3 Ocak 2023 Venüs Kova'da - Burçlara Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.681
2.660
  • 3 Ocak Salı saat 05.10’da Venüs, Kova burcuna geçiyor. Bu gündem en çok Kova ve Aslanlar için çarpıcı ve karizmatik bir zamanı gösteriyor.

kova (1).png


KOÇ

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile birlikte gelecek vaat eden işlerin size geri dönüşleri üzerine konuşabilirsiniz. Gelir arttırıcı faaliyetler, teklifler ve düzenlemeler yapmak sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Bu da daha rahat hareket etmenizi, fikirlerinizi bağımsız bir şekilde sunmanızı işlemenizi sağlayacaktır. Hem yeni ortamlara girmek hem de hayatınıza yeni gündemler kazandırmak adına şanslı bir zamandasınız. Çevrenizden göreceğiniz destekler sizin için önemli olabilir.




BOĞA

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile birlikte kariyerinizin önemli günlerine başlıyorsunuz. Terfi almak, sorumluluklarınızın ve gelirinizin değişmesi gibi konular sizin de kendinizde bazı değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını aldığınızı düşünebilirsiniz. Şimdi bu emekleri ve ilişkileri geliştirme zamanındasınız. Dikkatleri çeken tavrınız ve fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilir, yeni başlangıçların kapısını aralayabilirsiniz.





İKİZLER

Venüs’ün Kova burcundaki seyrine başlamasıyla yurtdışı ile ilgili gündemlere fazlaca kafa yorabilirsiniz. Olmak istediğiniz yer, yapmak istediğiniz iş konusunda aydınlanabilirsiniz. Bu da sizi dil eğitimi, yabancı ülkeye yerleşme koşulları veya yabancı kaynaklı işler konusunda çalışmalar yapmaya itebilir. Özellikle kuracağınız ilişkiler, bazı kadın dostlarınızdan alacağınız tavsiyeler yolunuza ışık tutabilir. Tanıştığınız insanlara, girdiğiniz platformlara özen göstermenizde fayda var.




YENGEÇ

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile ek iş konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Finansal gelişmelere açıksınız. Bunu iyi ve kazançlı yönde yapmak için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, farklı bir alanda ilerlemeye çalışmak konusu sizin için önemli olacaktır. Ailenizin desteğiyle ya da kendi uygulamalarınızla elde edeceğiniz gelirler yapmak istediklerinizin önünü açıyor. İlişkiler konusundaki soru işaretlerinizi silmeye başlıyorsunuz.




ASLAN

Venüs’ün Kova burcundaki seyri ile ikili ilişkiler gündeminizde yer tutmaya başlayabilir. Evlilik, yeni ortaklıklar gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlginizi çeken insanların ve işlerin hayatınıza gelmesi bu konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Hiç deneyimlemediğiniz konular ortaya çıkabilir. İlgi gösteren ve ilgi gören olmak için farklı yollara başvurabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla olan ilişkilerinizi yeniden değerlendirdiğinizde sorunları çözmenin kalıcı ve herkes için faydalı yollarını bulabilirsiniz. İyileşiyor, iyileştikçe de mutluluğunuzu yansıtmaya başlıyorsunuz.




BAŞAK

Kova burcuna geçecek olan Venüs iş ortamınızdaki sorunları aşmanızı, daha esnek ve mutlu hareket etmenizi sağlayacaktır. Günlük akışınızı yenilemek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve kendinize bu yönde bir yol çizmek adına fırsatlarınız olabilir. İş görüşmeleri, paylaşımlar ve mevcut işinizdeki sorumluluklarınız gündeminizde yer tutabilir. Olumlu dönüşler ve günler sizi bekliyor olabilir. Bunun getirdiği enerjiyle bedeninize de daha iyi bakma kararı alabilirsiniz. Motivasyonunuzu kendinizi ve hayatınızı yenilemeye verdiğinizde beslenme, uyku ve spor gibi konuların da düzene girip istediğiniz sonucu verdiğini görebilirsiniz.




TERAZİ

Yönetici gezegeniniz Venüs Kova burcuna geçerek hayatınızın durağan noktalarına hareket ediyor. Duygusal ve sosyal açıdan yeni gelişmelere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Heyecanınızı tazeleyecek işler ve ortamlar için hevesli olabilirsiniz. Yaşantınıza bir değişiklik katmak için çeşitli aktivitelere şans verebilirsiniz. Kendinizi nasıl mutlu edeceğiniz konusunda yeni fikirler edinebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlardan öğrenecekleriniz bu fikirleri geliştirmenizi sağlayabilir. Yeni tanışmalar, önemli buluşmalar aşk hayatınızı hareketlendirebilir.





AKREP

Kova burcuna geçen Venüs kendi yaşam alanlarınız ve hayat standartlarınız konusunda harekete geçmenizi sağlayabilir. Evlilik ya da iş sebebiyle ev değişikliği, düzenlemeler gündeme gelebilir. İhtiyacınıza ve zevkinize yönelik bir ortam kurmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Bu sayede sorunları çözmek de kolay olabilir. Aile İçi iletişimde söz hakkınız olabilir, fikirleriniz kabul görebilir. Üreteceğiniz çözümler, yeni bir bakış açısı edinmesi konusunda tüm aileye ilham olabilir.







YAY

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile yeni insanlarla bir araya geleceğiniz ortamlar ve imkanlar doğabilir. Bu etkileşim hali hem bilgi hem de çevre açısından bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Kendinizdeki eksiği bilerek bunun üzerine gitmek, ticari bağlantılar kurmak size kazanç sağlayabilir. Bilginizi paraya dönüştüreceğiniz mecralar kurabilir, danışmanlık ve eğitim gibi alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz. Umursamaz ve kendi bildiğini okuyan bir tavır takınmadığınızda her şeyin size olumlu ve verimli bir şekilde döndüğünü görebilirsiniz.






OĞLAK

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile maddi ve manevi anlamda keyifli günler yaşayabilirsiniz. İşinize verdiğin emeğin ve değerin hayatınıza etkisini görebilirsiniz. Birikim ve yatırımlar, yeni alım satımlar ya da iş kurma gibi gündemleriniz olabilir. Beklentinizin dışında gelişecek gelişmeler de borçlanlamalar konusunda işinizi kolaylaştırabilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu anlamda biraz daha rahatlamış olmak, hayatınızı daha yaşanılır hale getirmenizi ve önceliklere kendinizi koymanızı sağlayabilir.





KOVA

Venüs’ün burcunuzda seyahat etmeye başlamasıyla kişisel düzlemde enerjiniz yükseliyor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissediyor olmak, yapmak istedikleriniz konusunda şansınızı katlayabilir. İsteklerinize, mutluluk kavramınıza uygun işler ve ortamlar ilginizi çekerken de siz de dış görünüş ve tutumlarınızla dikkatleri toplayabilirsiniz. İnsanları etkilemek, fikirlerinizi kabul ettirmek özellikle kariyerinizle ilgili konularda işinizi kolaylaştırabilir. İlişkiler açısından şanslısınız, mutlu olduğunuzu hissettiğiniz birine şans vermek isteyebilirsiniz.




BALIK

Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle kendinizle geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hale getirmenizi sağlayabilir. Hayatınızda kimin kalacağını belirlemek, ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli motivasyona ve fırsata sahipsiniz. Sadece bunun farkında olmaya ihtiyacınız var. Yalnız kalmak, meditasyon ve içsel olarak iyi hissedeceğiniz aktivitelere zaman ayırmak zihninizi daha iyi yönetmenizi sağlayabilir. Rüyaların ve çevrenizdeki bazı insanların etkisinde kalmamaya çalışın.




Aygül Aydın

 
Venüs – Kova Transiti 3-27 Ocak 2023



Venüs-Kova seyri; Özgür yüreklerin iplerini koparıp, kendini gerçekleştirme sevdasına düşme mücadelesi olacak..

Venüs-Kova seyrindeyken;
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki; rutinleşmiş, enerjisi tükenmiş, zorla, baskıyla, manipülasyonla, bir şekilde zorla yürüyen tüm ilişkiler, evlilikler, ailevi ilişkiler, dostluklar, işbirlikleri kopup, gidecek. Baskıyla, zorla yürüyen, tarafların özgürlük alanlarını kısıtlayan, bireysel alanlarına zarar veren her ne varsa bu süreçte bitecektir..

Flörtler, ilişkiler, evlilikler adına fazlası ile hızlı, değişken, ani kararlara açık bir dönem olacak. En yakın Mart 2022’den bu yana süregelen ilişkiler, evlilikler adına bir dönüm noktası olacak diyebilirim. Tükenmiş, salt sevgi, öz duygularla ilerlemeyen ilişkileri, evlilikleri temelden etkileyecek bir değişim, dönüşüm dönemi olacak Venüs-Kova seyri… Kendini baskılamış, duygu ve düşüncelerini geri plana atmış, baskı aldığın alan üzerine seyreden zihinlerin, ruhların uyanış dönemi olacak. Bir nevi; zincirleri kırma dönemidir..

Ailevi ilişkiler adına çok önemli bir döneme işaret eder.. Menfaatten geçinen, tarafların maddi manevi haklarını sömüren, empatiden, sağduyudan uzak ilişkileri koparacak bir süreçtir. Salt sevgi, empati, sağduyu ile ilerleyen, hoşgörü barındıran her türden ilişkiyi yüceltecek bir süreçtir. Zira Kova, insan hakları, grup ilişkileri, humaniter düşünce yapısını temsil ettiği için taraflardan biri, bir diğerini kullanıyorsa sevgili gerçek değilse, menfaat, çıkar söz konusu ise, tek kişinin emeği ile ilerliyor ise, o ilişki başlığı ne olursa olsun, o ilişki sona erecektir. Özgürlükçü bir dönemdir. Ancak özgürlük uğruna bir başkasını harcamak, çiğnemek, hor görmek değildir. Karşı tarafın haklarını da gözeterek hareket etme dönemidir. İnsani iletişimlerde hoşgörü, sağduyu, empati geliştirilmesini isteyen bir süreçtir.

”Sevgi insanlığın dili olmadıkça, bu yaralar sarılmayacak..”


-Astrolog Seda Turan
 
3 Ocak’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Özgürlüğümüze, bağımsızlığımıza düşkün, sınırlar konulmasını sevmediğimiz bir dönem. Kendilerini sınırlayan, kurallar içine hapseden türde ilişkilere dahil olmaktan hoşlanmayacağız. İlişkilerde bireysel olmanın dışına taşırarak daha fazla sosyal, küçüklü-büyüklü gruplar dahilinde, aynı amaç altında toplanmış kalabalıklar içinde olma eğilimindeyiz. Romantik ilişkilerde herkesçe kabul görmüş kurallardan uzaklaşacağız. Bu süreçte tutucu, kıskançlığın hüküm sürdüğü ilişkiler bize göre olmayacaktır.

kova (5).jpg

Koç

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda boy gösterebilir, ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alabiliriz. Ortak amaçları paylaştığımız kişilerle bir araya gelebilir, sosyal sorumluluk projelerinde gruplardan destek alabiliriz. Gerek iş gerekse sosyal hayattaki arkadaşlarımızdan her konuda destek görebileceğimiz bir dönemdeyiz. Gelir arttırıcı faaliyetler, teklifler ve düzenlemeler yapmak sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Bu da daha rahat hareket etmenizi, fikirlerinizi bağımsız bir şekilde sunmanızı işlemenizi sağlayacaktır.


Boğa

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Toplum önünde fark edileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kariyerimizde beklenmedik şanslar bizi bulabilir. Yaratıcı çözümlerimiz ve farklı düşünce yapımız sayesinde üstlerimizin takdirini kazanabiliriz. Terfi almak, sorumluluklarınızın ve gelirinizin değişmesi gibi konular sizin de kendinizde bazı değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Bugüne kadar verdiğiniz emeğin karşılığını aldığınızı düşünebilirsiniz. Şimdi bu emekleri ve ilişkileri geliştirme zamanındasınız. Dikkatleri çeken tavrınız ve fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilir, yeni başlangıçların kapısını aralayabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışma şansı yakalayabilir, teknoloji ve bilimle ilgili kendimizi gösterme fırsatı bulabiliriz.


İkizler

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Yurt dışı seyahatler, akademik konular ve eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir, yeni fırsatlar yakalayabiliriz. Kişisel gelişimimiz için mükemmel bir dönemdeyiz. Farklı felsefelere merak salabilir, yeni bir yabancı dil öğrenebilir, yurt dışı eğitim şansı elde edebiliriz. Yüksek öğrenim konusunda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ürettiğimiz orijinal fikirler sayesinde dikkat çekeceğimiz bir dönemdeyiz. Olmak istediğiniz yer, yapmak istediğiniz iş konusunda aydınlanabilirsiniz. Bu da sizi dil eğitimi, yabancı ülkeye yerleşme koşulları veya yabancı kaynaklı işler konusunda çalışmalar yapmaya itebilir.



Yengeç

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Ortak kaynaklar ve eş parası gibi konuların ön plana çıktığı bir dönem olacaktır. Ortak kazançlarda ani bir artış olabilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğimiz maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Miras, mal edinme gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, kazançlar elde edebiliriz. Ortak paylaşımlarla ilgili küçük şanslar elde edebiliriz. Finansal gelişmelere açıksınız. Ancak bir takım krizler içerisinde kendimizi bulabilme ihtimalimiz de söz konusu olabilir. Bunu iyi ve kazançlı yönde yapmak için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, farklı bir alanda ilerlemeye çalışmak konusu sizin için önemli olacaktır.


Aslan

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerimizden yana şanslı bir dönemdeyiz. Partnerimizin ya da ortağımızın desteği bizimle olacaktır. İkili ilişkilerimizdeki sorunları masaya yatırabilir ve çözüme kavuşturabiliriz. Yeni ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ve bu şekilde ek kazançlar elde edebiliriz. Var olan ilişkimizi ciddiyete dönüştürme kararını bu dönemde alabiliriz. İlginizi çeken insanların ve işlerin hayatınıza gelmesi bu konulara olan bakış açınızı değiştirebilir. Hiç deneyimlemediğiniz konular ortaya çıkabilir. İlgi gösteren ve ilgi gören olmak için farklı yollara başvurabilirsiniz.


Başak

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Çalışma koşullarımız, astlarımız, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamınızdaki sorunları aşmanızı, daha esnek ve mutlu hareket etmenizi sağlayacaktır. Günlük akışınızı yenilemek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve kendinize bu yönde bir yol çizmek adına fırsatlarınız olabilir. İşte beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. İş yerinde daha rahat koşullarda çalışabilir, çalışma arkadaşlarımızla daha uyumlu olabiliriz. Günlük hayatımızda sanat, estetik ve dekorasyonla ilgilenebilir, farklı akımları takip edebiliriz. Kendimizi daha rahat ve huzurlu hissedebiliriz. İş görüşmeleri, paylaşımlar ve mevcut işinizdeki sorumluluklarınız gündeminizde yer tutabilir. Olumlu dönüşler ve günler sizi bekliyor.


Terazi

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayattan keyif aldığımız bir döneme giriyoruz. Duygusal ve sosyal açıdan yeni gelişmelere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Heyecanınızı tazeleyecek işler ve ortamlar için hevesli olabilirsiniz. Yaşantınıza bir değişiklik katmak için çeşitli aktivitelere şans verebilirsiniz. Sosyal ortamlarda entelektüel sohbetler yapabilir, sıra dışı fikirlerimizle herkesin dikkatini çekebiliriz. Ekstrem sporlara merak salabilir, internet üzerinden risk içeren oyunlar oynayabiliriz. Karşı cinsle olan ilişkilerimizde hareketlilik artabilir. Yeni birileriyle tanışabilir, kuralları aşan bir aşka yelken açabiliriz.


Akrep

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Ev, aile ve gayrimenkulle ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Evlilik ya da iş sebebiyle ev değişikliği, düzenlemeler gündeme gelebilir. İhtiyacınıza ve zevkinize yönelik bir ortam kurmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Bu sayede sorunları çözmek de kolay olabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelebilir, fikir alışverişi ve entelektüel sohbetler yapabiliriz. Evle ilgili beklenmedik ancak güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı dekorasyon fikirleriyle evimizi güzelleştirebiliriz. Aniden bir gayrimenkul alım-satımı gündeme gelebilir.


Yay

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve akrabalarımızla bir araya gelebilir, keyifli vakitler geçirebiliriz. Yeni eğitim fırsatları yakalayabilir, eğlenceli kısa yolculuklar yapabiliriz. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Elektronik ticaret üzerinden küçük gelirler elde edebiliriz. Bilginizi paraya dönüştüreceğiniz mecralar kurabilir, danışmanlık ve eğitim gibi alanlarda kendinizden söz ettirebilirsiniz.


Oğlak

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Para ve yeteneklerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz. maddi ve manevi anlamda keyifli günler yaşayabilirsiniz. İşinize verdiğin emeğin ve değerin hayatınıza etkisini görebilirsiniz. Birikim ve yatırımlar, yeni alım satımlar ya da iş kurma gibi gündemleriniz olabilir. Önümüze beklenmedik maddi kazanç fırsatları çıkabilir. Yeni yatırım planları yapabilir, beklemediğimiz bir maaş zammı alabiliriz. Güzellik ve sanatla ilgili konulardan gelir elde etmek mümkün. Öz değerimize farklı bir bakış açısı geliştirebilir, kendimizi daha mutlu hissedebiliriz.


Kova

3 Ocak itibariyle Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissediyor olmak, yapmak istedikleriniz konusunda şansınızı artırabilir. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir dönemdeyiz. Çekiciliğimiz artıyor. İnsanlar bizi mesafeli, soğuk ve bir o kadar da cazibeli bulabilir. Dış görünüşümüzde ufak dokunuşlarla değişiklik yapabilir, farklı bir görünüme kavuşabiliriz. İş ve aşk hayatımızda şans bizim yanımızda.


Balık

3 Ocak itibariyle Venüs Kova burcunda transit yapıyor. Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayatınızda kimin kalacağını belirlemek, ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Bunun için gerekli motivasyona ve fırsata sahipsiniz. Sadece bunun farkında olmaya ihtiyacınız var. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz. Kalabalık ortamlara karışmaktansa, bir süre yalnız kalıp, düşüncelerimizi gözden geçirmek, kendimizi sorgulamak, zihnimizi dinlendirmek bize çok iyi gelecektir. Bu dönemde ruhsal ve dini ritüeller bize huzur verebilir. Yaratıcılığımızın çok yüksek olduğu bir dönemdeyiz.





İndigo dergisi
 
merkür astroloji

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Vefalı dostlarınız ve meslektaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. İş hayatınızda fark yaratmanız, gruplarla uyum ve ahenk içinde hareket etmeniz, toplumsal konulara daha hassas davranışlar sergilemeniz mümkün olabilir. Aşk hayatınızda özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle davetlere katılabilir yalnızsanız eğer sosyal medya üzerinden yeni insanlarla tanışabilirsiniz.


BOĞA: Kariyerinizde terfi yolunun açılacağı, patronlarınızla keyifli ilişkiler kurabileceğiniz, ve işsizseniz görüştüğünüz yerlerden olumlu geri dönüşler alabileceğiniz bir zaman olabilir. Akademik kariyer yapmak, iş sebepli farklı bir eğitime başlamak için doğru bir zaman olabilir. Ebeveynlerinizle önemli konular hakkında konuşabilir, taleplerinizi dile getirebilir, ilişkinizi düzene oturtabilirsiniz.


İKİZLER: Bakış açınızın uyuşacağı yeni arkadaşlar edinmeniz, sevgilinizle ve eşinizle keyifli seyahatlere çıkmanız, önemli kişilerden rehberlik ve danışmanlık almanız mümkün olabilir. Eğitime katılmak, pasaport/vize işlemlerini halletmek, yarım kalmış evrakları halletmek için destekleyici bir zaman olabilir. İyi giden bir ilişkiniz varsa partnerinizle evlilik hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz. Partnerinizin ailesi ve yakınlarıyla tanışmanız da olası.


YENGEÇ: Finansal kaynaklarınızı zeki hamlelerinizle geliştirebilirsiniz. Riskli yatırımlar, miras ve ortaklı kaynaklarla ilişkili emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan maddi manevi destek görmek, sırlarınızı paylaşmak, psikolojik terapi almak için verimli bir zaman olabilir. İlişkilerinizde empati üst seviyede olabilir. Sırlar varsa ortaya çıkabilir. Başkalarına kısıtlanmadan özgürce taleplerinizi dile getirebilirsiniz.


ASLAN: Eşiniz, ortağınız ve sevgilinize fikirlerinizi kabul ettirebileceğiniz, daha sağlıklı iletişim kurabileceğiniz bir zamandan geçebilirsiniz. İnsanlarla dostça dayanışma ve anlayış içerisinde olacağınız bu süreçte sorun yaşadığınız kişilerle krizleri aşarak barışabilirsiniz. Seyahat ve taşınmalar için süreci değerlendirebilirsiniz. Terapi, danışmanlık ve doktor kontrolleri için bu süreç uygun olabilir. Evlilik teklifi edebilir veya alabilirsiniz.


BAŞAK: Günlük işleriniz, görev ve sorumluluklarınızı daha keyifle icra edebilirsiniz. Düzen ve disiplini kurabilirsiniz. Bu transitle soğuk havalarda sağlığınızla ilişkili koruyucu tesirler altındasınız. Kişisel bakımlarınız, doktor kontrolleriniz ve tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Dış görüntünüz, giyim tarzınız ve tutumlarınızdaki hataları daha çok fark ederek ufak detaylara takılabilir, düzenleme yapmak isteyebilirsiniz.


TERAZİ: Hayatınız renklenebilir, keyifli aktivite ve hobilere vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızda bolca dostluğu, entelektüelliği ve yoldaşlığı hissetmeniz olasıdır. Riskli yatırımlarla ilişkili zarar etmekten korunabilir, evinizin gelir giderini daha rahat sağlayabilirsiniz. Kendi işiniz varsa eğer büyüyebilir. Bu süreçte sanata ve yaratıcılığa daha çok ilgi duyarak estetik zevklere kendinizi adayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.
AKREP: Aile ilişkileriniz uyumlu ve dengeli ilerleyebilir. Sorun yaşadığınız kişiler varsa kişisel taleplere karşılıklı anlayış ve hoşgörü artabilir. İlişkiler yumuşayabilir ve barışabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla görüşebilir, taşınma ve miras konularında avantaja geçebilirsiniz. Evlenebilir, evliyseniz çocuk yapma sorumluluğu üstlenmeniz de olasıdır. Bilinçaltı sorunlarını çözmek, kaygı ve fobileriniz varsa eğer altından kalkabilir şifalanabilirsiniz.


YAY: Ticari hayatınız, eğitim faaliyetleriniz, kısa seyahatleriniz hız kazanabilir. Fikir ve düşüncelerinizi ifade ederken konuşma üslubunuza dikkat edebilir, kırıcı ve kaba olmaktan kaçınabilirsiniz. Çocukluk ve gençlik dönemlerdeki arkadaşlarınızla toplaşabilir, grup çalışmalarında bulunabilirsiniz. Taşınma ve seyahat etme ihtimaliniz de yüksek gözüküyor. Araç gereç alımı ve araç bakımı için uygun gözüküyor. Uzun süredir beklediğiniz evrak veya haberi alabilirsiniz.


OĞLAK: Elinize giren parada artış olabilir. Yatırımlarınızdan kazanabilirsiniz. Yakınlarınız maddi manevi konumunu daha iyi bir seviyeye taşıyabilir. Parasal açıdan yüzünüz gülebileceği gibi kişisel değerli harcamalarda bulunabilirsiniz. Elektroniğe, internete ve uygulamalara para harcayabilirsiniz. Aşk hayatınız için destekleyici bir zaman. Huzur ve neşe bulabilir, partnerinizle bağlarınızı sıkılaştırabilirsiniz.


KOVA: Gönül işleri, kişisel bakım, bolluk ve bereket ve popülerite açısından dikkat çekici bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni yüzler görebilirsiniz. İletişim ve sohbeti keyifli, farklı bakış açınız ve düşüncelerinize değer veren, entelektüel biriyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Zekanızla fark atabilir, fikir ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Dış görüntünüzde yenilik yapmak çok hoşunuza gidebilir, kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.


BALIK: Kontrolünüz dışında gelişen, sizi bedenen ve ruhen yıpratan konularla ilişkili çözüm yolları bulmaya başlıyorsunuz. Ruhsal olarak şifalanabilirsiniz. Akışta kalmalı arkanızdan sizinle ilişkili iyi kötü dönebilecek konuları hissetseniz veya fark etseniz de müdahil olmamanız iyi olabilecektir. Bolca gözlem ve sessizlik transit sonunda size büyük farkındalık katabilir. Sağlık kontrollerinizi ve kişisel bakımlarınızı yaptırmak, seyahat planlamak için uygun bir zaman olacaktır.


Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
“Temassız, özgür aşkı zihinde yaşama zamanı”

ven kova9.jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar

Sevgili Koçlar, kalbi boş olan Koçların girdiği ortamlarda farklı kişileri beğenerek âşık olma zamanları. Bu dönem dijital platformlarda sesini duymadığınız ve yüzünü görmediğiniz kişilere âşık olabilirsiniz.

İş ilişkileri açısından dijital platformlarda sizi öne çıkartacak adımlar atma zamanı geliyor.




Boğalar ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar, Kova burcunda gerçekleşen Venüs’ün etkisi kariyerinizde yeni şans ve fırsatları elde etmenize olanak sağlayacak. Dijital platformlardan, sanal âlemdeki e-ticaret işlemlerinizden başarı elde etmeniz mümkün.

Kalbiniz boşsa çalıştığınız ortamlarda iş arkadaşlarınızla farklı bir gönül ilişkisi içerisine girmeniz olasıdır!



İkizler ve Yükselen İkizler


Sevgili İkizler, Kova burcunda gerçekleşen Venüs’ün transiti uluslararası konularda ve dijital işlemlerinizde yeni fırsatlar elde etmenize olanak sağlayacak.

Kalbiniz boşsa gittiğiniz seyahatlerde kültürler arası uzak mesafe aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Şanslı zamanlardasınız, eski projelerinizden para kazanma zamanları geliyor!




Yengeçler ve Yükselen yengeçler

Sevgili Yengeçler, Kova burcunda gerçekleşen Venüs’ün transiti finansal açıdan ek gelir fırsatları elde etmenize aracı olacak. Bu dönemi doğru kullanırsanız kazançlı çıkacaksınız.

Ocak ayı sonrasında eski projelere odaklanmanızı tavsiye ederim!




Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslanlar, Kova burcunda gerçekleşen transitin etkisi hayatınıza yeni bir dönemi de beraberinde getiriyor. Eski aşklar, eski işlerle ilgili şanslar ve bu konularla ilgili netice alma zamanları!

Lehinize sonuçlanacak finansal kazançlar ve mutluluklar yaşamanız olasıdır, var olan ilişkilerde sorunları çözümleme zamanı geliyor. Dostane ve zihinsel olarak aşkı yaşayacaksınız!




Başaklar ve Yükselen Başaklar

Sevgili Başaklar, Kova burcunda gerçekleşen Venüs’ün transiti günlük akışınızdaki hayatınıza kolaylık sağlayacaktır. Aynı zamanda sağlıkla ilgili iyileşmeler söz konusu.

Bu dönem kalbiniz boşsa çalıştığınız ortamlarda, günlük hayatta iletişimde olduğunuz insanlarla seviyeli bir şekilde aşk ilişkisine girebilirsiniz!




Teraziler ve Yükselen Teraziler

Sevgili Teraziler, Venüs’ün Kova burcundaki transiti aşk hayatınıza renk katacak; aşkı daha derin yaşama zamanları!

Kalbiniz doluysa ikili ilişkilerinizde mutluluğu yaşayacaksınız. Çocuklarınız varsa onlarla daha iyi bir ilişki içerisine girmeniz mümkün. Kalbi boş olanlar ise girdikleri ortamlarda farklı insanlarla çekime girebilirler!




Akrepler ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrepler, Venüs’ün Kova burcundaki transiti sürpriz bir şekilde evlilik tekliflerini hayatınıza çekebilir. Evinizle ilgili iç dekorasyonda değişiklikler yapabilirsiniz. Uzun zamandan beri görmediğiniz bir dostunuz, yakın kadın akrabalarınızın ziyareti söz konusu olabilir.

Aile büyüklerinizden ve yakınlarınızdan sürpriz maddi destekler gelebilir!




Yaylar ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yaylar, Kova burcunda gerçekleşen Venüs’ün transiti yakın çevrenizdeki insanların aracı olmasıyla aşkı yaşamanızı sağlayacak.

Sürpriz aşklar deneyimleyebilirsiniz, sıra dışı kişilere çekilebilirsiniz. Bu deneyim hoşunuza gidecektir. Bulunduğunuz ortamlarda iş veya okul ortamında bu tarz kişilerle çekim sağlayabilirsiniz.




Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlaklar, kendi burcunuza geçiş yapan Venüs’le birlikte yeni iş fırsatları önünüze gelecek ve bunlardan kazanç elde edeceğiniz bir sürecin içerisine gireceksiniz.

Sağlıkla ilgili güzel gelişmelerle karşılaşmaya da hazır olun! İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayacak ve mutluluğu deneyimleyeceksiniz. Kalbi boş olanlar ise uzun döneme yayılacak bir ilişkiye bu dönemde başlayabilir. Eski sevgili ve eski iş fırsatları da yine gündeminizde yer bulabilir.



Kovalar ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kovalar, Oğlak burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisiyle mental anlamda enerjiniz yükselecek. Bu etkiyle kişisel gelişim çalışmaları yapacağınız ve terapiler alacağınız öngörülüyor.

Kadın figürlerin desteğini görerek ilerleyen zamanlarda enerjinizi yükseltebilirsiniz.




Balıklar ve Yükselen Balıklar

Sevgili Balıklar, Oğlak burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi sürpriz gelişmelerin ve arzu ettiğiniz hayallerin önünüze bir bir serilmesini sağlayacaktır.

Bu dönem arkadaşlarınız arasında bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yeni sosyal grup arkadaşlıkları sizleri bekliyor. Devam ettirdiğiniz iş birliklerinden güzel kazançlar elde etmeniz olası. Bu dönem eski dostlarla görüşme ve eskileri de yâd etme zamanı.




Arzum Koyuncu
 
X