3 lu tarama testi trizomi 18 riski

Diyarsahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
62
11
3
37
Merhaba arkadaşlar..ben 18 haftalık ikiz geneyim..bugün üçlü test sonucu aldım ikili normaldi bu arada ..Üçlü test te trizomi 18 riskim 1:50 cıktı..Doktorum beni detaylı ultrasona oradan da eğer kötü çıkarsa sıvı almaya gönderecek..Bu durumda olup sonucu iyi olan varmı..Bu test ne kadar güvenilir.

Canim merhaba oncelikle hamileligi cok sorunlu gecen bir anne olarak tecrubemi paylasayin 3.gebeligim 31.haftaya girdim 19 haftalikken 3 lu testte trizomi 21 riskim 1/53 cikti ve detaylidan once amniyosentez istendi kontrollerde bir sorun yoktu normalde ben amniyosentezi yaptirdim iyi bir devlet hastanesinin uzman perinatologlarina teslim ettim kendimi hic sorun yasanmadi fish sonuclari(erken sonuc) temizdi 1 ay sonra da tam sonuclar geldi teniz cikti 2 hafta sonra girdigim detaylida bebekte tek arter tek ven cikti dogum sonrasini etkileyecek bir sorun yok sadece bebek gelisimi yavas gidiyor hepsi bu o testlerin hicbirjne guvenim yok risk olsada amniyosentez en kesin sonuclusu gecmis.olsun saglikla kucaginiza alin

Sağol canım benim testler aynen güvenilir değilmiş ikili de riskim 1:10000 di şimdi 1:50 cıktı korktum ..peki sıvı aldirmaktan korkmadın mi..peritanalog gerek görürse aldıracak bende mecbur sıvı ...umarım iyidir bebeklerim ..çok sağol cnaim cevap yazdığı için..

Hissetmiyorsun ki

Benimde afp 1.50 cikmosti dr omirilokte bisey abilecegini soyledi sivi aldir dedi ama ben kabul etmedim cunki riskli bisey sonra o zaman renkli ultrasyona gir orada belli olur dedi renkliye girdim ama bizim sorun omurilikte degilmis bebegin suyu bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…