3 lü test için hastane tavsiyesi olan ?

zfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
30
7
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar Beşiktaş ta oturuyorum. Bu civarlarda devlet hastanesinde 3 lü test yapan hastane varmı? Sigortam olmadığı için özel tercih edemiyorum şuan. Yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba arkadaşlar Beşiktaş ta oturuyorum. Bu civarlarda devlet hastanesinde 3 lü test yapan hastane varmı? Sigortam olmadığı için özel tercih edemiyorum şuan. Yardımlarınızı bekliyorum.

tüm devlet hastaneleri 2li, 3lü testleri yapıyor zaten.. bu gebelikte gerekli bir şey.. herhangi birine gidebilirsin eğer özel olarak doktor adı sormuyorsan..

canım beşiktaş ve çevresi bazı hastanelerde sait çiftçi şişli etfal bunlarda arayıp sorduk yok dediler ikili testi şişli etfal yapıyor ama üçlü test yokmuş. sigortam olmadığı için devlet bakıyorm bulamazsak mecbur özel artık.

canım beşiktaş ve çevresi bazı hastanelerde sait çiftçi şişli etfal bunlarda arayıp sorduk yok dediler ikili testi şişli etfal yapıyor ama üçlü test yokmuş. sigortam olmadığı için devlet bakıyorm bulamazsak mecbur özel artık.
Okmeydanı hastanesi var bide yakın sayılır sana,bi sor istersen.Taksim ilkyardım hastanesi var başkada bu civarlarda devlet hastanesi aklıma gelmedi,etfal nası yapmıyomuşki şaşırdım

Back
X