• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sahislarin yaninda...

aynı tip bunlarda ya evde iş de yapar yardımda eder. varsan baksan başkalarının yanında iş yapmaz ,erkek adamdır falan. öğrendi artık ama yapmıyor eskisi kadar başkalarının yanında öyle muhabbet. neyi kanıtlamaya çalışıyorsa artık :))

Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Ben bu lafta bir şey göremedim ama genel anlamda öyle bir tavrı varsa sorun haline gelir tabi.

Millet şapırdata şapırdata yerken, sen niye araya giriyorsun.
evlilik takım oyunu. Ben ailemin yanında, yada onun iş çevresinin yanında övgüler düzerken.
İşin kötüsü, çok da kızamıyorum. eskiden kızardım, sonra bir baktım, sevgili eşimin, bu konularda haberi yok.
Söylüyorum aaaa ne yaptım ki şimdi diyor. Bakıyorum ciddi. Ne yaptığından habersiz. Bu adamlara, çocukken yaptığı hiçbir şeye kızmamışlar. Alışmışlar, misafirin önünde şımarmaya.
Belki de senin eşin de öyle.
Burada hep anlatıyorum. Sakin bir zamanda keyif yaparken konuş böyle şeyleri.
Hazır savunma mekanizmaları işlemezken. O zaman anlıyorlar ne halt ettiklerini.
Kolay gelsin. :)
Evet aynen farkinda degil ki evde begenir yaptiklarimi yalnizken over niyeyse costu bu sefer.ayrica evlilik takim oyunu sozunu tuttum.

Yok genelde cok yapmaz ilk ddfa gittigimiz biryerde yaptigi icin belki de alindim.
ilkse ne var bunda. Şaka takılmış. Ben de hep olan bir şeyse demiştim.
Sen fazla alıngansın demek.

"Al eline tencereyi soğanı sen yap madem çok biliyorsun.. Çoğu insan iki yudum ekmek bulamadığı için açlıktan ölüyor, sefil oluyor bir de senin ettiğin cümlelere bak hiç yakışıyor mu ?"de sende başkalarının yanında, şımarması son bulacaktır :KK69:

Ne bileyim tanimadigimiz insanlarin yaninda yapmasi xoruma gitti bu daha kotu degil mi.ben yapi olarak hassasim ayrintilara dikkat ederim.
bana değil gibi geldi.
yani bir de yeni değil evliliğin.
eşini tanırsın hangi niyetle söylediğini falan bilirsin.
Bana sorun gibi gelmedi.

Back
X