Siz daha yenisiniz, bence onlarin sizi arasina almatna kasti arkadaslik, arada bir sohbet, yani bu kadar samimi olmak istediklerini sanmiyorum su an icin. Insan cok samimi oldugu biriyle bu kadar icli disli olur, yeni tanistigi biriyle olamaz ki, insanin icinden gelmez.

Bundan rahatsizlik duyan kisiye de bir yerde hak verdim. Kendimi onun yerine koydum da, benim de cok cok yakin arkadasim aramiza 3. birini almak istese, benim de hosuma gitmez. O kisiyle de elbet arkadaslik yapsin, yapalim, ama bizim samimiyetimize ortak olmasin derdim. Onunla iliskiler ayri olsun, surekli bu kadar cok gorusmek istemezdim yeni ve tam tanimadigim biriyle. Sonucta daha yeni tanismis, kabul etmek istememesi bence cok da anormal degil.

Siz de eger cok samimi olmak istemiyorsaniz, araya ona gore mesafe koyabilirsiniz, cok zor degil.

her zaman için ilişkilerde mesafe olmasından yanayım
komşularımla da öyleyim a.skaldı ki sabah öğle akşam beraber olma durumu hiç bana göre değil:1closedeyes:
3-4 komşum haftada 1yada 2 gün aşağıda çay keyfi yaparlar ona bile pek katılmam.merhabam sohbetim vardır ama içli dışlı olmuyorum.çünkü herkesle samimi olunmaz canımboshayallersmile
senin durumun daha da karmaşık .onlarla küsmene gerek yok ama aynen böyle seni çağırdıklarında bahaneler üretip gitme çoğu zaman :1no2:belki böyle böyle sıkı fıkı olmak istemediğini anlarlar

görüşmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…