Hipogonadizm hastasıyım kızlar. Yani ancak ilaçlarla adet olabiliyorum. Eşimde de sperm hareketsizliği sorunu var. Doğal yoldan hamiş kalmam imkansız. İlk iki micro denemesinde yumurta sayım 2-3'te kaldığı için microdan vazgeçilip aşılama denendi. Yeni tedavime yarın başlıyorum. Bu kez 3 ay DHEA kullandım. 3 ay önce görüştüğümüzde doktorum DHEA ile ilgili ne olumlu ne de olumsuz bir görüş belirtmişti. Bu kez yumurta sayısı artacak mı diye çok merak ediyorum. Bu denemede 2 yumurta bile olsa toplatıp deneyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Günde 600 i.u (8 ampul toz ) menogon ile başladık bugün tedaviye. Oldukça yüksek bir doz yani. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Canım, doktorun günde kaç doz verdi ve ne kadar süre kullanmanı önerdi?cnm banada doktor DHEA verdi yumurtaları ve kalitelerini çoğaltıyormuş..henüz alamdım daha...
Canım, doktorun günde kaç doz verdi ve ne kadar süre kullanmanı önerdi?
Ben günde 75 mg (3 adet) kullandım
Canım iyi dileklerin için çok sağol. Nasıl gidiyor hamişlik :) 5 gün oldu iğnelere başlayalı bugün saat 10'da kontrolüm var. Önceki 2 tedavimde hiç bitkisel kullanmamıştım. Bu sefer biliyorsun başta DHEA olmak üzere, L-Arginine, Hayıt vs ne varsa kullandım. Bakalım 2-3 olan yumurta sayısı bu tedavide artacak mı yoksa azalacak mı? Öğleden sonra eve gelince yazarım :) İlgine tekrar teşekkürler canım.Tedavin hayırlı uğurlu olsun , inşallah bu kez hayırlı bir sonuç alır bebişlerine kavuşursun, ilk muayenede kaç folikül saydı dr?
her gidişinde artış varmı?
biliyorsun sana çok şey borçluyum,
senin bitki tariflerin bana çok yardımcı oldu Allahın izni ile,
İnşallah sende en iyi neticeleri alırsın,
bol şanslar canımŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?