3 senedir kisa ayriliklarla suregelen bir iliskim vardi. Herseyi birlikte yasamistik. 20 senelik bir birlikteligi 3 seneye sigdirmistik. Her gun her saat her dakika birlikteydik . O benim icin bana hakaret eden arkadaslarini sildi ondan oncesinde baskasindan hpv virusu kaptigimi bile bile yanimda olmustu. Bana hep evliligi asıladi. Sonra hep sorunlar basladi bana siddet uyguladigi icin 2 ay once ayrildim ertesi gun arkadasim mesaj atti iki kizla eglenirken bastım onu. Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi. Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler... hastane kapisinda birakip gitti beni . Ama bitmiyor icimdeki... hayatimin merkezi,sevgilim,dostum,sirdasim,abim,babam herseyimi kaybettim. Ne onunla ne onsuz kendi canimdan vazgececek kadar seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum hayatimda kendimi hic bu kadar aciz ve caresiz hissetmedim nasil yasadigimi bilmiyorum biri elimden tutup bu kör kuyudan kurtarsin beni ne olur ölüyorum