• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 marta kadar hedef 7-8 kilo benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslar var mı?

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza :(
uzun zamandır konuları ve diyet listelerinizi takip ediyorum. bir türlü başlayamadım. 165 boy 62-63 arasında kilo sürekli değişiyor 63 desek iyi olur :) hedefim 55 olmak !! çalıştıgım için öğle araları ve akşamları dikkat edemiyorum :( ve tek sıkıntı su içemiyor olmaktı çok şükür gunde 1.5 lt su tüketiyorum artık :)
mart _nisan a kadar inşl bu kilolar gider sizinde tavsiyelerini okumak bana mutluluk verir.. şekerim düştüğü anlarda çikolatasız duramıyorum tek sorunum bu suan :((
yakınımda spor salonu da yok haftada 2 gunde dersanem var kpss için :( akşamları yarım saat yürüyüşe başlayacagım iş çıkısı..
bende varım marta kadar gitsin bu kilolar ;))

hoş geldin canım, oldukça yogunsun stresde etkili oluyor tabii kilo verememeye, hayırlsıyla emeklerin gerçek olsun kpps dersane maratonun için, marta kadar gitsin kilocuklar hep beraber:)

Kızlar günaydın, herkese iyi haftalar olsun inşallah.

Tartı günü bugündü değil mi :) cumadan beri bir akşam annemde bir akşam kayınvalidemlerde bir akşam da ikea da olunca ipin ucu kaçtııı gitti :) geçen hafta başı 78'i görmüştüm, perşembe de 77'yi, bu sabah yine 77'ydi.

Haftasonu kahvaltılarını falan da kısmak lazım ama nasıl olacak bilemiyorum, Allah yardım edecek artık inşallah.

Sizler nasılsınız?

olsun cnm bak 1 klo gitmiş, ev dışında olunca azcık kaçamak oluyr ama hepimzde oluyr moral bozmayalım:) devam edelm bizlar küçük kaçamaklaedan sonra yine dikkat etmeye:)

kilomda hiçbir değişiklik yok :1: ilk hafta başarısızlıkla sonuçlandı sanırım sigarayı bırakmamın etkisi birde annem

cnm saolsun felindacım kaldıgımz yerdem devam edelim, ama en önemlisi sigaryı bırakmam bak cildin ne de güzel olucak sigarayı bırakınca, sen en önemli iyiliği yaptın ilk kendin için, yavaş yavaş verrsek hedefimze ulaşırız inş

bnde 1,4 klo vermiş gözüküyrm, ama adet bitiydi verilenn çogunun ödem oldugu düşüncesindeym, brde bu hafta acil doktr vs falan derken pek dikkat edemedm bu hafta daha sıkı yürüyüs daha sıkı diyet yapıcam inş bir aksilik olmassa Rabbimden, sizler nasılsınz kızlar?

bnde 1,4 klo vermiş gözüküyrm, ama adet bitiydi verilenn çogunun ödem oldugu düşüncesindeym, brde bu hafta acil doktr vs falan derken pek dikkat edemedm bu hafta daha sıkı yürüyüs daha sıkı diyet yapıcam inş bir aksilik olmassa Rabbimden, sizler nasılsınz kızlar?

bu hafta daha iyi geççek inş bende spora başlıycam kayıtlı olduğum bir salon var ayrıyetten oturduğum yerde de spor salonu imkanım var ama ikisini de kullanmıyom ne acıkii:1:

hoş geldin canım, oldukça yogunsun stresde etkili oluyor tabii kilo verememeye, hayırlsıyla emeklerin gerçek olsun kpps dersane maratonun için, marta kadar gitsin kilocuklar hep beraber:)

hoşbuldum cnm ;
evet yogunluk hayatımın bir parçası ama beslenmem çok düzensiz.. bazı zamanlar cayımı , kahvemı buz gibi içiyorum :)
güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim inşl hakkımızda hayırlısı olur... bakalım haftabasında kaç kilo gitmiş olacak??

mrb kızlar benide aranıza alırmısınız lütfen....
kilo veremiyorum çıldırmak üzereyim. 28 gün oruç tuttum sahurda bir bardak süt 2-3 medine hurması akşamda her zamanki yemeğimi yedim. çayı 1 senedir şekersiz içerim. ama tatlıya çok düşkünüm. hiç kilo veremedim ama 4 kilo aldım. 1.66 boyunda 74 kiloyum şu an.30 yaşındayım.1 sene önce diyetisyene gittim. metabolizmam çok zayıflamış ve yağ oranım fazlaymış ama ben o diyeti de yapamadım. kendime engel olamıyorum.su içemiyorum.

hoşbuldum cnm ;
evet yogunluk hayatımın bir parçası ama beslenmem çok düzensiz.. bazı zamanlar cayımı , kahvemı buz gibi içiyorum :)
güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim inşl hakkımızda hayırlısı olur... bakalım haftabasında kaç kilo gitmiş olacak??

bnde cayımı kahvemi yogunluktan hep sogk içiyrm ama bnm tatlı bir koşuştrmam var, inş hedefimize kısa zamnda ulaşabilirz:)

mrb kızlar benide aranıza alırmısınız lütfen....
kilo veremiyorum çıldırmak üzereyim. 28 gün oruç tuttum sahurda bir bardak süt 2-3 medine hurması akşamda her zamanki yemeğimi yedim. çayı 1 senedir şekersiz içerim. ama tatlıya çok düşkünüm. hiç kilo veremedim ama 4 kilo aldım. 1.66 boyunda 74 kiloyum şu an.30 yaşındayım.1 sene önce diyetisyene gittim. metabolizmam çok zayıflamış ve yağ oranım fazlaymış ama ben o diyeti de yapamadım. kendime engel olamıyorum.su içemiyorum.

cnm hoşgeldn, ltfn aranıza alın ne demek, buyur tabii kapımız herkese açık, biz burda kader birliği yapıp birbirnize hedefleri içn motive edyrz, cnm yağ birikmesi olduguna göre galiba sen az yemişssnde vucud kendini korumaya alıp yaga dönüştrmş, yanlışım olablr ama byle biley duymuştm bi uzmndan, bnde ani ve şok dyetler yaptm br zamnlar yalnz sudan vermişim sonra geri aldım baya kilo, artık herşeyden az az ama sık hani doktrlarn dediği gbi ara ögnler falan yemege çalışıyrm, inş cnm vereblrsn, stresde çok etkiliyr, hepimz aynı şekildeyz cnm ama moralimiz yüksek tutalım, mesela yürüme imkanın varsa cnm en iyi egzersz bnde olabldgnce yürümeye çalışıyrm, inş hepimiz kilo vereblrz, aramıza tekrr hoşgeldn

ben dışarıya çıkınca o günün sırasını kaçamağa yazıyrm cnm kaçamk yapınca akşam meyve falan geçiştyrm, zatn şu kaçamklar olmasa ne de güzel kilo vericez, ben bu hafta 53.3 le başladım cnm hedefm 45, aa kilon azmış diyebilrsiniz ama sırtımda göbegmde kalçamda bacaklarmda fazlalık bildiğin selülitler var, evlendiğim kiloya geri dönmeyi hedeflyrm, 2.5 yıl geçti az az kilo verdm (doğum kiloları 70den düştüm) hedefledim ama hiç beceremedim doğumdan bu yana hep bıraktım saldım az az kilo vernce, ama ne sevdiğim pantolarım oldu ne de bluzlarım, kalçadn itibaren geçmedi bluzlarm dar geldi oturup ağladım kaç kere sinirimden dedim atık yeter bu sefer başarmalıyım, bu yzden çok katıyım ve 3 marta kadar hedef koydum, inş beceblrlm, becerebilirz:) bende öperim teyzesi minik fındığımı:)

Kilolar başa bela üzülme sakın inşallah vereceğiz benim bebek emmese işim daha kolay olucak herkes bırak çocuk emsin kilo dediğin nedir diyorlar Verirsin ama ben çok rahatsız oluyorum bir de çalışınca hiç bir kıyafet olmuyor yemek yiyorum kalkıyorum duyuyorum da ama aradan 1 - 1,5 saat geçince tekrar acıkıyorum ona çare bulamadım

Kilolar başa bela üzülme sakın inşallah vereceğiz benim bebek emmese işim daha kolay olucak herkes bırak çocuk emsin kilo dediğin nedir diyorlar Verirsin ama ben çok rahatsız oluyorum bir de çalışınca hiç bir kıyafet olmuyor yemek yiyorum kalkıyorum duyuyorum da ama aradan 1 - 1,5 saat geçince tekrar acıkıyorum ona çare bulamadım[/QUOT

anlıyrm cnm bn ara ögn yapmaya çalışyrm böylelkle biraz ögnlere kadar atlatıyr ama bugn farkttmde az mdm küçlmş galiba en çok sevdiğim akşam yemegini bile çok yiyemedm, ama cnm çok tatlı istyr, sabretcem artık

cnm hoşgeldn, ltfn aranıza alın ne demek, buyur tabii kapımız herkese açık, biz burda kader birliği yapıp birbirnize hedefleri içn motive edyrz, cnm yağ birikmesi olduguna göre galiba sen az yemişssnde vucud kendini korumaya alıp yaga dönüştrmş, yanlışım olablr ama byle biley duymuştm bi uzmndan, bnde ani ve şok dyetler yaptm br zamnlar yalnz sudan vermişim sonra geri aldım baya kilo, artık herşeyden az az ama sık hani doktrlarn dediği gbi ara ögnler falan yemege çalışıyrm, inş cnm vereblrsn, stresde çok etkiliyr, hepimz aynı şekildeyz cnm ama moralimiz yüksek tutalım, mesela yürüme imkanın varsa cnm en iyi egzersz bnde olabldgnce yürümeye çalışıyrm, inş hepimiz kilo vereblrz, aramıza tekrr hoşgeldn

teşekkür ederim. evet yağ birikmesi şok diyetler yaptığım için birde diyetisyenin dediği doğum yapan kadınlar da yağlanma daha fazla oluyor demişti. 4 yaşında annesine aşık babasını sevmeyen bir oğlum var. evde babası ile bırakıp 2 dk markete ekmek almaya bile gidemiyorum. çöp atarken bile yanımda ve sonuç olarak da yürümek yok.koşu bandım var. önceki evim büyüktü ve ben her akşam mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapardım o zaman 56 kiloydum. ama bu evimde oğlumun bile odası yok çok dar. moralim çok bozuk. eşim hiç boğazın durmuyor diyor bende mutfakta gizli saklı yiyiyorum çünkü açlıktan uyuyamıyorum.2 gün önce bu sinirle internetten zayıflama hapı aldım ama kullanmadım. işyerindeki kızlar nerdeyse beni döveceklerdi.sen sağlıkçısın herşeyi daha iyi biliyorsun küçücük çocuğun var ölmeyimi düşünüyorsun diye. ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor artık. moralim eksilerde. iştahıma engel olamıyorum. önceden böyle değildim akşama kadar bir tek meyve ile dururdum, tatlıdan nefret ederdim şimdi tatlısız günüm yok.:14:

teşekkür ederim. evet yağ birikmesi şok diyetler yaptığım için birde diyetisyenin dediği doğum yapan kadınlar da yağlanma daha fazla oluyor demişti. 4 yaşında annesine aşık babasını sevmeyen bir oğlum var. evde babası ile bırakıp 2 dk markete ekmek almaya bile gidemiyorum. çöp atarken bile yanımda ve sonuç olarak da yürümek yok.koşu bandım var. önceki evim büyüktü ve ben her akşam mutlaka 1 saat tempolu yürüyüş yapardım o zaman 56 kiloydum. ama bu evimde oğlumun bile odası yok çok dar. moralim çok bozuk. eşim hiç boğazın durmuyor diyor bende mutfakta gizli saklı yiyiyorum çünkü açlıktan uyuyamıyorum.2 gün önce bu sinirle internetten zayıflama hapı aldım ama kullanmadım. işyerindeki kızlar nerdeyse beni döveceklerdi.sen sağlıkçısın herşeyi daha iyi biliyorsun küçücük çocuğun var ölmeyimi düşünüyorsun diye. ama benim gözüm hiçbir şey görmüyor artık. moralim eksilerde. iştahıma engel olamıyorum. önceden böyle değildim akşama kadar bir tek meyve ile dururdum, tatlıdan nefret ederdim şimdi tatlısız günüm yok.:14:

anlıyrm cnm, bu arada evladını Allah bagslasn, cnm sanırm sen epey metobolizmanı bozmussun, diyetisyene gidip sağlıklı bir listeyle yola devam etmek sana iyi gelir diye düşündm, cnm madem bu sektörn içindesn sağlıkçısn diyetisyenn verdiği liste zor olsada uygulamaya çalışssan, Allah korusn sağlıgından olablrsn zayflama haplarıyla:(:(

Sevgili DERYAK45 öncelikle eşinizin sorununuza yaklaşımını çok yanlış bulduğumu söylemek isterim :( ancak ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle, yapılacak bir şey yok. Çocuğunuz ile ilgili de sizin yaklaşımınız hatalı. Size aşık olması pek güzel ama patronun siz olduğunu, her daim eteğinize yapışık dolaşamayacağını bir şekilde öğretmeniz gerekiyor zaten. Kendinize spor için zaman ayıramazsanız kilo vermeniz zor, verseniz de geri alırsınız. Tatlıya da hayır demek zorundasınız, yedikçe alışkanlık yapan en zararlı besin olduğunu bizzat kendim yaşadığım için biliyorum. İştahınızı önlemek için yapabileceğiniz en güzel şey bir şey yemek istediğinizde önce koca bir bardak su içmek olacaktır. Bunun yanısıra sabah kahvaltıda bir çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve zeytin yağı katılmış 3-4 kaşık yoğurt yemenizi tavsiye ederim. Hatta bunu diğer iki öğününüzden bir saat kadar önce de yapabilirseniz çok etkili olduğunu göreceksiniz :) tabii en önemlisi kararlı bu konuda kararlı olup şeker şeytanına uymamak :)

Sevgili DERYAK45 öncelikle eşinizin sorununuza yaklaşımını çok yanlış bulduğumu söylemek isterim :( ancak ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle, yapılacak bir şey yok. Çocuğunuz ile ilgili de sizin yaklaşımınız hatalı. Size aşık olması pek güzel ama patronun siz olduğunu, her daim eteğinize yapışık dolaşamayacağını bir şekilde öğretmeniz gerekiyor zaten. Kendinize spor için zaman ayıramazsanız kilo vermeniz zor, verseniz de geri alırsınız. Tatlıya da hayır demek zorundasınız, yedikçe alışkanlık yapan en zararlı besin olduğunu bizzat kendim yaşadığım için biliyorum. İştahınızı önlemek için yapabileceğiniz en güzel şey bir şey yemek istediğinizde önce koca bir bardak su içmek olacaktır. Bunun yanısıra sabah kahvaltıda bir çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve zeytin yağı katılmış 3-4 kaşık yoğurt yemenizi tavsiye ederim. Hatta bunu diğer iki öğününüzden bir saat kadar önce de yapabilirseniz çok etkili olduğunu göreceksiniz :) tabii en önemlisi kararlı bu konuda kararlı olup şeker şeytanına uymamak :)

A bir de şeker krizi yaşadığınız zamanlarda, içmeyi sevdiğiniz bir içeceğe bir kaç splenda tatlandırıcı atarak içebilir ya da biraz yoğurdu yine bu tatlandırıcıdan katarak yiyebilirsiniz. Şekerli yiyecekler alışkanlık yapar, yedikçe yer, yemedikçe bir süre sonra aklınıza bile gelmez olur emin olun.

Sevgili DERYAK45 öncelikle eşinizin sorununuza yaklaşımını çok yanlış bulduğumu söylemek isterim :( ancak ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle, yapılacak bir şey yok. Çocuğunuz ile ilgili de sizin yaklaşımınız hatalı. Size aşık olması pek güzel ama patronun siz olduğunu, her daim eteğinize yapışık dolaşamayacağını bir şekilde öğretmeniz gerekiyor zaten. Kendinize spor için zaman ayıramazsanız kilo vermeniz zor, verseniz de geri alırsınız. Tatlıya da hayır demek zorundasınız, yedikçe alışkanlık yapan en zararlı besin olduğunu bizzat kendim yaşadığım için biliyorum. İştahınızı önlemek için yapabileceğiniz en güzel şey bir şey yemek istediğinizde önce koca bir bardak su içmek olacaktır. Bunun yanısıra sabah kahvaltıda bir çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve zeytin yağı katılmış 3-4 kaşık yoğurt yemenizi tavsiye ederim. Hatta bunu diğer iki öğününüzden bir saat kadar önce de yapabilirseniz çok etkili olduğunu göreceksiniz :) tabii en önemlisi kararlı bu konuda kararlı olup şeker şeytanına uymamak :)[/QU

oğluma hiç bir şey öğretemiyorum maalesef çünkü bunu yapan laf anlamayan babası.babası saniye elinden telefonu bırakmıyor. artık oğlum o kadar sinirleniyor ki babasına bağırıyor telefonu bırak baba yoksa çöpe atacağım diye ama nafile. babadan ilgi görmeyince bana yöneliyor. ayrıca babasından bir şey istediği zaman annenden iste oğlum diyor tabii çocukta haklı olarak herşeyi annesinin yapacağını düşünüyor.sabah 7:30 da evden çıkıp akşam 6 da eve geliyorum sonrada yemek bulaşık diğer işler yürüyüşe zaman yokki.evet tatlıyı hiç sevmezken yedikçe alışkanlık yaptı. bir zamanlar zencefilli zerdeçallı ve tarçınlı yoğurt yemeğe kalktım ama midemi buladı maalesef o bana göre değil.bugün sabah bir bardak su içtim 10 gibi 3-4 çeyrek simit ve bir adet üçgen peynir yedim. öğleyinde bir kase mercimek çorbası bir adette çiğ köfte.bakalım akşama ne yapacağım

Merhaba arkadaşlar izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum.2 sene önce Memur olarak atandım. İşim masa başı olduğu için 6 kilo aldım ve 62 oldum İki haftadır diyet yapıyorum 2 kilo verdim ama nisana kadar 4 kilo daha vermek istiyorum.Bu süreci sizlerle birlikte atlatmak istiyorum.

Back
X