3 mm 0.30 cm ediyor yani normal olarak çok çok ufak yarım santim bile değil. Ben 6+1’de 0.41 cm iken kalp atışlarını duymuştum. 6 hafta gebelikte 3-5 mm arası oluyor. Sende 6 haftalıksın diye düşünüyorum. Muhtemelen kontrole gittiğinde kalp atışını duyarsın. Her gebelik ve her bebek farklı olur. Kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleniyor bu süreç gayet doğal hiç korkma. Kasık ağrısı ve kahverengi kanama bir çok gebede karşılaşılan bir durum. Bende de oldu progestan kullanıyorum. Belirtilere de takılma. Bazı günler belirtim oluyor bazı günler olmuyor vücudunu çok dinleme ve oluruna bırak. Benim önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu gebeliğimin başlarında çok stresliydim ve farkettim ki stresliyken karın ağrım ve kahverengi lekem daha çok oluyor. Şimdi hiç birşey düşünmüyorum çok rahatım çünkü bebeklerimizin bu dünyada alacak nefesi yoksa kendimize de parçalasak olmuyor o yüzden akışına bıraktım Allaha emanet ettim düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin