3 marta kadar hedef 7-8 kilo benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslar var mı?

merhaba kızlar bugün bnm diyetm aksadı malesf yavrum ateşlendi, aciller serumlar derken ateşini düşürmek gece yarısını buldu hastane köşelrnde çok dikkat edemedim açıkçası, bugünlk böyle oldu, ama yarın kaldıgım yerden devam inşAllah

cnm emzriyorsun ama nasıl diyet yapıcaksın sütünü etkilemesin, azcık daha diini sıksan mı acaba? tabii yine de sen bilirsin, verirsin inş cnm insan iradesiyle bir başladımı 15 ne ki 30 bile verirsn inşAllah

cnm nasip olur inşAllah, bende tatlıyı sevyrm daha dogrusu dayanamıyrm demek daha dogru, ama işte hep onlar kilo yapıyor

ayy cnm sennde mi bebişin var, maş diyelim:) aramıza hoş geldin, azimle destekle vericez kiloları

herşeyden yemeye çalışıyorum ama azcık azcık ne oluyorsa işte bazen kendimi frenleyemiyorum

haklısın canm bende bazen kendimi durduramıyorumi ama az kilo vermişim kıyafetlere biraz daha rahat sıgdığını görünce epey motive oldum bugün, sende cnm yalnız böyle hamur iş falan yeme yani süt yapcak her şeyi ye de yapmıcak kilo aldırcaklardan kaçın, ben cnm tatlı isteynce muz elma ne varsa en tatlı meyve ondan yiyorum neticede bir dilim kekden daha az kalori. öp bıdıklarını annesi bnm yerimede:)

Son düzenleme:
selam hanımlar benim de diyet yapasım geldi

kilom 58-59 arası gidip geliyordu bir ara 60ı geçince diyet yapıp 55e düştüm. bırakınca tekrar 58e çıktım.

boyum 160 hedefim 52 kilo bakalım ortalama 6 kilo vermem gereken. aranıza katılmak istiyorum

cnm aramıza hoş geldn, pazt tartılma günümüz inş hedeflenen güne kadar gider kilocuklarımız:)

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi ateş çok zor çocuklar da ve çok tehlikeli çocuklar hasta olunca insan keşke ben olsaydım diyor ALLAH yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi ateş çok zor çocuklar da ve çok tehlikeli çocuklar hasta olunca insan keşke ben olsaydım diyor ALLAH yardımcın olsun

senin adına çok sevindim sen kaç kilosun biraz kendinden bahsedebilirmisin? dün biz eşim çocuklar öyle gezmeye gittik işte dışarlarda çok kaçıyor ha şunuda yiyelim ha şunuda derken bir dünya oluyor öperim teyzesi sende benim için öp

ahh ahh öykle cnm ya zaten o ateşlendiğinde elimde ateş ölçer hiç uyumaddım 2 gün 5 dk ara ile dalsamda aniden zıpladım kalktım havaleye çevirmesn dedi doktr, mecburen nöbet tuttum, Rabbim kimselere sıkıntı vermesn evlat çok değerli.

ben dışarıya çıkınca o günün sırasını kaçamağa yazıyrm cnm kaçamk yapınca akşam meyve falan geçiştyrm, zatn şu kaçamklar olmasa ne de güzel kilo vericez, ben bu hafta 53.3 le başladım cnm hedefm 45, aa kilon azmış diyebilrsiniz ama sırtımda göbegmde kalçamda bacaklarmda fazlalık bildiğin selülitler var, evlendiğim kiloya geri dönmeyi hedeflyrm, 2.5 yıl geçti az az kilo verdm (doğum kiloları 70den düştüm) hedefledim ama hiç beceremedim doğumdan bu yana hep bıraktım saldım az az kilo vernce, ama ne sevdiğim pantolarım oldu ne de bluzlarım, kalçadn itibaren geçmedi bluzlarm dar geldi oturup ağladım kaç kere sinirimden dedim atık yeter bu sefer başarmalıyım, bu yzden çok katıyım ve 3 marta kadar hedef koydum, inş beceblrlm, becerebilirz:) bende öperim teyzesi minik fındığımı:)

Kızlar günaydın, herkese iyi haftalar olsun inşallah.

Tartı günü bugündü değil mi :) cumadan beri bir akşam annemde bir akşam kayınvalidemlerde bir akşam da ikea da olunca ipin ucu kaçtııı gitti :) geçen hafta başı 78'i görmüştüm, perşembe de 77'yi, bu sabah yine 77'ydi.

Haftasonu kahvaltılarını falan da kısmak lazım ama nasıl olacak bilemiyorum, Allah yardım edecek artık inşallah.

Sizler nasılsınız?

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
uzun zamandır konuları ve diyet listelerinizi takip ediyorum. bir türlü başlayamadım. 165 boy 62-63 arasında kilo sürekli değişiyor 63 desek iyi olur :) hedefim 55 olmak !! çalıştıgım için öğle araları ve akşamları dikkat edemiyorum ve tek sıkıntı su içemiyor olmaktı çok şükür gunde 1.5 lt su tüketiyorum artık :)
mart _nisan a kadar inşl bu kilolar gider sizinde tavsiyelerini okumak bana mutluluk verir.. şekerim düştüğü anlarda çikolatasız duramıyorum tek sorunum bu suan (
yakınımda spor salonu da yok haftada 2 gunde dersanem var kpss için akşamları yarım saat yürüyüşe başlayacagım iş çıkısı..
bende varım marta kadar gitsin bu kilolar )

kilomda hiçbir değişiklik yok ilk hafta başarısızlıkla sonuçlandı sanırım sigarayı bırakmamın etkisi birde annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…