• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.sahislarin yaninda...

Kimi erkeklerde bu var, 3. kisilerin yaninda karilarina erkeklik taslayarak erkekliklerini kanitlamak... Ama boyle olmayan da bircok erkek var, bu sebeple cinsiyeti bir bahane olamaz. Ben boyle seylere cok kizarim. Esim henuzn hic yapmadi boyle bir sey. Ama yaparsa da karsima alir konusurum. Bence kari kocalarin elalemin yaninda birbirlerini rencide etmeleri hic hos degil. Sonuca siz bir takimsiniz, hayat yoldasisiniz. Birlikte baskalarina karsi kendinizi guzel sunmaniz gerekir. Olmasi gereken budur. Esinizi karsiniza alip konusun sayginizi koruyarak. :)
Gercekten cok guzel ifade etmişsiniz ben de sizinle ayni fikirdeyim.konustum ama bu ona gore uzatilacak bi konu degil.ben de hassas bir insanim belki de fazla...

Adam basbayagi saka yapmis. Esinize katiliyorum, abartmissiniz. Fazla hassas oldugunuz belli. Bir arkadas gibi ben de bu sekilde nasil 10 sene yurutttunuz sasirdim.

Konunuzu okuduktan sonra acaba ben mi çok yüzsüzüm dedim..
Ne var esinizinbu söylediğinde bozulacak, sinirlenecek anlayamadım

Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Annemin bir arkadaşı var ve kadıcağızın yemekleri gerçekten kötü ama ne zaman yemeğe gidilse ya da bize gelinse kadın hep annemi över ve kendinin kıvamı tutturamadığından yakınırdı babam ve ben sırf kadın üzülmesin diye annemin de pek yemek çeşidi bilmediğini filan söylerdik belki bunun gibi bir durum vardır

Simdiye denk boyle bir davranisi olmari , ama eger olursa..
Ayni sekilde bende ona yaparim...

Anlasin nasil oldugunu...

Kisasa kisas bundan sonra
kisasa kisasta ters tepebilir ben denedimde beter tersliyo filan daha cok bozuldum :KK62: 10 yillik evliymissin sana fikir vermek haddim degil ama nabzina gore dokundurucan boooleee m.l gibi kalacak :KK76::KK76::KK76: valla beim iicimin yaglari eriyo boyle zamanlarda :KK73::KK73::KK73:

Artik ben de boyle dusunuyorum :KK11:
Erkekler bu tip salakça davranışların, hatunları rencide ettiğinden haberdar değiller.
Ve ne yazık ki geç öğreniyorlar, o yüzden 2-3 defa anlatmak gerekiyor.
Bende 4 kere uyarı kuralı var. Eğer 4 defa bir konuda uyarmam gerekirse 5. de lafı sokuyorum.
Ama öyle kanırtarak değil ince biçimde.
Mesela ben iyi yemek yaparım.(aşçılık eğitimim var) Ama misafir hazırlığı sırasında elbet bişey aksıyor. Herkes aa ne güzel olmuş derken benim ki
Hatun sen bunu daha önce böyle yapmazdın.
Yok bu senin pilavına hiç benzememiş
AAA bu tuzsuz mu olmuş ne, kız seni boşuna mı akademiye gönderdim ben.
Pirinci mi değiştirdin, yoksa sebze suyuna özenmedin mi?
Grrrr!!!
Daha önce de 4.defa uyardım. Birde iş arkadaşlarının önünde vıdı vıdı

Cvp: Ahhh canım, senin, ^^muhteşemin sol yanağı olduğunu unutum^^, yeteri kadar özenememişim. Kusura bakma, affet hünkarımın yarim. Deyip güldüm

Tabi ki en az benim kadar fırlama adam. Hemen ettiğim küfrü anladı, ama ben gülüp özür dilediğimden bütün misafirler buna sarmaya başladı, kız masayı donatmış, daha ne bekliyorsun; diye.

Erkekler bu tip salakça davranışların, hatunları rencide ettiğinden haberdar değiller.
Ve ne yazık ki geç öğreniyorlar, o yüzden 2-3 defa anlatmak gerekiyor.
Bende 4 kere uyarı kuralı var. Eğer 4 defa bir konuda uyarmam gerekirse 5. de lafı sokuyorum.
Ama öyle kanırtarak değil ince biçimde.
Mesela ben iyi yemek yaparım.(aşçılık eğitimim var) Ama misafir hazırlığı sırasında elbet bişey aksıyor. Herkes aa ne güzel olmuş derken benim ki
Hatun sen bunu daha önce böyle yapmazdın.
Yok bu senin pilavına hiç benzememiş
AAA bu tuzsuz mu olmuş ne, kız seni boşuna mı akademiye gönderdim ben.
Pirinci mi değiştirdin, yoksa sebze suyuna özenmedin mi?
Grrrr!!!
Daha önce de 4.defa uyardım. Birde iş arkadaşlarının önünde vıdı vıdı

Cvp: Ahhh canım, senin, ^^muhteşemin sol yanağı olduğunu unutum^^, yeteri kadar özenememişim. Kusura bakma, affet hünkarımın yarim. Deyip güldüm

Tabi ki en az benim kadar fırlama adam. Hemen ettiğim küfrü anladı, ama ben gülüp özür dilediğimden bütün misafirler buna sarmaya başladı, kız masayı donatmış, daha ne bekliyorsun; diye.
Cok zekice benim de kizdigim baskasinin yaninda niye acik veriyorsun

10 sene dolunca basit seylere alinmak ysask mi oluyor
Basit seylere alina alina 10 sene icinde bayagi catirdamis olmasi lazim o evliligin. Yani sunca sene hic mi aranizda saka gecmedi, birbirinize takilmadiniz? Sanki kac yillik kocaniz degil de, 3 gunluk sevgili gibi tavriniz.

Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Boş gereksiz bir kelime olmuş. Çalışan bir bayan ve iki çocuk annesi olarak yemek yaptığınıza şükretsin, yöresel yemek olmayıversin, hayret ya.
3.şahısların yanında tartışmayacağınızı tahmin edip (ki öyle olmuş) söylemiş ama ayıp etmiş.

İnsanların yanında bozulacağım bir laf ederse hiç çekinmem cevabını veririm aynı dille. Mesela sizde, aşçılık yapmak için evlenmedim elbette bu yaptıklarım bile iki çocuğu olan, çalışan, eşiyle ilgilenen ve başarılı bir kadına göre çok fazla, canın ne isterse söyleriz dışardan gelir bitanem amaannn deseydin umursamaz tavırla :) Abarttığını düşünüyorsa bir seferde insan içinde sen onun eksi yanını söyle bakalım. Ben sinir de olsam susuyorsum önceleri, artık susmuyorum. Patavatsızlık yapmayım diye eşim dikkat ediyor. Oh rahat :)

Cok zekice benim de kizdigim baskasinin yaninda niye acik veriyorsun
Millet şapırdata şapırdata yerken, sen niye araya giriyorsun.
evlilik takım oyunu. Ben ailemin yanında, yada onun iş çevresinin yanında övgüler düzerken.
İşin kötüsü, çok da kızamıyorum. eskiden kızardım, sonra bir baktım, sevgili eşimin, bu konularda haberi yok.
Söylüyorum aaaa ne yaptım ki şimdi diyor. Bakıyorum ciddi. Ne yaptığından habersiz. Bu adamlara, çocukken yaptığı hiçbir şeye kızmamışlar. Alışmışlar, misafirin önünde şımarmaya.
Belki de senin eşin de öyle.
Burada hep anlatıyorum. Sakin bir zamanda keyif yaparken konuş böyle şeyleri.
Hazır savunma mekanizmaları işlemezken. O zaman anlıyorlar ne halt ettiklerini.
Kolay gelsin. :)

düşüncesizlik işte
ne demek fazla boş bıraktım
iyi eğitemedim gibi bir anlam çıkıyo
bende rahatsız olurdum
ama sessiz kalmazdım açıkcası
o an tepkimi verir sonrasında sinir olmazdım

Back
X