• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 senedir sevdiğim çocuk

Ahsen_19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
20
0
36
Çorum
3 senedır sevdığım çocukla sımdı aynı sınıftayız zamanında çıktık o benı hiç sevmedi ki klasik olarak bende hep onu sevdim çıktığımız süre zarfındada şimdede yani hiç sevmedi neyse konuya geleyim :) 3 gun sonra 6 7 kısı pıknıge gıdıyoruz sınıftakılerle oda var ve ben çok ama çok heycanlıyım nasıl davrancağımı ne yapcağımı ne g,yceğimi hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olun nasıl davranmalyım ne yapmalıyım 3 sene sonra ilk defa konuscaz galıba nasıl konusmalıyım :52: :52: :14: :14: :50: :50:

Sakin ol rahat ol.Normal giyin.Zaten pikniğe gidiyorsun gayet spor ol.

Bu kadar hevesli olduğunu sakın ha belli etme :1:

O seni sevmiyormuş.
O yüzden çok hevesli gibi görünme.
Konuşmak isterse gelsin ilk o açsın konuyu.
Çok yüz verme.
Ondan vazgeçmiş gibi davran.
Sakin ol, panik yapma.
Biraz da havalı takıl.:51::51:

Uzaktan kosarak üstüne atla. Böylece onu ne kadar cok sevdıgını göstermıs olursun.

Hahaha, coluk cocuk mekanı olmus burası. Kezbanlık tabırı geldı aklıma bak. :)))

Son düzenleme:
Uzaktan kosarak üstüne atla. Böylece onu ne kadar cok sevdıgını göstermıs olursun.

Hahaha, coluk cocuk mekanı olmus burası. Kezbanlık tabırı geldı aklıma bak. :)))

Nickinizin altında empati yazıyor ama neden dalga geçtiğinize anlam veremedim. Hepimiz bu yaşlardan geçmedik mi? Kaç yaşında söylememiş bile, belki sadece çocuk ruhludur, belki yaşı küçüktür o da olabilir ama böyle mi yardımcı olacağız kendimizden küçüklere, ezerek mi?

Altı üstü piknik çok gerilme

Zamanında seni sevmemişse sende şimdi önüne bak

Anladığım kadarıyla yaşın çok genç, olmamış bir şeyi deneme olacaksa o sana olduğun gibi gelsin. Tek bir adım atma

Ama yaşamış biri olarak denenmişi denemek deneyenin hamlığındandır lafına inanıyorum. Bence gelse de deneme

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Herşeye car car konuşarak adam olunmuyor. Kaç konudur senin küçümseyici saçma yorumlarına rastlıyorum. Git kendine eğlenecek başka bir yer bul. Banlanmışsın zaten iyi de olmuş ama mutlaka diğer üyeliğinden okursun bu yorumumu.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X