3 mm embriyoda kalp atışı

denizgng

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
22
31
288
35
İstanbul
merhabalar, ilk deneyimim olduğu için sormak istedim. ben pkos hastasıyım son adet tarihim 28 mayıstı. salı günü hamile olduğumu öğrendim. beta 4300 çıktı. dün kendi doktoruma muayeneye gittim. kese boyutunu söylemedi ama emriyonun 3 mm olduğunu ama kalp atışı olmadığını söyledi. o öyle söyleyince ben de kaç haftalık olduğunu vs sormayı unuttum hep. sizce daha erken mi? cumartesi tekrar çağırdı ama hissedersiniz ya doktorun da sanki hal ve hareketlerinden bir sorun varmış gibi geldi. içimde çok büyük bir sıkıntı var. kasık ağrım ve hafif kahverengi akıntım olduğu için de progestan yazdı. her şeyi kötüye dr yormaya başladım sanırım. hiçbir belirtim yok. göğüslerime dokunamazdım diken gibiydi ama o da geçti indi vs. sanırım en baştan gelişimi durdu.

Embriyo varsa boş gebelik değil. Pkos olduğunuzu yazmışsınız muhtemelen yumurtlama tarihiniz net değil. Geç döllenme olmuş olabilir. Belirtilere takılmayın o çok önemli değil bi gidip bir geliyorlar. Doktorun hareketlerine de bakmayın sorun olsa söylerdi mutlaka. Cumartesi kalp atışı duyarsınız merak etmeyin

Ben ilk kalp atışını duyduğumda 7 haftalıktı 10 mm ydi. İçinizi ferah tutun

3 mm 0.30 cm ediyor yani normal olarak çok çok ufak yarım santim bile değil. Ben 6+1’de 0.41 cm iken kalp atışlarını duymuştum. 6 hafta gebelikte 3-5 mm arası oluyor. Sende 6 haftalıksın diye düşünüyorum. Muhtemelen kontrole gittiğinde kalp atışını duyarsın. Her gebelik ve her bebek farklı olur. Kalp atışı için 8 haftaya kadar bekleniyor bu süreç gayet doğal hiç korkma. Kasık ağrısı ve kahverengi kanama bir çok gebede karşılaşılan bir durum. Bende de oldu progestan kullanıyorum. Belirtilere de takılma. Bazı günler belirtim oluyor bazı günler olmuyor vücudunu çok dinleme ve oluruna bırak. Benim önceki gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu gebeliğimin başlarında çok stresliydim ve farkettim ki stresliyken karın ağrım ve kahverengi lekem daha çok oluyor. Şimdi hiç birşey düşünmüyorum çok rahatım çünkü bebeklerimizin bu dünyada alacak nefesi yoksa kendimize de parçalasak olmuyor o yüzden akışına bıraktım Allaha emanet ettim düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

bana da yorum yapar mısınız 6 haftalık hamileyim bebek 2 mm dedi çok küçük değil mi tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…