3. Nisan atisim sorunlu insanlardan biktim...

Tusem3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
74
33
3
Ilk nisanlim yurt disindaydi. Univ. Okurken akrabasina gelmisti tanistik. Ne hikmetse 5 sene bekledim ve nisanlandik. Ancak babasi yoktu ve annesiyle oturacaktim. Kadin hanim aga gibiydi. Gelinler konusmaz susacaksin falan diyordu. Nisanlimda benim annem melek diyordu. Acik acik baban dugun otobusunu tutsun. En azindan koltuk takimi alin falan diyorlardi. Ustelik yurt disina gidicem icin onceden nikah oldu. Bide ustune nisanlim olacak pislik orada biriyle yasiyormus. Nisani attik. Bide nisanliyken nikahla ugrastik gelmedi. Zarzor geldi.
2. Akrabaydi uzaktan ailem iyi olur dedi tanidik. Sadece soz oldu Megersem oda dul ve cocuklu bir bayanlaymis bir ay sozlu kaldim. Dogru durust gorusmedik. Zaten gorusrugumuzdede ters davraniyordu. Kendisini basta uyarmama ragmen bu kotulugu yapti.bana ben eve gec gelirim falan diyordu. Kadin bana faceden msj atti. Sozu attim.
3. Nisanlandigim sahsida arkadasim tanistirdi. Cocuk cok iyiydi fakat ailesi iki kardesin arasinda ayrim yapiyordu. Surekli annem babam anne baba deil. Kardeaim beni dolandirdi. Surekli sorunlari bitmiyordu. Babasi mal mulk hastasiydi. Oglu zengin biriyle evlensin istiyordu. Kucuk oglu zengin bir kiz buldu. Once biz nisanlanmamiza ragmen ilk onu evlendirdiler iki ay icinde masraf yaptilar. Benim dugunu bir sene sonraya attilar. Babasi benim sigortama ve babamin mali varmi yokmu ona takmisti. Kardesim agir bir kaza gecirdigi icin annemin yanindaydim. Sigortami neden ablalarim odemiyormus buna takmisti. Ailemi dugune dahi davet etmediler. Beni bile arayip kizim gwlicenmi demediler. Neymis ben gorurmusum istermisim ... yine nisan atti olmasin diye sabir etmeye calistim fakat surekli nisanlim olacak sahis ailesini kotuleyip duruyor. Kardesini kotuluyor ertesi gunde kardesinin evinde solugu aliyordu. Dert babasi gibiydim. Sonunda ne olacaksa olsun dedim ve bunuda attim. Kendi kendime diyorumki cekiyormuyum ne arkadaslar yardimci olun ?

Kıyamam sana cok talihsizlik yasamıssın. Bence biraz bekle canım artık. Hayatına bence bir süre kimseyi alma. Ama gercekten cekmissin sen. Ben esimi ilk araştırırken hic böyle seyler görmedim babamda arastırdı baya görseydik hemen bütün ilişkimizi bitirirdik. Daha mı dikkatli olmanız lazım acaba. Ya da bir süre görüşmene izin verseler hemen Nisan olmasa

Kendilerini belli etmiyorlarki. Arastirdik. Yurtdisinda olanin halasini taniyorduk. Cok iyiler dedi. Ikincisi akrabaydi uzaktan sorma geregi duymadik akraba yapmaz diye. Ucuncusu nidandan once bir yil gorustum gayet iyiydi. Ailesi isin icine girince is degisti. Arkadasim araciydi cok iyi bir cocuk dedi.

Bence bundan sonra biraz bekle canım

Benim çok yakından tanıdığım biri üçüncü evliliğini bitirdi, 17 sene sonra hemde.
Söz, nişan birbirini tanımak için var zaten.
Siz de çok şükür tanımışsınız.
Sıkma canını, üç kere nişan attım diye acele etme sakın daha sonra.

Birde sunu belirtmek istiyorum. Aileyi ne kadar sorusturup arastirsanizda iclerine girmeden bir seyleri anlayamiyorsunuz. Gercek yuzlerini gostermiyorlar.

çok iyi tanımadan güvenme canım kimseye ve sevmeden de gerçekten nişanlanma evlenme

Seni çok iyi anlıyorum Canim iki sefer nisan atmis biri olarak
merhaba canım birşey soracağım . ben ilk sözümü 19 yaşında yaptım ve kıskançlık falan filan derken güvensizlikte vardı ayrıldım. 2.si nişan oldu aramızada uan inanılmaz sorunlar var ve ben ayrılmak istiyorum gibi. yani hep kendi haklı hep kendi erkek egosunu yaşıyor o bağırınca susmamı istiyor cevap verme diyor falan filan. aklıma tek gelen şu oluyor 2. kez bu iş bozulursa tekrar karşıma çıkacak adam bende sorun olduğunu düşünmez mi? yaşım 28. sen de peki nasıl bir düşünce oldu ya da oluyor. bu düşünce aklıma geldikçe acaba bile bile evlensem mi diyorum

İlk nisanligimda 28 yaşındaydım ve nikahim olmuştu aldatilmistim ..... İkinci nisanliligim 32 yaşimda oldu ve beni canimdan bezdirdi gereksiz kiskancliklariyla ve aileler arasında da problemler oluştu ... Ve de bitti şimdi 35 yaşındayım bu sAaten sonra ne olur nasıl olur bende bilmiyorum ama problemler kesinlikle benle alakalı değildi...

çabuk söz vermeyin. evilik amaç değil araç. tanımadan emin olmadan ciddileşmeyin. ailesiyle ilişkisine iyi bakın. birilerinin tanıştırmasıyla ilişkiye başlamayın, genelde sorunlu tipler başkalarının tanıştırmasına muhtaç kalıyor.

kendi çevrenizden zamanla tanıyarak biriyle yakınlaşmanız en doğrusu bence. iyi şanslar.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi, adınıza üzüldüm ama iyisi ilerdedir inşAllah...

Allah yardım etmiş valla Çok şanslısın.
Birde nişan atmayıp devam etseydin vay haline.
Belki daha iyisi gelir, belli mi olur o yüzden sıkma canını.

Bence akrabaların tanıştırması vs bunlar hata zaten. Sırf biri olsun diye size önerilen insanlara şans vermeyin. Neden biraz yalnız kalıp aşık olacağınız bir adamı beklemeyi tercih etmiyorsunuz? Hayat elbet doğru insanı sizinle karşılaştırır. Akışına ve zamana bırakın. Bence kesinlikle insanların sizi birileriyle tanıştırmasını istemeyin. Ve hemen aile içine almadan uzun bir tanışma dönemi geçirin

Ne mutlu sana ki düğünden önce olmayacağını öngörüp nişan atmışsın.
Hiç canını sıkma. Karşına değerini bilen, seni el üstünde tutan birisi çıkar elbet.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…