Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun
Konu sahibine de yorum yapmazsam ayıp kaçar şimdi.
Bence eşinin seni arzuladığını düşünmüyorsun ki bu büyük bir problem. insanın isteğini kaçırır.
mesela seni kilolu olduğun için beğenmediğini, oral sekste reddettiğini yazmışsın.
içerlemedim desen de illa ki içerliyorsundur.
bir de kendini tanıman önemli. parmağımı bile sokamıyorum demişsin. hala korkuların var belli ki aşamamışsın
rahat olman artık bunları doğal görmen ve eşinden kabul görmen önemli.
kafanda başka şeyler olmasın.
hatta bir tavsiye eşinin nefes alış verişlerine odaklan sadece ve kendin de çalışmalar yap kendi kendine. ne bileyim buna uygun bir oyuncak ya da cisim bul onunla dene. böyle olduğunda kendini orgazma mecbur hissetmeyecek ve daha rahat olabileceksin diye düşünüyorum. eğer kendi kendineyken olabiliyorsan bunu eşinle konuşa konuşa çözeceksiniz zamanla. aklındakileri ona söyle. mesela kendimi mecbur hissediyorum beni zorlama lütfen gibi. böyle böyle oturacak zamanla.
ben de 6 ay kadar orgazm olamama durumu yaşadım gerçi sen hiç hissetmiyorum diyorsun ama 3 saat sonunda çok doğal bu
çünkü insanın canı yanmaya başlıyor bir süre sonra :)
hele bir de orgazm olmam lazım mantığıyla ilerlersen, kendini kasarsan mümkün değil.
bir de arkadaşlar dalga geçmeyin ya. 3 saat anormal değil ki. bence arkadaş 3 saatten kasıt olarak sürekli git gel yapmayı kast etmemiş. yani ara verip bir şeyler yapmışlardır. öyle olduğunda daha bile uzun sürebilir o saat sayısı
edit: alıntıyı unutmuşum