- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
Evet sigarayı bırakmam en güzelisigarayı bırakmışken diyetede başlim dedim seneye bebiş yapmak istiyorum.
çok sağolun hepimizinkini bağışlasın mevlam.Büyüğüm 2 buçuk küçüğüm 9 aylık ve emiyor çok zorlanıyorum kilodan dolayı kıyafetlerimin hiç biri olmuyor işin açıkçası utanıyorum artık hamileliğim çok zor geçti sürekli yatarak 15 kilo bile versem razıyım inanın buraya yeni üye oldum eğer hatam olursa şimdiden herkezden çok özür dilerim.
günaydın herkese. Hedef 68e geri dönebilmek inşallah :)
dün hiç tatlı yemedim, çok zor muydu hayır ama günde 3 kere bile tatlı yiyebildiğimi düşününce hiç yememek çok iyi bişey :)
sizlerde durum nasıl kızlar?
selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum zaten 1 aydır diyetteyim ve bugün itibariyle 4 kilo verdim ama hedefim 57 :) şu an 64.5 kiloyum bu arada arkadaşla da iddiaya girdim muhakkak kazanmalıyım ben çalıştığım için akşamdan akşama bebişten fırsat kalırsa girebilirim neyse herkese kolay gelsin:)
cnm emzriyorsun ama nasıl diyet yapıcaksın sütünü etkilemesin, azcık daha diini sıksan mı acaba? tabii yine de sen bilirsin, verirsin inş cnm insan iradesiyle bir başladımı 15 ne ki 30 bile verirsn inşAllah
herşeyden yemeye çalışıyorum ama azcık azcık ne oluyorsa işte bazen kendimi frenleyemiyorum
selam hanımlar benim de diyet yapasım geldi
kilom 58-59 arası gidip geliyordu bir ara 60ı geçince diyet yapıp 55e düştüm. bırakınca tekrar 58e çıktım.
boyum 160 hedefim 52 kilo bakalım ortalama 6 kilo vermem gereken. aranıza katılmak istiyorum
iki gündür annemdeydim diyeti bozdum yarın yeniden başlıycam artık
merhaba kızlar bugün bnm diyetm aksadı malesf yavrum ateşlendi, aciller serumlar derken ateşini düşürmek gece yarısını buldu hastane köşelrnde çok dikkat edemedim açıkçası, bugünlk böyle oldu, ama yarın kaldıgım yerden devam inşAllah
merhaba kızlar bugün bnm diyetm aksadı malesf yavrum ateşlendi, aciller serumlar derken ateşini düşürmek gece yarısını buldu hastane köşelrnde çok dikkat edemedim açıkçası, bugünlk böyle oldu, ama yarın kaldıgım yerden devam inşAllah
haklısın canm bende bazen kendimi durduramıyorumi ama az kilo vermişim kıyafetlere biraz daha rahat sıgdığını görünce epey motive oldum bugün, sende cnm yalnız böyle hamur iş falan yeme yani süt yapcak her şeyi ye de yapmıcak kilo aldırcaklardan kaçın, ben cnm tatlı isteynce muz elma ne varsa en tatlı meyve ondan yiyorum neticede bir dilim kekden daha az kalori. öp bıdıklarını annesi bnm yerimede:)
Çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi ateş çok zor çocuklar da ve çok tehlikeli çocuklar hasta olunca insan keşke ben olsaydım diyor ALLAH yardımcın olsun
senin adına çok sevindim sen kaç kilosun biraz kendinden bahsedebilirmisin? dün biz eşim çocuklar öyle gezmeye gittik işte dışarlarda çok kaçıyor ha şunuda yiyelim ha şunuda derken bir dünya oluyor öperim teyzesi sende benim için öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?