Sağlikla kucağiniza alin inş.merhaba arkadaslar. 17 haftalik gebeyim 2 gun once 3 lu tarama testim 1:142 riskli cikti yani down sendromu riski.. 40 yasindayim..2.bebegime gebeyim. dr aminosentez yada nifty testi dedi. nifty yaptirdim kan alindi. sonucu bekliyorum.aglaya aglaya harap oldum.cevrenizde bu tarz bisey yasayan varmi paylasirmisiniz.moralim.cok bozuk.
Merhaba aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyoruminsallah benimde sonuc iyi cikar. cocugum hergun karnimi opuyor anne ne zamn dogacak kardesim oyun oynuycaz diye cok heyecanli.. sirf birbirlerine destek olsunlar diye yalnuz kalmasin su hayatta diye niyetlenmustim. rabbim oglumun yuzune baksin diye dua ediyorum..((
Yalnız bu testler için hazırlanan forma sizinle alakalı bebekle alakalı bilgiler de yazılır ense kalınlığı burun kemiğinin olup olmadığı kaç haftalık olduğuburun ve ense icin bir test demedi. nifty sonucunu bekliyorum suan
Beklemek zor bir surec evet belirsizlik var cunku bende stresle beklemistim.kendini oyalayacak seylerle ilgilen zaten kisa bir sure gecer hemeninan yiprandim 2 gunde..esim olumlu ol diyo gel de ol o kurt dystu birkere icime. bunalima girdim inan. psikolojim berbat oldu. ruyalarim bile o yonde takmaktan. sonucum normal ciksa da bi bagirsam ohhh diye..
Sakınnnn ama şakın ağlama benim de 2 li testim normal 3 lü testim riskli çıkmıştı bana da doktor direk aminosentez demişti asla yaptırmadım detaylı ultrasonda daha net gözüküyor detaylıya girdim herşey hırmla çıktı suan bir yaşına girecek sağlıklı bır oğlum var üzülüp bebeğini de üzme şakınmerhaba arkadaslar. 17 haftalik gebeyim 2 gun once 3 lu tarama testim 1:142 riskli cikti yani down sendromu riski.. 40 yasindayim..2.bebegime gebeyim. dr aminosentez yada nifty testi dedi. nifty yaptirdim kan alindi. sonucu bekliyorum.aglaya aglaya harap oldum.cevrenizde bu tarz bisey yasayan varmi paylasirmisiniz.moralim.cok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?