• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve kalp atışını ne zaman gördünüz?

Bugün gittim ve ultrason da 4+5 haftalık dedi karından keseyi gördük haftaya tekrar çağırdı 🥰
Harika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım. 😌 Dün sabah da tekrar test verdim 1509 a yükselmiş betam. Yarın 3000 civarı olur diye düşünüyorum. Sizin de sata göre 6+1 di değil mi? Keseye göre mi 4+5 dedi doktorunuz ?

Harika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım. 😌 Dün sabah da tekrar test verdim 1509 a yükselmiş betam. Yarın 3000 civarı olur diye düşünüyorum. Sizin de sata göre 6+1 di değil mi? Keseye göre mi 4+5 dedi doktorunuz ?
Sat a göre 6+1 di ama geç döllenme olmuş olabilir dedi keseye göre 4+5 miş

Siz ne zaman doktora gidiyorsunuz benim beta 4000 gibi bir rakam iken karından gözüktü zaten direkt

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun .umarım hepimiz.saglikla aliriz bebislerimizi kucağımıza.
Benim sat 5 mayis ama ben sadece pozitif testi verdim o kadar.bugun sağlık ocağına kan verdim beta icin.cok tedirginim inşallah sağlıklı bir gebeliktir.benim de bir kaybim var.bende karar veremedim ilk muayeneye ne zaman gitsem diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun .umarım hepimiz.saglikla aliriz bebislerimizi kucağımıza.
Benim sat 5 mayis ama ben sadece pozitif testi verdim o kadar.bugun sağlık ocağına kan verdim beta icin.cok tedirginim inşallah sağlıklı bir gebeliktir.benim de bir kaybim var.bende karar veremedim ilk muayeneye ne zaman gitsem diye düşünüyorum.
Merhaba çok teşekkürler. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Benim sata göre 6+1 olacak beta da yaklaşık 3000 civarı olucak yarın sabah doktora gideceğim. En azından önce keseyi görmüş olurum. Muhtemelen de 1 hafta sonra kalp atışını duymaya çağırır. Yarın kontrolümden sonra tekrar bilgi veririm. Size de fikir olmuş olur. Doktora gitmeden önce beta takibi yapın mutlaka. 2 günde bir 2 kat artış sağlıklı artış olarak değerlendiriliyor, doktorun değerlendirmesi aşamasında çok önemli.

.
Merhaba çok teşekkürler. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Benim sata göre 6+1 olacak beta da yaklaşık 3000 civarı olucak yarın sabah doktora gideceğim. En azından önce keseyi görmüş olurum. Muhtemelen de 1 hafta sonra kalp atışını duymaya çağırır. Yarın kontrolümden sonra tekrar bilgi veririm. Size de fikir olmuş olur. Doktora gitmeden önce beta takibi yapın mutlaka. 2 günde bir 2 kat artış sağlıklı artış olarak değerlendiriliyor, doktorun değerlendirmesi aşamasında çok önemli.
Kendimi strese sokmak da istemiyorum aslında.test yapsam da yapmasamda olacağına varıyor .bugün kan verdim zaten sonucu alınca belli olur.
Açıkçası kötü bir şey duyarım diye doktora gitmeyede çekiniyorum

Kızlar herkese merhaba, sat 2 mayıs (bat 31 mayıs). Bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdiğimden bu ay gebeliğimi öğrenmek için çokça bekledim. 3-4 Haziran sabah ilk idrarla yaptığım testlerde bariz belli çift çizgi vardı yine de kimyasal gebelik riski geçsin diye ve bayram dolayısıyla kan testi için biraz bekledim. 10 Haziran gece 1.45 de kan testi verdim ve beta hcg 593,66. Bugün 5+5 günlük bebeğim. Doktora hangi gün gitmeliyim emin olamıyorum. Kese beta hcg 1500 seviyelerindeyken görülüyormuş sanırım. Perşembe gece 1200, gündüz 1500 civarı olacağını düşünüyorum (2 kat artış olursa). Cumartesi de 3000 civarı olmalı. Cumartesiye kadar beklesem hem kese hem kalp atışını görebilir miyim sizce? Yoksa kalp atışı için erken mi olur ? Perşembe veya cuma kese görmek için mi gidiyim ?
Hayırlı olsun bende 1003 ile öğrendim gebeliğimi ertesi gün doktorum hemen çağırdı 1600 -1700 falan olmuştur beta sen gelene kadar dedi ve kese karından göründü 5. Haftamdı 2 hafta sonra da kalp atışı için gittim doktorumun hemen çağırmasının sebebi gebelik sağlıklı mı dış gebelik riski tamamen kalksın ortadan diye kontrol etmek aslında yoksa beklesem beklerdim benim tavsiyem git sende doktora zaten beta gayet güzel artmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🌸

Bu kadar erken duyar mıyım acaba kalp atışını bilmiyorum 1 hafta sonra çağırmasını da anlayamadım

.

Kendimi strese sokmak da istemiyorum aslında.test yapsam da yapmasamda olacağına varıyor .bugün kan verdim zaten sonucu alınca belli olur.
Açıkçası kötü bir şey duyarım diye doktora gitmeyede çekiniyorum
Çok haklısınız. İnsan hep bi tedirgin oluyor. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun. 😌

Hayırlı olsun bende 1003 ile öğrendim gebeliğimi ertesi gün doktorum hemen çağırdı 1600 -1700 falan olmuştur beta sen gelene kadar dedi ve kese karından göründü 5. Haftamdı 2 hafta sonra da kalp atışı için gittim doktorumun hemen çağırmasının sebebi gebelik sağlıklı mı dış gebelik riski tamamen kalksın ortadan diye kontrol etmek aslında yoksa beklesem beklerdim benim tavsiyem git sende doktora zaten beta gayet güzel artmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🌸
Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. 🫶 Bugün gittim doktora. Sata göre 6+1 ancak betam biraz düşük olduğu için geç döllenmedir diye düşünüyordum. Düşündüğüm gibiymiş. Doktorum karın ultrasondan keseyi gördü. 2.32 mm çıktı kese, 4+6 hafta gözüküyor dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı, kalp atışını duyarız dedi. 🥹

Back
X